Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Overzicht van DDoS-bescherming

Trefwoorden: Security 

Met het internet groeit zo snel als het is, wordt het steeds gevaarlijker. Niet alleen om op internet te bladeren, maar om services op internet te hosten. Een gemeenschappelijk type aanval uitgevoerd met kwaadaardige bedoelingen is een ddo's (verdeelde ontkenning van service) aanvallen. In wezen is wat dit wel is overbelast en brengt een site naar beneden. Gelukkig met DDOS-bescherming kan het uw site zo maken dat het nog steeds toegankelijk is in het geval van een dergelijke aanval.

Het is echter belangrijk om te begrijpen dat DDOS-bescherming een filter is, en net als alle filters, is er een mogelijkheid dat er goed verkeer wordt gefilterd. Om deze reden, wij zeer Beveel u aan dat u uw DDOS-beveiligde IP-ruimte niet gebruikt als het primaire IP-adres van uw service.DDOS-bescherming is het best bewaard in Sensor modus zodat het niet altijd is geactiveerd, alleen geactiveerd wanneer een aanval wordt gedetecteerd. Wanneer een aanval wordt gedetecteerd, wordt het gemaakt Actief, waarin het verkeer begint te filteren.

Het wordt ook aangemoedigd om SSL toe te voegen aan uw laag 7-bescherming als uw website traditioneel wordt gebruikt, maakt gebruik van een SSL-certificaat.Wanneer Layer 7-bescherming actief is en geïmplementeerd zonder een SSL-certificaat toegevoegd, wordt het SSL-certificaat van uw website niet correct toegepast en mogelijk waarschuwingen aan uw bezoekers.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Michael Brower  /  November 10, 2017