Need help? Chat now!

Hostwinds Blog

Zoekresultaten voor:


Waarschuwingen komen van Cisco over internetbedreigingen Uitgelichte afbeelding

Waarschuwingen komen van Cisco over internetbedreigingen

door: Bryon Turcotte  /  November 26, 2013


Volgens een artikel gepubliceerd op de E-week-website hebben meerdere internetaanvallen tegen de olie- en gasindustrie de recente waarschuwingen gebracht die worden gegeven door netwerkapparatuurfabrikant Cisco. Het rapport schetst Cisco's wens om mensen eraan te herinneren dat ze 'goed internethygiëne' nodig hebben om te voorkomen en beschermd tegen de veelheid van internetbedreigingen in de wereld.

Volgens het artikel sprak de technische leider van Dreiging Research Analyse & Communications (TRAC) bij Cisco, Craig Williams, in een persbriefing, gericht op drie recente aanvallen, waaronder een bekend als een "Watergat" -aanval. Volgens het rapport merkte Williams op dat al deze aanvallen kunnen worden vermeden als een eenvoudige set van "Internet veiligheid Beste praktijken "zouden op gepaste wijze zijn gevolgd.

Volgens de artikel, is een "watering hole-aanval" wanneer een populaire website (het gieter) is geïnfecteerd met een of andere vorm van kwaadwillende software, gedistribueerd voor iedereen die de site bezoekt na de infectie. De artikel Staten dat Cisco meerdere websites heeft ontdekt die zijn gerund door leden van de olie- en gasindustrie die geïnfecteerde watergaten was geworden. Williams identificeerde deze bedrijven niet op naam. Toch vond hij dat grote, grote bedrijven en organisaties wat lag.

Lees meer over Cisco's ontdekkingen en hun gedachten over internetbeveiliging hier bij E Week.

Geschreven door Bryon Turcotte  /  November 26, 2013