Need help? Chat now!

Kenmerken inbegrepen bij alle cloudservers

1 Gbps Poorten

Solid State-schijven

Momentopnamen

99.9999% Uptime

Gratis website-overdracht

Op maat ISO's

Vriendelijkheidsgarantie

Meerdere locaties

Enterprise-firewall

Inzetten Hostwinds Cloudservers vanaf € 0,005970 per hr

Maak een account aan en begin met Hostwinds Cloud-servers.

Direct inzetten

Het maken van uw cloudserver is de eerste stap op uw reis. U kunt uw server binnen enkele seconden operationeel hebben.

Facturering per uur

Betaal voor de middelen die u gebruikt bij het tarief dat u ze gebruikt. Efficiënt, effectief en economisch, implementeren en vasthouden aan uw servers.

Cloud Server-functies

Start vandaag met een cloudserver om toegewijde bronnen te ontvangen die exclusief voor u zijn. Bovendien? Het duurt slechts enkele minuten voor ons om uw cloudserver op te nemen!

Grid Diagonal Black

Redundant netwerk

We hebben ervoor gezorgd dat er geen enkel punt van falen is, zodat ons redundant netwerk stabiliteit zal bieden voor een missie-kritische agenda. Uw cloudserver is altijd beschikbaar wanneer u het nodig hebt.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice, zodat de gegevens van uw cloudserver altijd worden beschermd. Je kunt je back-ups zo lang houden als je wilt en op elk moment toegang krijgen!

Heartbeat Black

Serverbewaking

Wij bewaken uw service 24/7 en als er zich een probleem voordoet, open dan automatisch een supportticket voor u, zodat ons team van experts het zo snel mogelijk kan oplossen.

Scalable Black

Directe schaalbaarheid

Verhoog uw serverbronnen onmiddellijk door te upgraden naar de volgende laag van uw cloudserverplan! Upgrading is eenvoudig met Hostwinds, zodat u uw server kunt schalen op basis van uw behoeften.

Tools Black

Volledig beheer

Ons team van ondersteuningsexperts is altijd voor u. Maak contact met ons via live chat of ondersteun tickets op elk moment, dag of nacht. We kunnen helpen en helpen om uw problemen op te lossen.

Server Hostwinds Black

Enterprise-hardware

We zetten de nieuwste en grootste hardware in en bieden onze klanten de beste hostingervaring mogelijk. Onze state-of-the-art-infrastructuur biedt zowel snelheid als betrouwbaarheid voor uw cloudserver.

Onze Cloud Portal maakt het beheren van servers eenvoudig

Ons eigen beheerspaneel kan u helpen bij het maken en besturen van uw servers.

Snapshot
Cd White

Momentopnamen

Snapshots maken een complete real-time back-up van uw server. U kunt deze momentopname vervolgens gebruiken om uw server te herstellen in geval van een kritieke falen. U kunt ook een van uw snapshots gebruiken om meerdere servers te starten op basis van één sjabloon. Dit betekent dat u eenvoudig applicaties kunt schalen en hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het configureren van al uw instellingen eenmaal. Snapshots geven u de flexibiliteit die u nodig hebt om het volledige gebruik van de Hostwinds wolk.

Firewall White

Enterprise-firewall

Bescherm uw cloudserver tegen inkomende bedreigingen met onze eenvoudig te configureren cloud firewalls. Hiermee kunt u eenvoudig configureren welk verkeer u wilt en vanuit uw cloudserver. Deze firewall wordt extern geïmplementeerd van uw server, die extra beveiliging biedt tegen malware die mogelijk de software-firewall van uw server kunnen uitschakelen.

Gear Folder White

Volumes

Volumes kunnen worden gemaakt en bevestigd aan een cloudserver. Dit is een uitstekende methode voor het maken van een tweede harde schijf voor extra bulkopslag. U kunt ook snel volumes tussen servers verplaatsen met slechts een paar klikken.

Storage White

Objectopslag

Object-opslag is perfect voor het opslaan van gegevens. Zie het als een grote doos in de cloud voor al je 'dingen'. U kunt eenvoudig kunnen integreren met onze objectopslagservice die gebruik maakt van klanten die de industriestandaard ondersteunen S3 protocol.

Speedometer Boxes White

Load Balancers

Onze load balancers verspreiden het verkeer in meerdere cloudservers. Hiermee kunt u eenvoudig beschikbaar en horizontaal schaalbare applicaties inzetten. U kunt aanpassen hoe uw verkeer verdeelt en de kleverige sessies en andere geavanceerde functies configureert.

Brede selectie van Linux-distributies

Start uw server op uw favoriete Linux-distributie, in seconden.

Debian

Fedora

CentOS

Ubuntu

Veelgestelde vragen over cloudservers

Wat is een Cloud Server?

Een cloudserver is een gevirtualiseerde privéserver met speciale bronnen. Deze bronnen omvatten CPU Kernen, RAM, en schijfruimte, en u kunt ze op elk moment volledig gebruiken.

U kunt eenvoudig bronnen toevoegen aan een cloudserver, waardoor ze meer schaalbaar zijn dan dedicated servers. Onze cloud-servers worden geleverd met de Hostwinds Wolkenbesturingsportaal, waardoor volledige toegang tot een breed scala aan management- en aanpassingshulpmiddelen.

Help je me met de migratie van mijn oude provider naar Hostwinds?

We migreren graag uw inhoud van uw vorige provider naar elke nieuwe service die u heeft besteld Hostwinds.

Gelieve een ticket in te dienen die de migratie aanvragen en onze migratie-experts verstrekken met de vereiste inloggegevens om de overdracht uit te voeren. We zullen de migratie bekijken en een migratiespelplan maken dat is afgestemd op uw unieke vereisten. Na het voltooien van de migratie zal ons kwaliteitsborgingsteam elk aspect beoordelen om ervoor te zorgen dat het klaar is om aan u te worden gepresenteerd. U bevestigt vervolgens de migratie en zorgt ervoor dat alles aan uw normen werkt.

Eenmaal goedgekeurd door u, zullen wij u helpen met de nodige stappen om uw migratie af te ronden Hostwinds.

Heb ik volledige controle over mijn Cloud Server?

Root-toegang is voorzien voor iedereen Hostwinds Linux Cloud Server en volledige beheerder is beschikbaar voor iedereen Hostwinds Windows Cloud Server, beide die u volledige toegang tot uw server en de mogelijkheid bieden om het te configureren, maar hou je ervan.

Hostwinds gelooft in het bieden van zoveel mogelijk opties, en als zodanig stellen we u in staat uw server volledig aan te passen, direct uit de doos of gewoon aan de slag te gaan met het besturingssysteem dat voor u is geïnstalleerd.

Wordt mijn Cloud Server geleverd met een beheercontrolepaneel?

We hebben een ongelooflijk gebruiksvriendelijke Cloud Control Portal gebouwd om onze klanten verschillende tools te geven om elk aspect van hun cloudserver te beheren. Dit omvat functies zoals DNS Beheer, firewallbeheer, volumeopslagbeheer, momentopnamen maken, mogelijkheid om load balancers op aanvraag in te zetten, IPv4 en IPv6 Beheer, Object Storage-containers en een robuust API.

Om een overvloed aan functies te bekijken die in de cloudportaal worden aangeboden, bekijk dan onze Cloud Control Guide binnen de Hostwinds Productdocumentatie.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.