Hostwind's Filosofie

Hostwinds Servers

Eigendom

Sinds het begin van Hostwinds, We hebben ons betrokken bij het bezitten van al onze producten.We moesten onze activa beheersen, zodat we agressief kunnen blijven in zo'n competitieve markt.Onze klanten zijn onze primaire focus, en het bezitten van onszelf stelt ons in staat om onze spaargeld aan te passen.

Onze hardware is direct in het bezit en verkocht door ons.We zijn er trots op om niet iedereen te verschuldigd voor extra kosten en afgebakende prijzen.Hosting zou niet duur moeten zijn en het is onze ambitie om deze belofte te houden.

Hostwinds is toegewijd aan het verschaffen van de beste beschikbare hostingdiensten, en daarom vertegenwoordigen we onszelf.Veel hosting bedrijven vertrouwen op leveranciers van derden om hun hardware en aanvragen voor hen te beheren.Verklangers van derden kunnen vertragingen en onnodige downtime voor hun klanten creëren.Bij Hostwinds, Onze klanten communiceren rechtstreeks met onze professionals, waardoor stress wordt geëlimineerd en snel uw hosting op het goede spoor halen.


Redundantie

Hostwinds Ontwerpt de infrastructuur methodisch zodat deze volledig overbodig is.We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om nooit stilstand te ervaren.Dat is waarom we een 99.9999% uptime-garantie.

Onze servers zijn ingesloten en uitgevoerd binnen zeer veilige datacenters.Wij bezorgen 2N Aan al onze hostingproducten, wat betekent dat onze klanten zich nooit zorgen hoeven te maken over het verliezen van de macht. Hostwinds Zorg voor vermogen door twee onafhankelijke stroombronnen die bovendien back-upgeneratoren hebben.

Hostwinds Betrek zichzelf met meerdere T1 netwerkdragers op talrijke verschillende paden.Onze klanten kunnen een goede nachtrust krijgen die weet dat onze infrastructuur altijd netwerken beschikbaar heeft voor hun internetverkeerseisen.

Hostwinds Redundancy

Hostwinds Build

Toekomstbestendig

Als Hostwinds Blijf groeien, we blijven inzetten voor het leveren van de beste cloudproducten op de markt en het ontwikkelen van relaties met onze klanten.Onze ambitie is om te zien dat onze klanten consequent de beste producten hebben die schaal volgens hun verlangens en doelen.

Hostwinds gelooft dat een goede klantenservice kwaliteitsondersteuning en op een snelle manier moet bieden.Dat is de reden waarom we een team van professionals hebben gecreëerd met de aanhoudende hostingdoelen van onze klanten.Wat uw hostingbehoeften ook is, we zijn hier en klaar om te luisteren.Bereik en spreek vandaag nog met een van ons.

Hostwinds Awards en beoordelingen

Onze uitstekende reputatie is een bewijs van onze klantgerichte cultuur en kwaliteitsdiensten.

Inc500

Inc. 500

Inc. Magazine heeft ons erkend als een van de 500 snelst groeiende particuliere bedrijven.

Pcmag Editors

PCMAG.COM

PC Magazine geselecteerd Hostwinds als redacteuren 'keuze voor de beste hosting voor het verleden 8 jaar.

Findmyhost

FindMyHost.com

FindMyHost.com toegekend Hostwinds Editors 'keuze voor onze klantenondersteuning en positieve bedrijfspraktijken.

Toprangschikkingen in de hostingsector

Hostwinds wordt wereldwijd erkend als een van de toonaangevende bedrijven in onze branche.

EntrepreneurStartbloggingonlineMinterestHostauthorityDonotdwell

Best beoordeelde hostingprovider

De onderscheidingen en onderscheidingen die we in de loop der jaren hebben ontvangen, zijn een weerspiegeling van onze toewijding aan het succes van onze klanten.

Hostingadvice

HostingAdvice.com

Financesonline

FinancesOnline.com

Sitejabber

SiteJabber.com

Yellowpages

YellowPages.com

Whtop

WHTop.com

Webhostinggeeks

WebHostingGeeks.com

Hostwinds heeft zijn hoofdkantoor in de grote Pacific Northwest.

Onze kantoren bevinden zich net buiten Seattle, WA. En ja. We drinken veel koffie.

Hostwinds heeft zijn hoofdkantoor in de grote Pacific Northwest.

Onze kantoren bevinden zich net buiten Seattle, WA.

En ja. We drinken veel koffie.