Kenmerken inbegrepen bij alle cloudservers

1 Gbps Poorten

Solid State-schijven

Momentopnamen

99.9999% Uptime

Gratis website-overdracht

Op maat ISO's

Vriendelijkheidsgarantie

Meerdere locaties

Enterprise-firewall

Inzetten Hostwinds Cloudservers vanaf € 0,006445 per hr

Maak een account aan en begin met Hostwinds Cloud-servers.

Direct inzetten

Het maken van uw cloudserver is de eerste stap op uw reis. U kunt uw server binnen enkele seconden operationeel hebben.

Facturering per uur

Betaal voor de middelen die u gebruikt bij het tarief dat u ze gebruikt. Efficiënt, effectief en economisch, implementeren en vasthouden aan uw servers.

Cloud Server-functies

Start vandaag met een cloudserver om toegewijde bronnen te ontvangen die exclusief voor u zijn. Bovendien? Het duurt slechts enkele minuten voor ons om uw cloudserver op te nemen!

Grid Diagonal Black

Redundant netwerk

We hebben ervoor gezorgd dat er geen enkel punt van falen is, zodat ons redundant netwerk stabiliteit zal bieden voor een missie-kritische agenda. Uw cloudserver is altijd beschikbaar wanneer u het nodig hebt.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice, zodat de gegevens van uw cloudserver altijd worden beschermd. Je kunt je back-ups zo lang houden als je wilt en op elk moment toegang krijgen!

Heartbeat Black

Serverbewaking

Hostwinds aanbiedingen 24/7 Cloud Server Monitoring.Als een probleem optreedt bij uw cloudserver, wordt een ondersteuningskaart automatisch namens u gegenereerd.Rust gemakkelijk weten dat Hostwinds staat voorbij en klaar om te helpen.

Scalable Black

Directe schaalbaarheid

Verhoog uw serverbronnen onmiddellijk door te upgraden naar de volgende laag van uw cloudserverplan! Upgrading is eenvoudig met Hostwinds, zodat u uw server kunt schalen op basis van uw behoeften.

Tools Black

Volledig beheer

We begrijpen hoe uitgebreid onze klanthostingbehoeften kunnen worden, gezien het onbeperkte potentieel van onze cloudmogelijkheden.Ongeacht de situatie, ons team van cloud-ingenieurs is hier om u te helpen oplossingen te vinden.

Server Hostwinds Black

Enterprise-hardware

We zetten de nieuwste en grootste hardware in en bieden onze klanten de beste hostingervaring mogelijk. Onze state-of-the-art-infrastructuur biedt zowel snelheid als betrouwbaarheid voor uw cloudserver.

Onze Cloud Portal maakt het beheren van servers eenvoudig

Ons eigen beheerspaneel kan u helpen bij het maken en besturen van uw servers.

Snapshot
Cd White

Momentopnamen

Snapshots maken een complete real-time back-up van uw cloudserver.U kunt deze momentopname vervolgens gebruiken om uw server te herstellen in geval van een kritieke falen.U kunt ook een van uw snapshots gebruiken om meerdere cloudservers te starten op basis van één sjabloon.

Firewall White

Firewall

Onze cloud firewalls maken het eenvoudig om te beheren welk verkeer toegang moet krijgen tot uw cloudserver.Deze cloud firewall wordt uiterlijk van uw server geïmplementeerd en beheerd en beschermt tegen schadelijke gebruikers of toepassingen die de softwar firewall van uw cloudserver uitschakelen.

Gear Folder White

Volumes

De beste manier om aan een volume te denken, is als een gigantische flashstation.Volumes zijn een uitstekende methode voor het creëren van extra harde schijven voor cloudservers.U kunt ook snel volumes tussen servers verplaatsen met slechts een paar klikken, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor het verplaatsen van gegevens tussen uw servers.

Speedometer Boxes White

Load Balancers

Onze wolkenlastbalancers distribueren verkeer in meerdere cloudservers, zodat u zeer beschikbare en horizontaal schaalbare toepassingen kunt inzetten.U kunt configureren hoe uw verkeer, kleverige sessies en andere geavanceerde functies onmiddellijk van de Hostwinds Wolkportaal.

We hebben een brede selectie van besturingssystemen om uit te kiezen.U kunt een cloudserver online hebben in seconden die elk besturingssysteem uitvoeren dat u nodig hebt.

Debian

Fedora

CentOS

Ubuntu

Windows

We hebben een bibliotheek met gemeenschappelijke cloud-applicaties gebouwd.U kunt een cloudserver starten met behulp van een van onze vooraf geconfigureerde applicaties.Verspil geen tijd configureren.We hebben dat werk voor je gedaan.

Drupal

Joomla

Minecraft

ISP Manager

Open VPN

WordPress

CentOS Web Panel

Virtualmin

LEMP

Visual Composer

LAMP Stack

CPV Lab

Veelgestelde vragen over cloudservers

Wat is een Cloud Server?

Een cloudserver is een gevirtualiseerde privéserver met speciale bronnen. Deze bronnen omvatten CPU Kernen, RAM, en schijfruimte, en u kunt ze op elk moment volledig gebruiken.

U kunt eenvoudig bronnen toevoegen aan een cloudserver, waardoor ze meer schaalbaar zijn dan dedicated servers. Onze cloud-servers worden geleverd met de Hostwinds Wolkenbesturingsportaal, waardoor volledige toegang tot een breed scala aan management- en aanpassingshulpmiddelen.

Help je me met de migratie van mijn oude provider naar Hostwinds?

We migreren graag uw inhoud van uw vorige provider naar elke nieuwe service die u heeft besteld Hostwinds.

Gelieve een ticket in te dienen die de migratie aanvragen en onze migratie-experts verstrekken met de vereiste inloggegevens om de overdracht uit te voeren. We zullen de migratie bekijken en een migratiespelplan maken dat is afgestemd op uw unieke vereisten. Na het voltooien van de migratie zal ons kwaliteitsborgingsteam elk aspect beoordelen om ervoor te zorgen dat het klaar is om aan u te worden gepresenteerd. U bevestigt vervolgens de migratie en zorgt ervoor dat alles aan uw normen werkt.

Eenmaal goedgekeurd door u, zullen wij u helpen met de nodige stappen om uw migratie af te ronden Hostwinds.

Heb ik volledige controle over mijn Cloud Server?

Root-toegang is voorzien voor iedereen Hostwinds Linux Cloud Server en volledige beheerder is beschikbaar voor iedereen Hostwinds Windows Cloud Server, beide die u volledige toegang tot uw server en de mogelijkheid bieden om het te configureren, maar hou je ervan.

Hostwinds gelooft in het bieden van zoveel mogelijk opties, en als zodanig stellen we u in staat uw server volledig aan te passen, direct uit de doos of gewoon aan de slag te gaan met het besturingssysteem dat voor u is geïnstalleerd.

Wordt mijn Cloud Server geleverd met een beheercontrolepaneel?

We hebben een ongelooflijk gebruiksvriendelijke Cloud Control Portal gebouwd om onze klanten verschillende tools te geven om elk aspect van hun cloudserver te beheren. Dit omvat functies zoals DNS Beheer, firewallbeheer, volumeopslagbeheer, momentopnamen maken, mogelijkheid om load balancers op aanvraag in te zetten, IPv4 en IPv6 Beheer, Object Storage-containers en een robuust API.

Om een overvloed aan functies te bekijken die in de cloudportaal worden aangeboden, bekijk dan onze Cloud Control Guide binnen de Hostwinds Productdocumentatie.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.