Wat is reseller webhosting?

Reseller Web Hosting is een service waarmee u kunt fungeren als een webhostingprovider zonder de procedures voor serverbeheer te hanteren.Het is vergelijkbaar met gedeelde webhosting.Er zijn echter geen verwijzingen naar de Hostwinds Merk, waardoor u een volledig aangepaste ervaring kunt bieden voor uw merk.

Reseller Webhosting is perfect voor ondernemers en website-ontwerpers die webhosting aan hun klanten willen aanbieden.Met onze reseller hosting, kunt u dit eenvoudig doen, en wij zorgen voor alle zwaar tillen op het back-end voor u.

Reseller hosting standaardfuncties

Solid State-schijven

Vrij SSL Certificaten

Laatste cPanel

Softaculous Automatische installatie

Onbeperkt FTP Accounts

Onbeperkt aantal databases

Onbeperkt aantal e-mailaccounts

Onbeperkt aantal subdomeinen

24/7 Ondersteuning

Reseller Web Hosting-functies

Heartbeat Black

Website Monitoring

Onze website Monitoring Service bewaakt alle websites 24/7. Mocht een probleem ontstaan, zal een ticket automatisch onze ondersteuningsingenieurs sturen voor resolutie.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice, zodat de essentiële informatie van uw klant altijd veilig is.Bovendien kunt u deze back-ups zo lang houden als u wilt, en ze hebben ze op elk moment toegang tot ze!

Tools Black

Volledig beheer

Ons team van ondersteuningsexperts is altijd hier om te helpen.Maak contact met ons via live chat of ondersteun tickets op elk moment, dag of nacht.We kunnen helpen en helpen om uw problemen op te lossen.


Hoe meer je koopt, hoe meer je opslaat


Sasquatch Money

6-15 Reseller Hosting Accounts gekocht = 5% Korting

16-20 Reseller Hosting Accounts gekocht = 8% Korting

21-30 Reseller Hosting Accounts gekocht = 10% Korting

31-40 Reseller Hosting Accounts gekocht = 15% Korting

41-50 Reseller Hosting Accounts gekocht = 17.5% Korting

51+ Reseller Hosting Accounts gekocht = 20% Korting

Transfer Site

Gratis reseller website migratie

Laat ons team van deskundigen uw website overbrengen.

We weten dat het migreren van de website van uw klant naar een nieuwe provider kan worden ontmoedigend.Onze ondersteuningsexperts zijn blij om uw migratie voor u uit te voeren.

We zullen alles voor u aan.Zodra we de migratie hebben voltooid, bieden wij u instructies om een voorbeeld van de gemigreerde website van uw klant te bekijken.Gebruik dit om te bevestigen dat de websites van uw klant correct werken voordat u de migratie finaliseert.Dit proces is snel, efficiënt en gratis.

Cpanel Softaculous

cPanel en Softaculous

Het toonaangevende platform en 1-Stapinstallaties.

Ongeacht je technische kennis, cPanel Biedt een geweldig bedieningspaneel voor u om aan uw hostingklanten te bieden.Het biedt een uitstekende basisreeks van hulpmiddelen om het gemakkelijk te maken om nieuwe websites te lanceren.

We zijn ook op Softaculous, Een bekroonde auto-installatieprogramma om één-klikinstallatie te bieden voor honderden webtoepassingen, van WordPress naar Joomla.

cPanel Demo
Cpanel Softaculous

Veelgestelde vragen over Reseller Web Hosting

Hoe is uw reseller webhosting anders dan uw gedeelde of zakelijke hosting?

Webhosting van Reseller is uniek voor gedeelde of zakelijke webhosting.Je wordt de hostingprovider als een reseller webhosting-client.U verkoopt hostingdiensten in plaats van de hostingdiensten van een webhostingbedrijf te gebruiken.

Wanneer u zich aanmeldt voor reseller webhosting, huurt u Hostwinds Serverruimte, verkopen Hostwinds Diensten, en ons team behandelt al het andere.

Hoe is reseller webhosting anders dan White Label Reseller Web Hosting?

White Label Reseller Web Hosting is anders dan een paar redenen van Reseller Webhosting.Ten eerste, Met White Label Reseller Web Hosting kunt u alle producten en diensten verkopen Hostwinds Aanbiedingen aan uw klanten onder uw merk.Hierdoors Reseller Web Hosting kunt u gedeelde services verkopen onder Hostwinds. Het omvat niet WHMCS of de mogelijkheid om andere producten en diensten te verkopen.Beide zijn geweldig aanbod, en uw keuze is volledig afhankelijk van uw behoeften als een wederverkoper.

Behandelt uw team de technische details voor mij?

JA!Reseller Hosting is bijzonder fantastisch omdat u uw eigen webhostingbedrijf kunt lanceren zonder iets te weten over Server Management. Hostwinds Technici zorgen voor alle technische details voor u, dus het enige wat u hoeft te doen is uw hostingbedrijf groeien.

Kan ik mijn accounts upgraden na aanschaf?

Ja, dat kan!U kunt al uw rekeningen upgraden om het aantal domeinen te vergroten dat in staat is om te worden gehost en upgrades worden onmiddellijk bij het bestellen gebeuren.Als een of meer van uw klanten extra ruimte nodig hebben voor meer websites, is het upgraden van direct en eenvoudig.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.