Gedeelde webhostingfuncties

Solid State-schijven

Vrij SSL Certificaten

Laatste cPanel

Onbeperkt aantal subdomeinen

Softaculous Automatische installatie

Onbeperkt FTP Accounts

Weebly Site Builder

Onbeperkt aantal databases

Onbeperkt aantal e-mailaccounts

Directe installatie

Gratis toegewijd IP

24/7 Ondersteuning

Allemaal Hostwinds Gedeelde hostingplannen worden geleverd met een overvloed aan gereedschap die uw leven gemakkelijker zullen maken

Heartbeat White

Website Monitoring

Onze Website Monitoring-service houdt uw website in de gaten 24/7. Mocht een probleem ontstaan, zal een ticket automatisch onze ondersteuningsingenieurs sturen voor resolutie.

Window Nightssd White

Nachtelijke back-ups

Nachtelijke back-ups zijn een essentieel onderdeel van hosting-services, zodat uw gegevens op elk moment voor u klaar is voor u.Onze nachtelijke back-ups zijn eenvoudig in te stellen en automatisch uit te voeren.Dus rust gemakkelijk te weten dat uw informatie veilig blijft Hostwinds en beschikbaar voor u wanneer u het uiteindelijk nodig hebt.

Window Tools3 Tone White

Volledig beheer

Onze Hostwinds team van gespecialiseerde technici is beschikbaar 24/7/365. Wij zijn aanwezig volgens uw schema en hosting-verlangens.Gedeelde hosting op Hostwinds Aanbiedingen beheerde ondersteuning zonder extra kosten voor u, dus leun achterover en ontspan wetende dat we hier zijn voor uw ondersteuningsbehoeften.


Transfer Site

Gratis websitemigratie

Laat ons team van deskundigen uw website overbrengen.

We weten dat het migreren van uw website naar een nieuwe provider kan worden ontmoedigend. Onze ondersteuningsexperts zijn blij om uw migratie voor u uit te voeren.

We zullen alles voor u aan. Zodra we de migratie hebben voltooid, bieden wij u instructies om een voorbeeld van uw gemigreerde website te bekijken. Hiermee kunt u bevestigen dat uw website correct werkt voordat u de migratie finaliseert. Dit proces is snel, efficiënt en gratis.

Cpanel Softaculous

cPanel en Softaculous

Het toonaangevende platform en 1-Stapinstallaties.

Ongeacht je technische kennis, cPanel Biedt u alles wat u nodig heeft om uw website als een pro te beheren.

We zijn er bij de Softaculous Auto-installatieprogramma om één-klik-installatie te bieden voor honderden webtoepassingen, van WordPress naar Joomla.

cPanel Demo
Cpanel Softaculous
Weebly Builder

Eenvoudige website Builder

Mooie websites. Geen codering noodzakelijk.

Weebly Geeft u alle hulpmiddelen die u nodig hebt om op het web te gedijen. Gebruik makend van Weebly's Drag en Drop Builder, je kunt je hele website bouwen van aanpasbare thema's. U kunt eenvoudig een professioneel uitziende website lanceren, ongeacht uw technische vaardigheidsniveau.

Op zoek naar meer?

Probeer onze bedrijfshostingplannen

Krijg bedrijfshosting
Business Blob

Veelgestelde vragen over Shared Hosting

Wat is Shared Web Hosting?

Gedeelde webhosting is een perfecte plek om uw webhosting te starten. Het is de meest betaalbare optie en heeft veel functies om u te helpen bij het bouwen en beheren van een website.

Onze gedeelde webhostingservers worden geleverd met SSD's (Stevige staatsaandrijvingen). Ze zijn ideaal als u snel, veilig en betaalbaar webhosting nodig heeft voor uw portfolio, persoonlijke site of een kleine bedrijfswebsite.

Wanneer u aan de slag gaat met een van onze gedeelde webhostingplannen, woont uw website op een server met andere websites. Je ontvangt je eigen cPanel account en een toegewijde IP adres. U hebt ook de mogelijkheid om cloudback-ups en onze monitoring-service aan uw account toe te voegen.

Met vaste uptime, meerdere plannen om uit te kiezen, en alle serveronderhoud uitgevoerd door Hostwinds Systeembeheerders, gedeelde webhosting is een uitstekende keuze voor veel verschillende soorten websites.

Moet ik technische ervaring of kennis hebben om aan de slag te gaan met een gedeelde webhostingplan?

Technische kennis is niet verplicht om gedeelde webhosting te gebruiken. Zodra u uw service bestelt, sturen wij u uw inloggegevens naast informatie over het begin van uw webhostingreis.

We bieden u ook 24/7/365 Ondersteuning via livechat of ticket om ervoor te zorgen dat we vragen beantwoorden die u onderweg hebt.

Zodra u uw hebt ontvangen cPanel Inloggegevens, u kunt beginnen met het beheren van alle aspecten van uw website.

Dit omvat de mogelijkheid om de Weebly Website Builder slepen en neerzetten, installeren WordPress met een paar klikken met Softaculous Apps-installatieprogramma of begin met het instellen van uw e-mailaccounts.

U bent van harte welkom om e-mails te verzenden en te ontvangen van Webmail (in de browser) of een andere e-mailclient zoals Outlook of Thunderbird.

U kunt uw bestanden ook vanaf uw computer uploaden met FTP Met een FTP Klant zoals FileZilla.

Kan ik mijn pakket later upgraden?

U kunt uw pakket altijd upgraden via uw Hostwinds Klantgebied. Het upgraden is een snel proces en er is geen downtime.

Als u meer domeinen registreert of uw account moet gebruiken om meer websites te hosten, kan het upgraden van uw pakket naar geavanceerde of ultieme webhosting in een paar klikken worden gedaan.

Nadat u uw plan hebt geüpgraded en de factuur betaald, kunt u meteen meer domeinen toevoegen.