Betrouwbaar, schaalbaar en eenvoudig te implementeren

Load balancers verdelen netwerk- of applicatieverkeer over een cluster van servers, waardoor het reactievermogen verbetert en de beschikbaarheid van applicaties toeneemt.

Gebruik makend van Hostwinds Load Balancers, u kunt uw applicaties op topprestaties houden, ongeacht de schaal. Voeg gewoon Load Balancers toe met een klik op de knop.

Inzetten Hostwinds Load Balancers nu voor € 9,18 een maand

Maak een account aan met Hostwinds en begin met Load Balancers.

Verbeter de beschikbaarheid, prestaties en schaalbaarheid

Speedometer Boxes White

Hostwinds Load balancers Monitor je back-end servers constant. Mochten problemen worden gedetecteerd, zal uw load-balancer zich eromheen routeren.

HTTP/2 ondersteuning

Speedometer White

Load Balancers ondersteunen HTTP/2 om u en uw gebruikers betere prestaties te bieden.

Proxy Protocol-ondersteuning

Shield Server White

Passeren automatisch een klant IP adres en poort door naar uw Hostwinds servers.

Web Asset Black

Eenvoudig op te zetten

Load balancers kunnen binnen enkele seconden worden gelanceerd om het verkeer tussen uw servers onmiddellijk te balanceren. Hierdoor kan uw aanvraag zeer beschikbaar zijn (HA) en schaal horizontaal.

Shield Ssl Black

Veilig

Load Balancers maken het gemakkelijk om er een in te stellen SSL Certificaat voor al uw verkeer, ongeacht hoeveel back-end servers u hebt!

Cylinder Scale Black

Schaalbaar

Load Balancers verhogen de prestaties en stabiliteit van uw infrastructuur. U kunt servers vanaf uw configuratie op elk gewenst moment toevoegen of verwijderen en de load-balancer zal het verkeersstromen dienovereenkomstig aanpassen.

Veelgestelde vragen over Load Balancers

Wat is een Load Balancer?

Load Balancers controleren en detecteren en detecteren de gezondheid van back-end bronnen om verkeer door te sturen naar gezonde online servers die het verkeer kunnen ontvangen.

Een load-balancer helpt uw toepassingsschaal buiten slechts één server. Het zorgt ervoor dat elke back-end-server een gelijkmatige hoeveelheid verkeer ontvangt.

Hoe werkt een load balancer?

Load Balancers fungeren als verkeerscontroles en zitten voor je servers. Ze routeren klantverzoeken om de snelheid en capaciteit van elke server te maximaliseren. Een load balancers zorgen ervoor dat er geen server die erachter werkt, harder werkt dan een andere, dus alle servers lopen bij piekprestaties.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.