Need help? Chat now!

Kenmerken inbegrepen in alles VPS Plannen

1 Gbps Poorten

Solid State-schijven

Momentopnamen

99.9999% Uptime

Gratis website-overdracht

Op maat ISO's

Vriendelijkheidsgarantie

Meerdere locaties

Enterprise-firewall

ramen VPS Kenmerken

Ga aan de slag met een ramen VPS vandaag om toegewijde middelen te ontvangen die exclusief voor u zijn. Bovendien? Het duurt loutere minuten voor ons om je te krijgen VPS up and running!

Grid Diagonal Black

Redundant netwerk

We hebben ervoor gezorgd dat er geen enkel punt van falen is, zodat ons overbodige netwerk u de stabiliteit die u nodig heeft, verstrekken.Uw Windows VPS Remote Desktop is altijd beschikbaar als je het nodig hebt.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice, zodat uw informatie is beschermd.We maken gebruik van Windows Shadow Copy om ervoor te zorgen dat een consistente momentopname wordt gemaakt tijdens het back-upproces.Je kunt je back-ups zo lang houden als je wilt en op elk moment toegang krijgen!

Heartbeat Black

Serverbewaking

We bieden een realtime monitoringdienst voor iedereen VPS Hostingplannen. Onze servermonitoring controleert proactief uw server en opent automatisch een ondersteuningsticket namens u in het geval van een technisch probleem.

Scalable Black

Directe schaalbaarheid

Verhoog uw serverbronnen onmiddellijk door te upgraden naar de volgende laag van uw Windows VPS plan! Upgraden is eenvoudig met Hostwinds, zodat u uw server kunt schalen op basis van uw behoeften.

Tools Black

Volledig beheer

Ons team van ondersteuningsexperts is altijd voor u. Maak contact met ons via live chat of ondersteun tickets op elk moment, dag of nacht. We kunnen helpen en helpen om uw problemen op te lossen.

Server Hostwinds Black

Enterprise-hardware

Windows werkt geweldig Intel, Daarom implementeren we altijd de nieuwste en beste hardware met Intel CPU's, om onze klanten te voorzien van de zachtste ramen VPS Prestaties mogelijk.

Implementeer uw Windows Server onmiddellijk

Start uw server met de versie van Windows jij hebt nodig.

Winserver19Winserver16Winserver12

Onze Cloud Portal maakt het beheren van servers eenvoudig

Ons gepatenteerde cloudcontrolepaneel geeft u de tools die u nodig heeft voor het beheren van uw Windows-servers.

Snapshot
Cd White

Momentopnamen

Snapshots maken een complete real-time back-up van uw server. U kunt deze momentopname vervolgens gebruiken om uw virtuele privéserver te herstellen in geval van een kritieke falen. U kunt ook een van uw snapshots gebruiken om meerdere te lanceren VPS's op basis van één sjabloon snel. Dit betekent dat u eenvoudig applicaties kunt schalen en hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het configureren van al uw instellingen eenmaal. Snapshots geven u de flexibiliteit die u nodig hebt om het volledige gebruik van de Hostwinds wolk.

Firewall White

Enterprise-firewall

Bescherm uw cloudserver tegen inkomende bedreigingen met onze eenvoudig te configureren cloud firewalls. Hiermee kunt u eenvoudig configureren welk verkeer u wilt en van uw VPS. Deze firewall wordt extern geïmplementeerd van uw server, die extra beveiliging biedt tegen malware die mogelijk de software-firewall van uw server kunnen uitschakelen.

Gear Folder White

Volumes

Volumes kunnen worden gemaakt en bevestigd aan een VPS. Dit is een uitstekende methode voor het maken van een tweede harde schijf voor extra bulkopslag. U kunt ook snel volumes tussenlopen tussen VPS's met slechts een paar klikken.

Storage White

Objectopslag

Object-opslag is perfect voor het opslaan van elk type gegevens. Zie het als een grote doos in de cloud voor al je 'dingen'. U kunt eenvoudig kunnen integreren met onze objectopslagservice die gebruik maakt van klanten die de industriestandaard ondersteunen S3 protocol.

Speedometer Boxes White

Load Balancers

Onze load balancers verspreiden het verkeer over meerdere VPS's. Hiermee kunt u eenvoudig beschikbaar en horizontaal schaalbare applicaties inzetten. U kunt aanpassen hoe uw verkeer verdeelt en de kleverige sessies en andere geavanceerde functies configureert.

Veelgestelde vragen over managed Windows VPS Hosting

Wat is een ramen VPS?

Hostwinds ramen VPSs kan komen met Microsoft ramen Server 2012, Microsoft ramen Server 2016, of Microsoft ramen Server 2019, geïnstalleerd en binnen enkele minuten na het plaatsen van uw bestelling klaar voor gebruik. Hostwinds ramen VPSs zijn geoptimaliseerd voor onze omgeving en worden geïmplementeerd op een van onze datacenterlocaties.

Hoe krijg ik toegang tot mijn ramen VPS?

Windows-servers worden geleverd met Remote Desktop (RDP) toegang en Virtual Network Computing (VNC) Toegang tot uw server.U hebt volledige beheerderstoegang tot vensters VPS, waarmee u het kunt beheren en configureren. U kunt er ook voor kiezen om een webhostingbeheercontrolepaneel zoals een Plesk of SolidCP om het beheer van uw server gemakkelijker te maken.

Kan ik op internet bladeren met mijn ramen VPS?

Google Chrome wordt geïnstalleerd met Windows VPS. U kunt uw Windows gebruiken VPS op dezelfde manier waarop u uw computer zou gebruiken om op internet te surfen en sites zoals Youtube en Google. U kunt ook andere toepassingen installeren indien nodig, terwijl u uw server en configuraties volledig bedient.

Biedt u Microsoft SQL (MSSQL) Licenties?

Hostwinds biedt niet Microsoft SQL Server (MSSQL) licenties op dit moment. Deze kunnen rechtstreeks worden verkregen Microsoft indien nodig, en onze technici kunnen helpen bij de installatie.

Zal mijn ramen VPS een vergunning hebben?

ramen VPS licenties worden verstrekt door Hostwinds Wanneer u uw Windows bestelt VPS. Uw server wordt automatisch ingezet en gelicentieerd. De eerste keer dat u zich aanmeldt, zul je dat zien VPS is een licentie en actief.

Kan ik mijn ramen upgraden VPS op een later tijdstip?

Microsoft ramen Servers kan op elk moment worden geüpgraded via uw Cloud Control als u extra middelen nodig heeft. Zorg ervoor dat uw server klaar is voor de cloud en in staat is om te voldoen aan de eisen van uw persoonlijk of zakelijk gebruik, met voldoende middelen zoals CPU Kernen, RAM, en schijfruimte.

Biedt u back-ups op Windows VPS?

Hostwinds Geeft u de mogelijkheid om back-ups toe te voegen wanneer u uw server maakt of nadat het in gebruik is. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat u altijd een back-up hebt. Hostwinds helpt u bij het automatiseren van incrementele back-ups voor uw server. De back-upservices Hostwinds aanbiedingen zijn slechts $1 een maand + $0.03 per GB.

Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat u een werkende back-up hebt. Dit helpt je te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden die kunnen leiden tot gegevensverlies.

Is er een serverbeheergebied voor mijn ramen VPS?

Hostwinds Heeft een op maat gemaakte cloudbeheer, zodat u uw server gemakkelijk kunt beheren.

U kunt alle aspecten van uw server beheren en besturen vanuit onze cloudportaal. Dit maakt het gemakkelijk om dingen te doen zoals uw wachtwoord opnieuw instellen of extra volume-opslag toevoegen.

Wat is inbegrepen bij volledig serverbeheer?

Onze ondersteuningsniveaus omvatten 24/7/365 Ondersteuning via live chat en ondersteuningskaartjes. Wij zijn hier om u te helpen met het op aanvraag van geautomatiseerde serveronderhoud en instellingen van geautomatiseerde taken.

We kunnen ook helpen met: het besturingssysteemupdates, virusscans, beperking van lastproblemen of traagheid, probleemoplossing voor netwerkgerelateerde problemen, hulp als een server niet opstarten, help met hardwareporingen, pakketinstallaties en nog veel meer!

Bekijk onze ondersteuning in de Hostwinds Productdocumentatie voor een volledige lijst.

Zal mijn ramen VPS Windows-updates vereisen?

U hebt volledige controle over uw server en configuraties.Hoewel Windows-updates niet vereist zijn en kunnen worden uitgeschakeld indien nodig, raden we u ten zeerste aan om ze ingeschakeld te houden.

Uw Windows bijwerken VPS's Besturingssysteem is een cruciaal onderdeel van het voorkomen dat uw server wordt aangetast.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.