Goede bedrijven lopen op snelle websites

Uw bedrijfswebsite zal voorbijgaan aan de competitie met onze zakelijke pakketten. We weten dat uw bedrijf het beste nodig heeft, daarom ontwikkelden we onze zakelijke pakketten om veel sneller en betrouwbaarder te zijn dan gedeelde hosting. Deze pakketten geven u het voordeel dat uw bedrijf online moet slagen.

We weten dat snelheid van cruciaal belang is als het gaat om uw bedrijfswebsite, daarom hebben we veel minder sites per server geplaatst. We runnen ook een zeer afgestemde Enterprise-webserver om ervoor te zorgen dat uw website sneller wordt geladen dan op standaard gedeelde hosting.

Zakelijke website hosting functies

Solid State-schijven

Vrij SSL Certificaten

Laatste cPanel

Onbeperkt aantal subdomeinen

Softaculous Automatische installatie

Onbeperkt FTP Accounts

Weebly Site Builder

Onbeperkt aantal databases

Onbeperkt aantal e-mailaccounts

Directe installatie

Gratis toegewijd IP

24/7 Ondersteuning

Functies om uw bedrijf te helpen slagen

Server White

SSD Rijdt

Door vaste staatsaandrijvingen te gebruiken, kunnen we uw website veel sneller serveren dan mogelijk is op typische hostingplannen die standaard harde schijven gebruiken.

Php White

Nieuwste versies van PHP

We zorgen er altijd voor dat al onze bedrijfshosting-omgevingen toegang hebben tot de laatste versies van PHP. Dit houdt uw website beschermd tegen beveiligingskwetsbaarheden en het laden van snel.

Litespeed White

Litespeed Web Server

We gebruiken Litespeed Als webserver voor alle websites over onze zakelijke pakketten. Dit dient uw website-inhoud sneller dan welke andere in de handel verkrijgbare webserver.

Cloudflare White

Cloudflare CDN

We zijn een partnerschap aangegaan met Cloudflare Om u gemakkelijke toegang te bieden Cloudflare's CDN. Cloudflare verkleint de afstand tussen uw bezoekers en uw server, wat resulteert in snellere laadtijden.

Location White

Route geoptimaliseerd netwerken

Wij zorgen ervoor dat het snelste netwerkpad naar uw service altijd is geselecteerd. We optimaliseren voortdurend onze selectie van het netwerkpad om uw website zo snel mogelijk te laten laden.

Eye Monitor White

Constante monitoring

Hostwinds biedt de beste, meest betrouwbare services omdat we continu elk aspect van ons netwerk en onze infrastructuur monitoren en problemen onmiddellijk en snel oplossen.

Heartbeat White

Website Monitoring

Onze Business Website Monitoring Service zal uw website volgen 24/7. Mocht een probleem ontstaan, zal een ticket onze ondersteuningsingenieurs automatisch verzenden om het probleem op te lossen.

Window Nightssd White

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice om uw bedrijf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Je kunt je back-ups zo lang houden als je wilt en op elk moment toegang krijgen!

Window Tools3 Tone White

Volledig beheer

Uw bedrijf kan het zich niet veroorloven om problemen te hebben met uw hosting, daarom komt elke website die wordt gehost op onze bedrijfsplannen ondersteund door de Hostwinds Enterprise Support Team.We zijn hier voor jou 24//7/365, Klaar om u te helpen en uw bedrijf slagen.

Transfer Site

Gratis websitemigratie

Breng uw bedrijf over met een schone, opgeruimde zet.

Het migreren van uw bedrijf naar een nieuwe provider kan ontmoedigend zijn. Onze ondersteuningsdeskundigen kunnen uw migratie voor u uitvoeren op absoluut geen extra kosten.

We zullen alles voor u aan. Zodra we de migratie hebben voltooid, geven we u instructies om een voorbeeld van uw gemigreerde website te bekijken, zodat u kunt bevestigen dat uw website correct werkt voordat u de migratie finaliseert. Dit proces is snel, efficiënt, veilig en gratis.

Cpanel Softaculous

cPanel en Softaculous

Het premierplatform werkt samen met 1-Stapinstallaties.

cPanel Biedt u alles wat u nodig heeft om uw website als een pro te beheren, ongeacht uw technische kennis.

We hebben het gepaard met de Softaculous Auto-installatieprogramma om één-klik-installatie te bieden voor honderden webtoepassingen, van WordPress naar Joomla.

cPanel Demo
Cpanel Softaculous
Weebly Builder

Weebly Builder

Professionele thema's voor uw site. Geen codering noodzakelijk.

Weebly Geeft u alle tools die u nodig hebt om uw bedrijfswebsite te bouwen. Gebruik makend van Weebly's Sleep Builder, u kunt een complete zakelijke website maken van aanpasbare thema's. Deze uitstekende tool vereist geen technische ervaring. Ongeacht wat uw handel is, u kunt vandaag snel een meeslepende, professionele zakelijke website lanceren.

Weebly Heeft een uitgebreid aantal add-ons waarmee u uw website kunt aanpassen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Je kunt zelfs een online winkel beginnen met Weebly en Square, Als u toegang hebt tot een van de meest vertrouwde voorraadbeheer, verzending en betalingshulpmiddelen in het bedrijf.

Veelgestelde vragen over zakelijke hosting

Wat is zakelijke webhosting?

Business Web Hosting is een webhosting-oplossing die perfect is voor bedrijven in alle maten. Onze bedrijfshostingpakketten worden allemaal gehost op vaste staatsaandrijvingen (SSDs) voor optimale prestaties. We verhogen bovendien de bedrijfshostingprestaties verder door te gebruiken LiteSpeed Web Server.

We differentiëren onze bedrijfshostingsdiensten door onze plannen op robuuste servers te voorzien, met minder klanten die de bronnen delen. Wij bieden meer bronnen dan gedeelde webhostingplannen, waaronder hogere inode limieten, hogere uitgaande e-maillimieten, verhoogd CPU verwerkingstijd.

Is zakelijke webhosting alleen voor bedrijven?

Hoewel Business Web Hosting ideaal is voor bedrijven, is het zeker niet exclusief voor ondernemers.

Ons bedrijfshostingplatform is perfect voor prestatiegerichte individuen die de beste en snelst mogelijke ervaring voor hun website willen.

Als je niet blij bent met je huidige hosting en iets sneller wilt, dan zal een van onze zakelijke pakketten een geweldige pasvorm zijn. We zullen zelfs uw site gratis migreren naar uw Business Web Hosting-account!

Bevat dit alles wat ik nodig heb om mijn bedrijf online te krijgen?

Zodra u uw domeinnaam hebt en aangemeld voor webhosting, heeft de website van uw bedrijf technisch gezien alles wat het nodig heeft om te lanceren.

We begrijpen dat het lanceren van een nieuwe zakelijke onderneming ontmoedigend kan zijn. Dit is de reden waarom onze bedrijfswebhostingplannen u meer hulp bieden dan u over het algemeen zou ontvangen met een webhostingaccount. We bieden een volledig assortiment hulpprogramma's om u te helpen bij het maken en beheren van uw website. Deze tools maken het gemakkelijk om een geweldige website te maken om uw bedrijf te vertegenwoordigen.

Wij bieden vol cPanel Toegang met al onze bedrijfshostingplannen. Hiermee kunt u alleen alle aspecten van uw zakelijke account beheren met behulp van de intuïtieve interface. Dit eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel biedt u alles wat u nodig heeft om uw domeinen, subdomeinen, te beheren, FTP Accounts, e-mailaccounts en meer.

Bovendien bieden we u mee Weebly Site Builder, die u een eenvoudig te gebruiken Slepen en Drop-interface biedt voor het ontwerpen van uw website.

Heb ik technische kennis nodig om uw zakelijke hosting te gebruiken?

Helemaal niet. Dat is waar het team van onze Enterprise Support hier voor is. Onze ondersteuningsexperts zijn beschikbaar 24/7/365 om technische problemen op te lossen of om eventuele vragen te beantwoorden.

We zijn er altijd voor u als u helemaal hulp nodig heeft. We hopen een waardevolle activa voor u en uw bedrijf te worden.

Wat is het verschil tussen zakelijke webhosting en gedeelde webhosting?

Onze zakelijke webhostingplannen bevatten meer middelen dan gedeelde webhostingplannen. Bedrijfsplannen bieden ook hogere PHP Geheugenlimieten, hogere inode-limieten, en een verhoogde uitgaande e-maillimiet.

Wanneer u een gedeelde webhostingaccount hebt, deelt u toegewijde bronnen met meer personen dan u als een bedrijf Web Hosting Client zou doen.

Bovendien maken onze zakelijke webhostingplannen gebruik van LiteSpeed Webserver, die uw kijkers snellere laadtijden geeft wanneer ze uw website bezoeken.

Kan ik mijn pakket later upgraden?

Absoluut. Wij bieden drie niveaus voor zakelijke webhosting, Basic (die een domein mogelijk maakt), geavanceerd (waarmee vier domeinen mogelijk maakt) en ultiem (wat een onbeperkte domeinen mogelijk maakt).

Veranderen tussen plannen is eenvoudig, alleen vereist een paar klikken binnen uw clientgebied. Hiermee kunt u beginnen met de essentials die u nodig hebt en verhuizen wanneer u maar wilt.

Bovendien komen upgrades en downgrades tussen de beschikbare pakketten onmiddellijk voor! Met geen downtime en geen wijzigingen die u op uw einde nodig hebt, verandert uw plan onmiddellijk om overeen te komen met uw geselecteerde plan.