Kenmerken opgenomen in alle onbeheerde Linux VPS Plannen

1 Gbps Poorten

Solid State-schijven

Momentopnamen

99.9999% Uptime

Gratis website-overdracht

Op maat ISO's

Vriendelijkheidsgarantie

Meerdere locaties

Enterprise-firewall

Onbemanig Linux VPS Kenmerken

Heartbeat Black

Controlesysteem

We bieden een realtime monitoringdienst voor iedereen VPS Hostingplannen waarbij we proactief uw server monitoren en automatisch een supportticket voor u openen in geval van een technisch probleem.

Scalable Black

Directe schaalbaarheid

Verhoog uw serverbronnen onmiddellijk door te upgraden naar de volgende laag van uw onbemanig Linux VPS plan! Upgraden is eenvoudig met Hostwinds, zodat u uw server kunt schalen op basis van uw behoeften.

Moon Server Black

Nachtelijke back-ups

Hostwinds Geautomatiseerde nachtelijke back-ups bieden u een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat de gegevens van uw Linux Virtual Private Server back-uppen.Het systeem maakt een back-up van alle gegevens naar onze objectopslagservice.U kunt configureren wanneer deze back-ups worden uitgevoerd en hoe lang u de back-ups wilt opslaan voor.U hebt ook volledige controle over het herstelproces en kan ervoor kiezen om een volledige back-up te herstellen of de afzonderlijke bestanden te selecteren die u nodig hebt.

Onze Cloud Portal maakt het beheren van servers eenvoudig

Elke Hostwinds Linux VPS wordt voor uw gemak standaard geleverd met een verscheidenheid aan extra tools en hulpprogramma's.

Snapshot
Cd White

Momentopnamen

Snapshots bieden u een geweldige tool waarmee u back-ups van uw Linux kunt maken VPS zonder enige downtime.Afhankelijk van de Linux-kernel-versie die u gebruikt, zal de snapshot consistent zijn, zelfs met hoog IO en complexe workloads zoals met databases.U kunt ook snapshots gebruiken als sjabloon voor het lanceren van nieuwe servers, waardoor een vloot van vergelijkbare servers eenvoudig wordt ingezet.

Firewall White

Firewall

Onze firewalls staan tussen je Linux VPS en de rest van het internet.U kunt de regels gemakkelijk beheren voor welk verkeer mag en van uw Linux worden toegestaan VPS. Deze firewall wordt geïmplementeerd buiten het besturingssysteemomgeving van uw server, waardoor een veel groter beveiligingsniveau is dan gevonden met een standaard Linux-software-firewall, die kwaadaardig of per ongeluk kan worden uitgeschakeld.

Gear Folder White

Volumes

Als u extra opslagruimte nodig heeft voor een van uw Linux Virtual Private-servers, kunnen volumes een kosteneffectieve manier zijn om opslag toe te voegen.Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst tussen een van uw servers, zoals een gigantische flashdrive.Ze zijn perfect voor laag IOPs opslag, zoals het opslaan van grote media-activa.

Speedometer Boxes White

Load Balancers

U kunt eenvoudig een loadbalancer plaatsen voor uw Linux Virtual Private-servers om uw aanvraagverkeer tussen al uw servers te verspreiden.U kunt ook gezondheidscontroles opzetten om de problemen automatisch te detecteren op uw back-up van virtuele privéservers en routeverkeer naar gezonde servers.

Start uw onbeheerde Linux-server op uw favoriete Linux-distributie.

Debian

Fedora

CentOS

Ubuntu

Start uw onbeheerde Linux-server met behulp van onze vooraf geconfigureerde applicaties.

Drupal

Joomla

Minecraft

ISP Manager

Open VPN

WordPress

CentOS Web Panel

Virtualmin

LEMP

Visual Composer

LAMP Stack

CPV Lab


Veelgestelde vragen over Unmanaged Linux VPS

Wat is een onbeheerde Linux VPS?

Hostwinds Onbemanig Linux VPS Diensten worden geleverd met volledige root-toegang tot uw account en totale controle via uw serverconfiguraties. Dit is een geweldige manier om op te slaan als u geen ondersteuning voor uw services nodig hebt en voelt u comfortabel monitoring en het oplossen van uw server.

Met de lage kosten van deze services kunt u geld besparen. U profiteert nog steeds van de Enterprise-infrastructuur die we hebben gebouwd. U bent echter verwacht om uzelf te ondersteunen.

Onbeheerd VPS services worden niet geleverd met technische, beheer- of administratieve ondersteuning.

Kan ik mijn onbeheerde server upgraden naar beheerde?

Hostwinds stelt u in staat om op elk moment te upgraden naar Managed services als u besluit dat u hulp of ondersteuning nodig heeft voor uw Unmanaged VPS.

Dit kan op elk moment worden gedaan via uw serveroverzichtspagina in de portal Cloud Control met als u op een knop klikt. Zodra uw upgrade is voltooid, kan ons team van deskundigen u voorzien van technische, management of administratieve bijstand die u mogelijk nodig heeft.

Wat is het verschil tussen onbeheerde Linux- en volledig beheerde Linux-servers?

Een volledig beheerd VPS komt met 24/7/365 ondersteuning. Met andere woorden, als u een verzoek indient, zullen we er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Stel dat uw server of applicatie bijvoorbeeld een update of patch nodig heeft. In dat geval moet alles wat u moet doen een ondersteuningskaart openen en uw systeem of applicatie verzoeken worden bijgewerkt en wij zullen u helpen.

Met een Hostwinds Onbeheerd VPS plan, wij zorgen ervoor dat uw VPS kan opstarten en 'functioneel' is met de kracht, netwerken en verbinding tussen uw server en Hostwinds zodat u de nodige acties erop kunt uitvoeren.

Hostwinds zal geen andere hulp of ondersteuning leveren.

Is er een voordeel bij het bestellen van een onbeheerde Linux VPS met Hostwinds?

Als u een website-ontwikkelaar bent, SAAS provider, systeembeheerder, of u heeft uw eigen cloudbedrijf met een IT team al op zijn plaats, Hostwinds Met Unmanaged Servers bent u klaar voor een betaalbare prijs.

U ontvangt alle tools die nodig zijn om uw server te beheren en configureren om aan uw unieke behoeften te voldoen, inclusief volledige root-toegang tot de server, SSH toegang, en VNC.

Hostwinds Cloud Control biedt u ook alles wat u nodig heeft om uw server naar eigen inzicht te beheren en configureren op basis van uw unieke vereisten.

Moet ik onbeheerde of beheerde Linux kopen VPS van Hostwinds?

De keuze is helemaal aan jou. Ons doel is om u zoveel mogelijk opties te geven, de services die wij u aanbieden met Enterprise-hardware en bieden onze diensten voor de laagste prijs mogelijk.

Onze onbemanagde Linux VPS Plannen stellen ons in staat om klanten te geven die ervaring hebben met het bewaken en onderhouden van virtuele particuliere servers meer kosteneffectieve plannen.

Hostwinds Cloud-omgeving gekoppeld aan de Hostwinds Cloudportal geeft onze klanten alles wat ze nodig hebben om een Linux te beheren en te onderhouden VPS.

We creëerden een overvloed aan pakketten die we aanbieden om ervoor te zorgen dat onze klanten veel keuzes hebben en veilig en succesvol zijn, ongeacht wat.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.