Kenmerken inbegrepen in alle Linux VPS Plannen

1 Gbps Poorten

Solid State-schijven

Momentopnamen

99.9999% Uptime

Gratis website-overdracht

Op maat ISO's

Vriendelijkheidsgarantie

Meerdere locaties

Enterprise-firewall

Linux VPS Kenmerken

Neem de volledige controle met de speciale bronnen die aan u zijn toegewezen door aan de slag te gaan met een Hostwinds VPS vandaag. We zullen uw server in slechts enkele minuten lopen!

Grid Diagonal Black

Redundant netwerk

We hebben gewaarborgd dat er geen enkel punt van falen is, zodat ons redundant netwerk stabiliteit zal bieden voor uw missie-kritische agenda. Jouw VPS is altijd beschikbaar wanneer u het nodig heeft.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt geautomatiseerde nachtelijke back-ups voor uw Linux Virtual Private-servers.Onze nachtelijke back-ups zijn zeer configureerbaar, zodat u kunt plannen wanneer de back-ups worden gebruikt, evenals hoeveel exemplaren moeten worden opgeslagen.

Heartbeat Black

Serverbewaking

We bieden een realtime monitoringdienst voor iedereen VPS Hostingplannen waarbij we uw server proactief volgen en automatisch een ondersteuningskaartje voor u openen in het geval van een probleem.

Scalable Black

Directe schaalbaarheid

Verhoog uw serverbronnen onmiddellijk door te upgraden naar de volgende laag van uw Linux VPS plan! Upgraden is eenvoudig met Hostwinds, zodat u uw server kunt schalen op basis van uw behoeften.

Tools Black

Volledig beheer

Als je ooit hulp nodig hebt bij je Linux VPS, Hostwinds Heeft u bedekt.We begrijpen dat dingen soms uitdagend worden, en onze volledig beheerde Linux-producten bieden u onze ondersteuning op elk gewenst moment dat u het nodig hebt.

Server Hostwinds Black

Enterprise-hardware

We implementeren de nieuwste en grootste hardware om onze klanten de beste ervaring mogelijk te maken. Onze state-of-the-art-infrastructuur biedt zowel snelheid als betrouwbaarheid voor uw VPS.

Cloud Portal-functies

Elke Hostwinds Linux VPS wordt voor uw gemak standaard geleverd met een verscheidenheid aan extra tools en hulpprogramma's.

Snapshot
Cd White

Momentopnamen

Snapshots maken een complete real-time back-up van je Linux VPS. U kunt uw Linux-server op elk moment van deze snapshots herstellen in het geval van een kritieke falen.U kunt ook snapshots gebruiken om tegelijkertijd meerdere Linux-virtuele privéservers te lanceren, waardoor een vloot van vooraf geconfigureerde Linux-servers slechts een paar klikken verwijderd is.

Firewall White

Firewall

Voeg extra beveiliging toe aan je Linux VPS gebruik makend van Hostwinds firewalls.Onze firewalls zijn een handige manier om het inkomende en uitgaande verkeer van uw Linux-server te besturen.Deze firewall wordt extern geïmplementeerd van uw Linux VPS, die extra bescherming biedt tegen de Linux-software-firewall die onbedoeld is uitgeschakeld.

Gear Folder White

Volumes

Maak je nooit zorgen over meer opslag op je Linux VPS. Hostwinds Biedt volumes die extra opslagruimtes zijn.Selecteer eenvoudig hoeveel gigabytes u nodig hebt en laat de rest aan ons achter.

Speedometer Boxes White

Load Balancers

Load Balancing is een eenvoudige methode die uw verkeer wijst over meerdere Linux Virtual Private-servers, waarmee u uw aanvraag eenvoudig kunt schalen voor meerdere servers voor verhoogde efficiëntie en uptime.

Start uw server op uw favoriete Linux-distributie.U kunt in seconden in gebruik zijn.

Debian

Fedora

CentOS

Ubuntu

Start uw server met een van onze vooraf geconfigureerde aanvragen voor WHM, cPanel, WordPress, en meer.

Drupal

Joomla

Minecraft

ISP Manager

Open VPN

WordPress

CentOS Web Panel

Virtualmin

LEMP

Visual Composer

LAMP Stack

CPV Lab


Veelgestelde vragen over Managed Linux VPS Hosting

Wat is een Linux VPS?

Een Linux VPS Hosting-service omvat speciale bronnen, waaronder CPU Kernen, RAM, en schijfruimte exclusief voorbehouden voor u.

Je kunt het beschouwen als je eigen persoonlijke Linux-computer, met zijn eigen set toegewijde bronnen.Dit geeft u enorme voordelen ten opzichte van de gedeelde hosting, omdat u veel minder geneigd zult worden beïnvloed door "luidruchtige buren".U profiteert ook van veel verbeterde beveiliging door uw besturingssysteemomgeving volledig te scheiden van andere gebruikers.

Linux virtuele privé-servers zijn meer schaalbaar dan dedicated servers.U kunt uw bronnen opschalen als uw vereisten veranderen van de Hostwinds Wolkportaal.

Help je me met de migratie van mijn oude provider naar Hostwinds?

We helpen u graag met het migreren van uw inhoud naar een nieuwe service, zodat u aan de slag kunt met uw Hostwinds account zo snel mogelijk.

We hebben veel nieuwe klanten geholpen hun Linux bewegen VPS Webhostingdiensten van andere providers. We zijn er trots op deze gratis service aan te bieden voor nieuwe bestellingen.

Nadat u een migratieverzoek hebt ingediend, zullen onze migratie-experts beginnen met de overdracht en communiceren met u in dit proces.

We hebben ook veel ervaring met migreren van andere platforms, zoals van gedeelde hosting naar een Linux VPS (met cPanel).

Wat is inbegrepen bij volledig serverbeheer?

Onze ondersteuningsniveaus omvatten 24/7/365 Ondersteuning via live chat en ondersteuningskaartjes. We bieden ook een 99.9999% netwerk uptime garantie, een 99.9999% POWER UPTIME-garantie, lopend serveronderhoud en de opstelling van geautomatiseerde taken op aanvraag.

Meer inbegrepen aanbod: updates van besturingssystemen, virusscans, beperking van lastproblemen of traagheid, probleemoplossing voor netwerkgerelateerde problemen, assistentie Als een server niet opstarten, help met hardwareporingen, pakketinstallaties en nog veel meer!

Bekijk onze ondersteuning in de Hostwinds Productdocumentatie voor een volledige lijst.

Doet cPanel kom vooraf geïnstalleerd op je Linux VPS?

Hostwinds biedt verschillende beschikbare toepassingssjablonen die zijn gemaakt met vooraf geconfigureerde software. cPanel/WHM is een van de vele sjablonen die we aanbieden.

Selecteer deze optie op de check-outpagina en zorg ervoor dat u ook koopt cPanel licentie. cPanel/WHM Licenties kunnen worden besteld tijdens het afrekenproces.

We raden tenminste aan 1 CPU Kern, 2 GB van RAM, en 50 GB schijfruimte voor een server om te werken cPanel. Websites van hogere verkeersverkeer vereist echter meer middelen.

Heb ik volledige controle over mijn Linux VPS?

Root-toegang is voorzien voor iedereen Hostwinds Linux VPS Zodat u volledige controle over uw server hebt en deze kunt configureren, ziet u echter fit.

Hostwinds Gelooft in het verstrekken van u zoveel mogelijk opties en kunt u uw server meteen uit het vak aanpassen als u de voorkeur geeft. U kunt ook opstaan met het besturingssysteem dat voor u is geïnstalleerd.

Terwijl u uw server bestelt, kunt u kiezen uit een uitgebreide bibliotheek van Linux-versies. Hostwinds biedt u ook verschillende installatieopties voor toepassingen met één klik en ISOs in je cloudportaal.

Biedt u een controlepaneel voor serverbeheer aan?

Hostwinds heeft een ongelooflijk eenvoudig te gebruiken cloudcontroleportaal gebouwd om het sneller en handiger te maken om uw server te beheren.

Sommige van de functies omvatten: Hostwinds Wolk DNS, Firewallbeheer, het toevoegen en beheren van extra volumeopslag, het maken van momentopnames, load balancers, de mogelijkheid om uw virtuele machine te upgraden / downgraden, IP Beheer, de mogelijkheid om uw server te herstellen vanaf een snapshot-back-up, Object Storage Management, server energiebeheer, een robuust API, het lanceren van een VNC verbinding en seriële console.

Kan ik mijn Linux upgraden VPS op een later tijdstip?

Je bent meer dan welkom om je Linux te upgraden VPS wanneer je meer nodig hebt RAM, CPU Kernen, schijfruimte of bandbreedte. U kunt op elk gewenst moment upgraden met behulp van onze vooraf gedefinieerde pakketten via uw cloudbedieningsportaal.

Nadat u het hebt aangevraagd, moet u de upgrade toepassen en bevestigen dat u de grootte van uw schijf wilt wijzigen om het te implementeren. Hoewel u uw eigen server kunt bouwen en aangepaste bronnen wilt toevoegen, raden we aan een vooraf gedefinieerd pakket te gebruiken.

Kan ik mijn eigen uploaden ISO om op mijn Linux te gebruiken VPS?

U kunt uw eigen Linux-gebaseerd uploaden ISO en maak een server met behulp van de ISO van jouw keuze. Hostwinds biedt u veel ISOs Waarmee u uw server kunt implementeren of opnieuw installeren, inclusief verschillende versies van Linux, evenals probleemoplossing ISOs.

We breiden de Linux-opties in onze cloudportal voortdurend uit om onze klanten zoveel mogelijk keuzes te geven.

Kan ik een momentopname van mijn Linux maken VPS en meer servers maken vanaf een snapshot-back-up?

Snapshot-back-ups zijn rechtstreeks in het Hostwinds Wolkportaal. U kunt eenvoudig een momentopname van uw server nemen en vervolgens die momentopname gebruiken als sjabloon om meer servers te starten. Dit is een enorme tijdbesparing en stelt u in staat om uw server precies te configureren hoe u de pasvorm ziet. U hoeft slechts één server te configureren. U kunt dan een onbeperkt aantal servers van die ene snapshot starten die u maakt. Deze nieuwe servers zijn exacte kopieën van de originele server. Ze hebben echter hun netwerkconfiguratie automatisch geconfigureerd op de eerste opstart. U kunt ook snapshots gebruiken als back-up om een specifiek punt in de tijd van uw server te herstellen in het geval van een catastrofale mislukking.

Biedt u een back-upsoplossing op Linux VPS?

We geven u de mogelijkheid om back-ups aan uw server toe te voegen wanneer u uw bestelling plaatst en zodra de server klaar is voor gebruik.

We kunnen niet overdrijven hoe belangrijk het is om een uitstekende back-up bij de hand te hebben. Als zodanig maken we het gemakkelijk om geautomatiseerde incrementele back-ups toe te voegen voor uw server.

De back-ups zijn slechts $1 een maand + $0.03 per GB, En we dringen er u ten zeerste aan om deze service toe te voegen als u ooit uw server van een back-up nodig hebt.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.