Hostwinds Biedt de snelste e-commerce hosting in de branche

Langzame loading-websites hebben rechtstreeks van invloed op de verkoop. Neem die kans niet.

Hostwinds biedt u alle tools die u nodig heeft voor uw e-commerce winkel, die razendsnel draait SSDs en een platform ontworpen voor optimale prestaties. U kunt het zich niet veroorloven om een trage e-commerce website te hebben, dus kies de snelste e-commerce hosting in de branche. Kiezen Hostwinds.

Ecommerce Hosting-functies

Solid State-schijven

Vrij SSL Certificaten

Laatste cPanel

Onbeperkt aantal subdomeinen

Softaculous Automatische installatie

Onbeperkt FTP Accounts

Weebly Site Builder

Onbeperkt aantal databases

Onbeperkt aantal e-mailaccounts

Directe installatie

Gratis toegewijd IP

24/7 Ondersteuning

Onze e-commerce hosting zit boordevol functies

Hier zijn slechts enkele van de vele gunstige functies die worden geleverd met alle e-commerce hostingplannen!

Speedometer Black

Hoge snelheden

We garanderen dat uw klanten zullen genieten van een naadloze winkelervaring, aangezien onze e-commerce hosting uitzonderlijke websiteprestaties en razendsnelle laadtijden van pagina's garandeert.

Headset Person Black

Ondersteuning van wereldklasse

Als u vragen heeft over uw eCommerce Hosting-account, staan we klaar om u te helpen 24/7/365. Neem op elk moment contact op met ons ondersteuningsteam voor snelle, toonaangevende ondersteuning van een echte persoon.

Closed Lock Black

Veilige hosting

Onze firewall op bedrijfsniveau beschermt alle eCommerce-websites op ons platform volledig. We controleren onze servers ook regelmatig op kwetsbaarheden die van invloed kunnen zijn op e-commerce websites.


Veelgestelde vragen over e-commerce hosting

Wat is e-commerce hosting?

E-commerce hosting is een hosting-service die is ontworpen om de unieke vereisten van e-commerce-software tegemoet te komen (anderszins bekend als winkelwagentje-software), en hiermee kunt u uw online bedrijf uitvoeren met een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface.

E-commerce hosting biedt snellere laadtijden en een betere algehele prestaties voor uw e-commerce-site omdat onze servers specifiek zijn geoptimaliseerd voor e-commerce-platforms. Bovendien verbetert de hosting van eCommerce de winkelervaring en conversieratio van uw klant.

Het biedt ook uw e-commerce-website met een robuuste beveiliging omdat onze servers zijn geoptimaliseerd om te beschermen tegen veiligheidsbedreigingen die specifiek van toepassing zijn op e-commerce-websites.

Welke e-commerce software is inbegrepen bij e-commerce hosting?

Hostwinds E-commerce hosting is vooral gunstig omdat het vol is vol met verschillende e-commerce software-opties. Al onze e-commerce hostingpakketten komen met Softaculous Auto Installer, dat een selectie biedt van meer dan 30 verschillende e-commerce-applicaties en waarmee u de software van uw keuze met een paar muisklikken kunt installeren.

We hebben onze e-commerce hosting met u in gedachten gebouwd. We hebben toegevoegd Softaculous Auto Installer waarmee u uw tijd en energie kunt besteden aan het laten groeien van uw bedrijf in plaats van het installeren en instellen van e-commerce-apps.

Kan ik mijn bestaande website hosten met eCommerce Hosting?

U kunt uw bestaande website absoluut overbrengen naar e-commerce hosting of een nieuwe website aanmaken.

Hostwinds aanbiedingen 100% Gratis website transfers op aanvraag. Onze technici nemen uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat uw website snel en met succes migreert. Stuur een ondersteuningskaartje waarin een migratie vraagt en ons team van deskundigen zorgt voor de rest!

Laat onze bekwame ondersteuningsmedewerkers de technische aspecten afhandelen, zodat u zich kunt concentreren op het opbouwen van uw klanten en het verkopen van uw producten.

Hostwinds Blob

Weet u niet waar u moet beginnen?

Krijg hulp van onze experts.

Waren hier 24/7/365 om u te helpen de beste hosting voor uw behoeften te vinden.