Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


WP Auto Affiliate Links
Dorstige filialen
Mooie links
WP-meldingsbalken

Hoe u gelieerde links aan WordPress kunt toevoegen

Trefwoorden: Affiliate,  WordPress 

WP Auto Affiliate Links
Dorstige filialen
Mooie links
WP-meldingsbalken

Met WordPress zijn we de meest populaire CMS voor websites vandaag, we dachten dat het montage zou zijn om gelieerde ondernemingen te helpen leren hoe je affiliate links in WordPress kunt gebruiken.Deze gids toont u verschillende manieren om aangesloten links toe te voegen aan uw berichten, zijbalk, of waar het ook het is dat u ze wilt gebruiken.Maar houd er rekening mee, er zijn tal van andere methoden en plug-ins als geen van deze lijkt op de oplossing waarnaar u op zoek bent.

Voordat u begint met het toevoegen van affiliate-links, raden we aan dat uw blog of website al een fatsoenlijke hoeveelheid inhoud erin heeft.Idealiter heb je al wat lezers die bezoeken en verkeer binnenkomen.

Dus als je een site begint, neem dan een tijdje om solide, nuttige of leuke inhoud te creëren (afhankelijk van het doel en focus van je site) voor je toekomstige lezers en werken aan het bouwen van een aanwezigheid online.Als u overal meteen met affiliate links wordt gepleisterd, kunnen nieuwe lezers uw inhoud gemakkelijk afwijzen.Ze kunnen denken dat je er alleen maar bent om affiliate geld te maken, niet om de inhoud te bieden die ze zoeken.

Maar als je lezers hebt die naar je site komen en het echt behulpzaam of aangenaam vinden, bouw je vertrouwen op. Vertrouwen is de naam van het spel als je succesvol wilt zijn als het voldoet aan de affiliate marketing echt.

WP Auto Affiliate Links

De WP Auto Affiliate Links Plugin laat je trefwoorden invoeren die je als affiliate links wilt gebruiken en beslissen waar ze moeten aanwijzen.U kunt kiezen hoe vaak per artikel of bericht u wilt gebruiken AFFILIATE-links, zodat u niet eindigt met verbindingen die overal zijn gevuld en telkens wanneer die zoekwoorden worden vermeld.

Het toont ook de TOP 100-zoekwoorden die al in uw inhoud worden gebruikt om u gemakkelijk voorkomende woorden en uitdrukkingen te identificeren die u mogelijk wilt richten. Andere opties bevatten om te volgen of geen links te volgen en de mogelijkheid om uw links te bemijzeren.

Dorstige filialen

Dorstige filialen is een andere populaire plug-in voor het beheren van affiliate-links.Er is zowel een gratis als een premiumversie die extra functies heeft, zoals:

 • CVS import / export-tool
 • Google Analytics Click Event Pushing
 • Snelle HTAccess-omleiding
 • Geolocatielink omleidingen
 • Geavanceerde statistische rapporten
 • Compatibiliteit met Google Tag Manager

U gebruikt de Thirsty Affiliates Dashboard (Inside WordPress) om affiliate links toe te voegen die u wilt gebruiken.Het zal een "mooie" link maken om te gebruiken in plaats van de rauwe affiliate-link met een assortiment van nummers.Eenmaal toegevoegd, kunt u het op elk gewenst moment in de WYSIWYG-editor invoegen met behulp van de TA-knop.

Dus als u meerdere producten wilt promoten, hebt u al uw links daar, klaar voor gebruik.U hoeft niet elke keer dat u uw affiliate-links nodig hebt in te loggen.En wanneer u hoe dan ook een bepaalde link moet wijzigen, kunt u het in het dashboard doen en alle instantie waar u dat link automatisch wordt gewijzigd.

Ook worden de juiste 301-omleidingen automatisch voor u gemaakt (of u kunt tijdelijke 302 of 307-omleidingen gebruiken).

Ze beweren "WordPress goedgekeurde opslagtechnieken" te gebruiken om de spanning te minimaliseren die het op uw database wordt geplaatst en uiteindelijk uw site.

Mooie links

Met meer dan 200.000 installaties op het moment dat dit werd geschreven, is de Mooie links Plugin is een van de meest populaire keuzes.Nogmaals, deze maakt korte, mooie links met uw domein.Het creëert ook omleidingen voor u (u kunt kiezen uit 301, 302 of 307).Net als dorstig gelieerde ondernemingen is er ook een premium-versie van mooie links vanaf $ 57 / jaar.Enkele van de functies die u kunt krijgen, zijn onder andere:

 • PrettyBar-omleidingen
 • Pixelomleidingen volgen
 • Conversierapporten
 • Aanpasbare bookmarklet
 • Genereer QR-codes
 • Omleidingen splitstest
 • Geografische omleidingen
 • Insert Affiliate Link Disclosures voor pagina's, posten, individuele links of aangepaste posttypen
 • Geografische omleidingen

WP-meldingsbalken

WP-meldingsbalken is een beetje anders dan de bovenstaande plug-ins.In plaats van links in uw inhoud in te voegen, maakt u mooie meldingsbalken met berichten en een link.Het wordt standaard automatisch reageerd, met uw keuze van een vaste of absolute positie.

Wanneer u een meldingsbalk maakt, kunt u:

 • Kies de kleuren die u wilt gebruiken (elke kleur)
 • Of u nu een call-to-action-knop wilt gebruiken voor uw link of notitie
 • Maak het aangepaste bericht dat u wilt worden weergegeven
 • Toon de balk alleen op uw startpagina, berichten of pagina's (of alle drie)
 • Laat de balk alleen zien aan bezoekers die afkomstig zijn van Google
 • Laat de balk alleen zien aan bezoekers die van Facebook komen

De laatste twee opties hier kunnen een geweldige manier zijn om uw bericht voor bezoekers van Facebook en Google aan te passen.

Geschreven door Michael Brower  /  september 19, 2018