Need help? Chat now!

Kenmerken inbegrepen in alles VPS Plannen

1 Gbps Poorten

Solid State-schijven

Momentopnamen

99.9999% Uptime

Gratis website-overdracht

Op maat ISO's

Vriendelijkheidsgarantie

Meerdere locaties

Enterprise-firewall

Onbeheerde Windows VPS Kenmerken

Ga aan de slag met een onbeheerde ramen VPS vandaag om toegewijde middelen te ontvangen die exclusief voor u zijn. Bovendien? Het duurt loutere minuten voor ons om je te krijgen VPS up and running!

Heartbeat Black

Controlesysteem

We bieden een realtime monitoringdienst voor iedereen VPS Hostingplannen waarbij we proactief uw server monitoren en automatisch een supportticket voor u openen in geval van een technisch probleem.

Scalable Black

Directe schaalbaarheid

Verhoog uw serverbronnen onmiddellijk door te upgraden naar de volgende laag van uw onbeheerde ramen VPS plan! Upgraden is eenvoudig met Hostwinds, zodat u uw server kunt schalen op basis van uw behoeften.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice, zodat uw essentiële informatie altijd veilig is. Je kunt je back-ups zo lang houden als je wilt en op elk moment toegang krijgen!

Implementeer uw Windows Server onmiddellijk

Start uw server met de versie van Windows jij hebt nodig.

Winserver19Winserver16Winserver12

Onze Cloud Portal maakt het beheren van servers eenvoudig

Ons gepatenteerde cloudcontrolepaneel geeft u de tools die u nodig heeft voor het beheren van uw Windows-servers.

Snapshot
Cd White

Momentopnamen

Snapshots maken een complete real-time back-up van uw server. U kunt deze momentopname vervolgens gebruiken om uw virtuele privéserver te herstellen in geval van een kritieke falen. U kunt ook een van uw snapshots gebruiken om meerdere te lanceren VPS's op basis van één sjabloon snel. Dit betekent dat u eenvoudig applicaties kunt schalen en hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het configureren van al uw instellingen eenmaal. Snapshots geven u de flexibiliteit die u nodig hebt om het volledige gebruik van de Hostwinds wolk.

Firewall White

Enterprise-firewall

Bescherm uw cloudserver tegen inkomende bedreigingen met onze eenvoudig te configureren cloud firewalls. Hiermee kunt u eenvoudig configureren welk verkeer u wilt en van uw VPS. Deze firewall wordt extern geïmplementeerd van uw server, die extra beveiliging biedt tegen malware die mogelijk de software-firewall van uw server kunnen uitschakelen.

Gear Folder White

Volumes

Volumes kunnen worden gemaakt en bevestigd aan een VPS. Dit is een uitstekende methode voor het maken van een tweede harde schijf voor extra bulkopslag. U kunt ook snel volumes tussenlopen tussen VPS's met slechts een paar klikken.

Storage White

Objectopslag

Object-opslag is perfect voor het opslaan van elk type gegevens. Zie het als een grote doos in de cloud voor al je 'dingen'. U kunt eenvoudig kunnen integreren met onze objectopslagservice die gebruik maakt van klanten die de industriestandaard ondersteunen S3 protocol.

Speedometer Boxes White

Load Balancers

Onze load balancers verspreiden het verkeer over meerdere VPS's. Hiermee kunt u eenvoudig beschikbaar en horizontaal schaalbare applicaties inzetten. U kunt aanpassen hoe uw verkeer verdeelt en de kleverige sessies en andere geavanceerde functies configureert.

Veelgestelde vragen over onbeheerde ramen VPS

Wat is inbegrepen met een onbeheerde ramen VPS?

Hostwinds Zal het infrastructuurniveau nog steeds onderhouden en ondersteunen, zoals vermogen en netwerken.We zullen ervoor zorgen dat uw onbeheerde Windows-server is aangemaakt en dat alle problemen op het hoogste niveau zijn opgelost waar het gebruik van uw bedieningspaneel wordt gebruikt/VNC logins zijn niet voldoende.

Daarnaast bieden we veel nuttige gidsen in onze productdocumentatie en tutorials om onze klanten veel van de gemeenschappelijke taken en probleemoplossingsprocedures die nodig zijn om de server te behouden.

We groeien voortdurend onze tutorials die beschikbaar zijn voor onze klanten die liever hun servers oplossen zonder om ondersteuning te vragen.

Hoe upgrade ik van Unmanaged Windows naar Managed Windows?

Hostwinds Onbeheerde Windows VPS Klanten kunnen op elk gewenst moment upgraden via de pagina Serveroverzicht met behulp van Cloud Control. Eenmaal opgewaardeerd, is ons team van experts beschikbaar 24/7/365 om ondersteuning te bieden die binnen valt Hostwinds Ondersteuningsniveaus.

Wat is er anders aan Hostwinds Niet-beheerde Windows en volledig beheerde Windows-servers?

Hostwinds Beheerde ramen VPS komt met 24/7/365 hulp van ons team van experts, wat betekent dat als u op enig moment ondersteuning nodig heeft, we er alles aan zullen doen om u te helpen.

Als u bijvoorbeeld een applicatie op uw Managed VPS. In dat geval zou alles moeten doen, een ondersteuningskaartje openen en verzoeken dat we u helpen bij het installeren van de applicatie, en ons ondersteuningsteam zou voor de rest zorgen.

Met een Hostwinds Onbeheerd VPS server, de enige ondersteuning die we kunnen bieden is op infrastructuurniveau om ervoor te zorgen dat uw VPS Server kan opstarten en heeft de kracht, netwerken en verbinding tussen uw VPS en Hostwinds back-end infrastructuur.

Hiermee kunt u uw server naar wens aanpassen en beheren.

Wat zijn de voordelen van een Unmanaged VPS met Hostwinds?

Elke ontwikkelaar, systeembeheerder of bedrijf met een IT team dat al op zijn plaats is, kan aan de slag met een Hostwinds Onbeheerd VPS tegen een zeer betaalbare prijs.

Dit is ook een geweldige manier om te leren hoe je je eigen Windows-server kunt beheren en is een perfecte metgezel voor degenen die het betreden IT veld op zoek naar meer ervaring met het werken met toegang op beheerdersniveau tot een server.

Degenen die dit toegangsniveau wensen, inclusief IT Professionals, full-stack-ontwikkelaars, ondernemers en bedrijven die totale controle over verschillende servers willen, zullen ongetwijfeld profiteren van de lage kosten van Hostwinds' ramen VPSs.

Managed vs Unmanaged, hoe weet ik welke de juiste is voor mij?

Als u volledige controle van uw server nodig hebt en zich op uw gemak voelt met serveradministratietaken. Dan een Hostwinds Onbeheerd VPS is een goede keuze.

Als u denkt dat de voordelen opwegen tegen de nadelen bij het bepalen of volledige controle over uw server de juiste keuze is, a Hostwinds ramen VPS is ideaal voor jou.

U kunt bronnen toevoegen zoals CPU Kernen, RAM, en schijfruimte op elk moment dat u wilt, en er zijn veel functies voor u beschikbaar via cloudbeheer. De cloudcontroleportal maakt alledaagse taken eenvoudig voor u.

Hostwinds heeft onze producten met u in gedachten ontworpen, zodat u zoveel mogelijk opties hebt bij het gebruik van uw Windows VPS.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.