Opslagprijzen die aan uw behoeften worden aangepast

Object Storage is ideaal voor een steeds groter wordende datagroei. Hoe meer gegevens u genereert, hoe meer uw systeem moet groeien. Object Storage lost duurzaamheidsproblemen op wanneer uw opslagsystemen terabytes of petabytes bereiken, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit of snelheid.

Uurtarieven voor objectopslag zijn slechts € 0,000039048 per GB

Maak een account aan met Hostwinds begin met Object Storage.

Betrouwbaar

Shield Star White

Alle gegevens die zijn opgeslagen in ons Object Storage System zijn gekloneerd 3 tijden, om 3 Aparte apparaten, om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschikbaar zijn als u het nodig hebt!

S3 Verenigbaar API

Api White

S3 is de standaardmethode van de industrie voor toegang tot objectopslag. Gebruik gewoon onze eindpunten met uw bestaande S3-Ingeschakelde toepassingen en gereedschappen van derden.

Veelgestelde vragen over objectopslag

Wat is objectopslag?

Object Storage (of Object Oriented Storage) is een algemene term die verwijst naar een bepaalde software- en procesmethode die wordt gebruikt om te bepalen hoe opslageenheden, objecten genaamd, worden georganiseerd en opgeroepen in een opslagsysteem.

De opgeslagen gegevens kunnen van alles zijn van een fotoalbum naar een 3d rendering website. Tegelijkertijd informeert de metadata de gebruiker of het een fotoalbum of website is. De opgeslagen gegevens kunnen ook subfiles zijn die moeten worden opgeslagen, maar niet direct betrekking hebben op een bepaald bestand in het algemeen.

Elk object bevat een wereldwijd unieke identifier, zodat deze over het gedistribueerde systeem kan worden gevonden. Met deze identifier heeft een gebruiker toegang tot de gegevens zonder ooit de fysieke locatie van het systeem te weten. Een enorme hoeveelheid gegevens kan wereldwijd in verschillende geo-locaties worden opgeslagen op andere voorwerpopslagservers in deze organisatiestijl.

Is Hostwinds Objectopslag S3 Verenigbaar?

Hostwinds Object Storage is volledig S3 Compatibel en biedt een opslagoplossing die toegang tot en beheer van de gegevens die het opslaat via een S3 compatibele interface.

Hoe werkt Hostwinds Object Storage-prijzen werken?

Object Storage Prijzen worden elk uur berekend door de hoeveelheid gegevens die u opslaan te vermenigvuldigen met onze uurtarief, zoals hierboven weergegeven, € 0,000039048 per GB per uur. We tellen vervolgens alle van deze uurlijkse berekeningen op en sturen u een factuur voor de hele maand.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.