Need help? Chat now!

Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe aan de slag te gaan
Andere tabbladen uitgelegd

Hostwinds-partnerprogramma

Trefwoorden: Affiliate 

Hoe aan de slag te gaan
Andere tabbladen uitgelegd

Hoe aan de slag te gaan

Hostwinds biedt een affiliate-programma voor iedereen die geïnteresseerd is in het toevoegen en wat extra geld te verdienen.Ons programma is vrij om mee te doen, gemakkelijk aan te melden voor, en vereist geen technische kennis.Als een partner genereert u verkeer en verkoop voor hostwinds en ontvangt u in ruil daarvoor een betaling van de Commissie.Om te beginnen met aanmelden, kunt u onze hostwinds-affiliate-pagina bezoeken en klikken op het begin van de knop Geld naar de onderkant.

Uiteindelijk moet u merken op de officiële affiliate-inlogpagina, zoals hieronder wordt weergegeven.De hoofdpagina bevat ons beloningssysteem en programmadetails.Als u nog steeds niet hebt aangemeld, kunt u dit doen door nu op Aanmelden te klikken (bovenste menubalk of rode knop onder AFFILIATE LOGIN) om aan de slag te gaan.

Nadat u uw AFFILIATE-ACCOUNT hebt gemaakt en inloggen, zult u landen op de pagina Algemene statistieken.Dit is de startpagina van uw affiliate-programma.Het geeft uw:

 • Huidig verkoopniveau (groen)
 • Huidige verdiende (rood)
 • Totaal verdiende (zwart) tot nu toe
 • Unieke bezoekers (blauw)

Er zal ook een grafiek zijn die het aantal bezoekers per dag voor de laatste 30 dagen weergeeft.

Andere tabbladen uitgelegd

Marketingmaterialen is de tweede optie binnen uw affiliate managementpagina.De vervoering van de marketingmaterialen toont drie beschikbare opties om uit te kiezen: Couponcodes, banners en e-maillinks.

 • Couponcodes: Couponcodes worden door hostwinds aan onze klanten verstrekt en zullen meestal niet worden verstrekt aan gelieerde ondernemingen.Als een kortingsbon ooit beschikbaar is, vindt u het hier vermeld.
 • Banners: Banners zijn geweldig voor het adverteren van je affiliate-link met hostwinds.Hier kun je zien hoe de banners eruit zien.U kunt ook de HTML-code pakken die uw affiliate-link naar hostwinds produceert.(Voorbeeld hieronder)
 • E-mail Links: Het kiezen van e-maillinks kunt u vragen welk product u wilt maken een link voor.Maak een selectie van de vervolgkeuzelijst naar rechts van Marketing Group en klik op E-mail Link weergeven.Een ander venster verschijnt hieronder, met een directe link-URL voor een e-mail of een anker-getagged woord in HTML.

Custom Tracking Links Creëert aangepaste volgkoppelingen die u kunt gebruiken om uw affiliate-campagnes bij te houden.U kunt maximaal vier verschillende tracking-ID's (TEIDS) gebruiken en u kunt een rapport genereren voor elke tracking-link die u maakt.

 • Rapporten: Als u tracking-links hebt gemaakt, kunt u hier een rapport genereren.Als u op het genereren van rapport klikt nadat u een van uw zoekwoorden hebt geselecteerd, produceert u een rapport voor u om een van uw tracking-gegevens te bekijken.Geaccepteerde variabele namen: TID1, TID2, TID3 en TID4.
 • Trefwoorden van trefwoorden: Een aangepaste zoekwoordverbinding maken Hiermee kunt u inkomend verkeer van verschillende bronnen volgen.Maak een link met maximaal vier verschillende tracking-zoekwoorden en het aangepaste volgrapport toont u een gedetailleerd rapport voor elk trefwoord dat u maakt.
 • Maak aangepaste volgkoppelingen: Definieer uw eigen inkomende verkeerspagina door de URL in te voeren waaraan verkeer wordt afgeleverd, en we maken een link voor u.Met behulp van deze functie maakt een kortere link voor u om te gebruiken.

Trainingsmaterialen zal elk materiaal binnen ons affiliate-programma aanbieden om de service beter te beschrijven en hoe het te gebruiken.

 • Bekijk de trainingsvideo's: Hier vindt u een lijst met trainingsvideo's over ons affiliate-programma.
 • Custom Tracking Links Manual: Dit is een link naar een andere tutorial over het maken van aangepaste tracking-links

Commissies Geeft u een vervolgkeuzelijst met verschillende opties om statistieken met betrekking tot de accountcommissies van uw affiliate weer te geven.Deze opties omvatten huidige commissies, in afwachting van goedkeuring, vertraagde commissies en betaalde commissies.

 • Huidige commissies: Dit toont eventuele huidige commissies, maar nog niet betaald
 • In afwachting van goedkeuring: Geeft een lijst met in afwachting van commissies in afwachting van administratieve goedkeuring
 • Vertraagde commissies: Af en toe zullen commissies niet onder stroom worden geplaatst.Als er enige vertraging in de verwerking is, verschijnen ze hier.
 • Betaalde commissies: Dit toont een volledige geschiedenis van betaalde commissies, aangezien uw account is gemaakt.

Betaalgeschiedenis Geeft uw volledige geschiedenis van betalingen van hostwinds weer.We betalen alle partners op de 10e van elke maand.U moet op de knop "Uitvragen Payout" hebben geklikt die in uw account verschijnt wanneer u in aanmerking komt om in de verwerkingswachtrij te worden geplaatst.

Verkeerslogboek Wordt weergegeven op de laatste 100 inkomende IPS en hoe ze naar uw affiliate-link hebben geboekt.Het toont de datum, tijd, IP en verwijzingslink.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021