Need help? Chat now!

Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat is een 503-fout Service niet beschikbaar?
Algemene oorzaken

503 Fout service tijdelijk niet beschikbaar

Wat is een 503-fout Service niet beschikbaar?
Algemene oorzaken

Wat is een 503-fout Service niet beschikbaar?

Deze fout is normaal gesproken slechts tijdelijk en kan zichzelf oplossen. Het betekent precies wat het zegt: de server is tijdelijk kan het verzoek niet afhandelen, hoewel het anders normaal functioneert.

Algemene oorzaken

Zorg er in cases als volgt ervoor dat uw scripts, software, plug-ins, thema's functioneel zijn. Gemeenschappelijke worteloorzaken zijn slecht gecodeerde software zoals plug-ins en thema's, dus als u iets nieuws hebt geïnstalleerd, moet u het mogelijk verwijderen.

Heeft het verkeer naar uw site plotseling geplukt? Als uw systeem onder een zware verkeersbelasting is gekomen, kan dat voorkomen dat de server alle inkomende verzoeken goed wordt bediend. De server zelf is niet daadwerkelijk gecrasht of uitgeschakeld, maar heeft in plaats daarvan in plaats daarvan gesteld naar een dienstmodus die voorkomt dat aanvullende verzoeken als normaal worden gediend.

Het is waarschijnlijk dat er iets is gestopt, of je hebt eenvoudigweg geen middelen meer. In een evenement, zoals dit, wilt u misschien overwegen om uw bronnen te upgraden.

Als je niets verkeerds lijkt te vinden en het niet weggaat, neem dan contact op met ons technische ondersteuningsteam om je bij de onderkant ervan te helpen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 13, 2016