Need help? Chat now!

Preloader Anim Logo Liquid

Allemaal Hostwinds Dedicated Servers worden geleverd met een overvloed aan tools die uw leven gemakkelijker zullen maken

Cylinder Tree Black

RAID

Selecteer de RAID (Redundante reeks onafhankelijke schijven) Configuratie die aan uw behoeften voldoet. Elke configuratie is beschikbaar om te selecteren op basis van het aantal ingezette schijven, RAID 0 door RAID 60.

Server Person Black

Toegewijde bronnen

Allemaal Hostwinds Dedicated Servers bieden u speciale bronnen. Uw server is 100% de jouwe, voorzien van 100% eigendom van alle bronnen die het biedt en volledige toegang tot het 1 Gbps netwerklink.

Settings Cursor Black

Gebouwd voor jou

Pas uw server aan op basis van het bedrag van RAM en type CPU(s) jij hebt nodig. U kunt ook de grootte en hoeveelheid schijven en zelfs de RAID configuratie. We leveren de server precies zoals u het hebt besteld.

Heartbeat Black

Serverbewaking

Wij bewaken uw service 24/7 en als er zich een probleem voordoet, open dan automatisch een supportticket voor u, zodat ons team van experts het zo snel mogelijk kan oplossen.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice, zodat uw essentiële informatie altijd veilig is. Je kunt je back-ups zo lang houden als je wilt en op elk moment toegang krijgen!

Tools Black

Volledig beheer

Ons team van ondersteuningsexperts is altijd voor u. Maak contact met ons via live chat of ondersteun tickets op elk moment, dag of nacht. We kunnen helpen en helpen om uw problemen op te lossen.

Multiple Locations

Meerdere locaties bedienen

Kies de datacenterlocatie die bij u past.

We bieden onze hosting-services aan individuen en bedrijven over de hele wereld. We willen ervoor zorgen dat onze klanten, ongeacht hun locatie, profiteren van onze kwaliteit hosting-services. Daarom hebben we faciliteiten op verschillende locaties over de hele wereld gevestigde als we blijven uitbreiden. Selecteer de locatie die het meest logisch is om uw specifieke vereisten te overwegen.


Server Network

Hoogwaardige netwerken

We peeren alleen met de best presterende upstream-providers.

Onze netwerksystemen bieden onvergelijkbare snelheden en betrouwbaarheid. Dit is een gevolg van de hoge mate van redundantie die we hebben vastgesteld als ingebouwde beveiliging. Hostwinds Heeft een overbodige communicatieroutes en meerdere dragers op elke locatie om de beste hostingservices in de industrie te blijven bieden. We garanderen ongeëvenaarde netwerkprestaties, zodat uw server altijd beschikbaar is en online voor u is.

Server Network

Veelgestelde vragen over Dedicated Servers

Wat is een Dedicated Server?

Een Dedicated Server is een server die helemaal van jou is, wat betekent dat al zijn fysieke bronnen alleen voor jou beschikbaar zijn. Dit is in tegenstelling tot een VPS, die delen van de bronnen gebruikt om virtualisatiesoftware uit te voeren en is gehuisvest op een VPS knooppunt gedeeld met andere virtuele servers.

Een Dedicated Server geeft u alle middelen van de beschikbare opslagruimte, rekenkracht, RAM, en netwerkverbinding.

Wat kan ik doen met een Dedicated Server?

Dedicated Servers kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: machine learning, website / applicatiehosting, opslag en back-ups, clustering van servers, gamehosting, zakelijke applicaties, infrastructuurvirtualisatie, big data en nog veel, veel meer. We bieden een breed scala aan dedicated serveroplossingen om uit te kiezen, en we stellen u in staat elk aspect van de server aan uw specifieke eisen aan te passen.

Moet ik een Dedicated Server kiezen VPS, of Shared Hosting?

We krijgen vaak vragen over welk hostingplan het beste is voor een bepaald individu of bedrijf op basis van hun specifieke behoeften. In deze gevallen raden we u aan eerst uw huidige hostingoplossing te herzien en te bekijken hoe deze nu voor u werkt.

Is het te traag? Ondergaat uw server sporadische veranderingen op basis van het tijdstip van de dag? Dit zijn beide indicatoren dat er mogelijk meer middelen nodig zijn. Variërende serverprestaties zouden een indicatie zijn dat naburige servers / clients mogelijk een negatieve invloed hebben op de prestaties van uw server.

Dit soort dingen vertegenwoordigen de nadelen van Shared en VPS Hosting. Met een Dedicated Server zijn uw middelen dat wel 100% de jouwe. U zult nooit worden beïnvloed door klanten in de buurt en u zult altijd hetzelfde niveau van bruikbaarheid ervaren.

Worden uw Dedicated Servers geleverd met een configuratiescherm?

Bijna al onze Dedicated Servers, behalve een beperkt aantal, zijn vol IPMI toegang tot VNC KVM bedieningselementen, stroombediening, en ISO montage beschikbaar, wat u volledige controle geeft om uw server te beheren wanneer u maar wilt vanuit uw Client Area.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.