Need help? Chat now!

Kenmerken inbegrepen in alles VPS Plannen

1 Gbps Poorten

Solid State-schijven

Momentopnamen

99.9999% Uptime

Gratis website-overdracht

Op maat ISO's

Vriendelijkheidsgarantie

Meerdere locaties

Enterprise-firewall

Onbeheerd VPS Hosting-functies

Heartbeat Black

Controlesysteem

We bieden een realtime monitoringdienst voor iedereen VPS Hostingplannen waarbij we proactief uw server monitoren en automatisch een supportticket voor u openen in geval van een technisch probleem.

Scalable Black

Directe schaalbaarheid

Verhoog uw serverbronnen onmiddellijk door te upgraden naar de volgende laag van uw onbemanig Linux VPS plan! Upgraden is eenvoudig met Hostwinds, zodat u uw server kunt schalen op basis van uw behoeften.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Biedt een nachtelijke back-upservice, zodat uw essentiële informatie altijd veilig is. Je kunt je back-ups zo lang houden als je wilt en op elk moment toegang krijgen!

Onze Cloud Portal maakt het beheren van servers eenvoudig

Elke Hostwinds Linux VPS wordt voor uw gemak standaard geleverd met een verscheidenheid aan extra tools en hulpprogramma's.

Snapshot
Cd White

Momentopnamen

Snapshots maken een complete real-time back-up van uw server. U kunt deze momentopname vervolgens gebruiken om uw virtuele privéserver te herstellen in geval van een kritieke falen. U kunt ook een van uw snapshots gebruiken om meerdere te lanceren VPS's op basis van één sjabloon snel. Dit betekent dat u eenvoudig applicaties kunt schalen en hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het configureren van al uw instellingen eenmaal. Snapshots geven u de flexibiliteit die u nodig hebt om het volledige gebruik van de Hostwinds wolk.

Firewall White

Enterprise-firewall

Bescherm uw cloudserver tegen inkomende bedreigingen met onze eenvoudig te configureren cloud firewalls. Hiermee kunt u eenvoudig configureren welk verkeer u wilt en van uw VPS. Deze firewall wordt extern geïmplementeerd van uw server, die extra beveiliging biedt tegen malware die mogelijk de software-firewall van uw server kunnen uitschakelen.

Gear Folder White

Volumes

Volumes kunnen worden gemaakt en bevestigd aan een VPS. Dit is een uitstekende methode voor het maken van een tweede harde schijf voor extra bulkopslag. U kunt ook snel volumes tussenlopen tussen VPS's met slechts een paar klikken.

Storage White

Objectopslag

Object-opslag is perfect voor het opslaan van elk type gegevens. Zie het als een grote doos in de cloud voor al je 'dingen'. U kunt eenvoudig kunnen integreren met onze objectopslagservice die gebruik maakt van klanten die de industriestandaard ondersteunen S3 protocol.

Speedometer Boxes White

Load Balancers

Onze load balancers verspreiden het verkeer over meerdere VPS's. Hiermee kunt u eenvoudig beschikbaar en horizontaal schaalbare applicaties inzetten. U kunt aanpassen hoe uw verkeer verdeelt en de kleverige sessies en andere geavanceerde functies configureert.

Brede selectie van Linux-distributies

Start uw server op uw favoriete Linux-distributie, in seconden.

Debian

Fedora

CentOS

Ubuntu


Veelgestelde vragen over Unmanaged Linux VPS

Wat is een onbeheerde Linux VPS?

Hostwinds Onbemanig Linux VPS Diensten worden geleverd met volledige root-toegang tot uw account en totale controle via uw serverconfiguraties. Dit is een geweldige manier om op te slaan als u geen ondersteuning voor uw services nodig hebt en voelt u comfortabel monitoring en het oplossen van uw server.

Met de lage kosten van deze services kunt u geld besparen. U profiteert nog steeds van de Enterprise-infrastructuur die we hebben gebouwd. U bent echter verwacht om uzelf te ondersteunen.

Onbeheerd VPS services worden niet geleverd met technische, beheer- of administratieve ondersteuning.

Kan ik mijn onbeheerde server upgraden naar beheerde?

Hostwinds stelt u in staat om op elk moment te upgraden naar Managed services als u besluit dat u hulp of ondersteuning nodig heeft voor uw Unmanaged VPS.

Dit kan op elk moment worden gedaan via uw serveroverzichtspagina in de portal Cloud Control met als u op een knop klikt. Zodra uw upgrade is voltooid, kan ons team van deskundigen u voorzien van technische, management of administratieve bijstand die u mogelijk nodig heeft.

Wat is het verschil tussen onbeheerde Linux- en volledig beheerde Linux-servers?

Een volledig beheerd VPS komt met 24/7/365 ondersteuning. Met andere woorden, als u een verzoek indient, zullen we er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Stel dat uw server of applicatie bijvoorbeeld een update of patch nodig heeft. In dat geval moet alles wat u moet doen een ondersteuningskaart openen en uw systeem of applicatie verzoeken worden bijgewerkt en wij zullen u helpen.

Met een Hostwinds Onbeheerd VPS plan, wij zorgen ervoor dat uw VPS kan opstarten en 'functioneel' is met de kracht, netwerken en verbinding tussen uw server en Hostwinds zodat u de nodige acties erop kunt uitvoeren.

Hostwinds zal geen andere hulp of ondersteuning leveren.

Is er een voordeel bij het bestellen van een onbeheerde Linux VPS met Hostwinds?

Als u een website-ontwikkelaar bent, SAAS provider, systeembeheerder, of u heeft uw eigen cloudbedrijf met een IT team al op zijn plaats, Hostwinds Met Unmanaged Servers bent u klaar voor een betaalbare prijs.

U ontvangt alle tools die nodig zijn om uw server te beheren en configureren om aan uw unieke behoeften te voldoen, inclusief volledige root-toegang tot de server, SSH toegang, en VNC.

Hostwinds Cloud Control biedt u ook alles wat u nodig heeft om uw server naar eigen inzicht te beheren en configureren op basis van uw unieke vereisten.

Moet ik onbeheerde of beheerde Linux kopen VPS van Hostwinds?

De keuze is helemaal aan jou. Ons doel is om u zoveel mogelijk opties te geven, de services die wij u aanbieden met Enterprise-hardware en bieden onze diensten voor de laagste prijs mogelijk.

Onze onbemanagde Linux VPS Plannen stellen ons in staat om klanten te geven die ervaring hebben met het bewaken en onderhouden van virtuele particuliere servers meer kosteneffectieve plannen.

Hostwinds Cloud-omgeving gekoppeld aan de Hostwinds Cloudportal geeft onze klanten alles wat ze nodig hebben om een Linux te beheren en te onderhouden VPS.

We creëerden een overvloed aan pakketten die we aanbieden om ervoor te zorgen dat onze klanten veel keuzes hebben en veilig en succesvol zijn, ongeacht wat.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.