Waarom WordPress?

Wordpress

Een derde van alle website is gebouwd op WordPress

WordPress stelt u in staat om een kwaliteitswebsite te bouwen, zelfs als u niet bekend bent met coderen. Het is het meest vertrouwd CMS (Content Management System) beschikbaar voor zowel kleine als enorme taken. Het is aanpasbaar aan bijna elke behoefte die u mogelijk hebt. Kleine bedrijven kunnen hun winkels snel en efficiënt online krijgen met behulp van e-commerce-plug-ins die met de klik op een knop installeren.

WordPress Hosting-functies

Solid State-schijven

Vrij SSL Certificaten

Laatste cPanel

Onbeperkt aantal subdomeinen

Softaculous Automatische installatie

Onbeperkt FTP Accounts

Weebly Site Builder

Onbeperkt aantal databases

Onbeperkt aantal e-mailaccounts

Directe installatie

Gratis toegewijd IP

24/7 Ondersteuning

Snel WordPress Hosting met geweldige functies

Browser Movement Black

Installatie

WordPress installatie is een fluitje van een cent Softaculous Instant Installer. Met slechts een klik van de muis, WordPress wordt onmiddellijk geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Speedometer Black

Prestatie

Wees verzekerd dat jouw WordPress Websites worden snel en betrouwbaar geladen. Onze optimalisaties resulteren in de ultieme prestaties voor websites met behulp van onze WordPress Hosting-services.

Headset Black

Ondersteuning

Hulp nodig bij WordPress? Onze WordPress ondersteuningsexperts zijn er om te helpen, en we zijn beschikbaar 24/7/365 om eventuele vragen te beantwoorden.


Veelgestelde vragen over Managed WordPress Hosting

Wat is WordPress hosting?

Afgestemd op degenen die een wil krijgen WordPress Site up en rennen snel, onze WordPress Met webhosting kunt u beginnen met het bouwen, ontwerpen of bijwerken.

De ... gebruiken Softaculous Apps Installer van uw cPanel account kunt u installeren WordPress op uw hostingaccount en loop in seconden op.

Met wat voor soorten websites kan ik maken WordPress?

WordPress is een open-source-project met verschillende plug-ins, thema's en opties voor bijna elke soort website.

Enkele veelvoorkomende soorten sites waarmee u kunt bouwen WordPress: E-commercesites met WooCommerce, een persoonlijke blog, een site voor uw bedrijf, een online directory, een website voor sociaal netwerken, een discussieforum, een recensiesite, een onroerendgoedwebsite, een vraag en antwoordsite, een wiki, een lidmaatschapswebsite, een microblogwebsite , een geclassificeerde advertentiesite, een nieuwssite, een site voor online cursussen, een aangesloten site, om er maar een paar te noemen!

U kunt er ook voor kiezen om veel thema's te installeren voor een bruiloftssite, een speciale evenementensite of een andere site die u zich kunt voorstellen. Dit is gedeeltelijk waarom WordPress is de meest populaire applicatie voor het bouwen van sites.

Zullen Hostwinds help me met WordPress ondersteuning?

WordPress ondersteuning is een van de vele diensten die door ons ondersteuningsteam worden aangeboden.

Of je hulp nodig hebt bij het installeren WordPress, Aan de slag met uw account, het uitvoeren van administratietaken zoals bijhouden WordPress up-to-date (ZEER AANBEVOLEN), ons team van experts helpt u graag verder.

We kunnen u ook helpen uw aan te passen WordPress installatie met behulp van thema's en plug-ins, back-ups maken en herstellen, updates automatiseren voor WordPress, beveiliging toevoegen aan WordPress, en los problemen op.

We hebben ook uitgebreide tutorial-gidsen voor degenen die de voorkeur geven aan zichzelf helpen om u te leren hoe ze velen moeten uitvoeren WordPress taken.

Hostwinds Tutorials is een uitstekende bron om te leren hoe je bijna alles mee kunt doen WordPress snel.

Wilt u mijn bestaande migreren WordPress website naar Hostwinds?

Migreren WordPress naar Hostwinds Wanneer je maar wilt. Dien een migratieverzoek in nadat u uw nieuwe service hebt besteld, en onze migratie-experts zullen hier meteen voor aan de slag.

We hebben er veel opgetreden WordPress migraties door de jaren heen voor onze klanten, en we hebben een team van experts klaarstaan om u te helpen.

Met deze gratis migratieservice kunt u aan de slag met uw WordPress Hosting-account zo snel en naadloos mogelijk. We zijn er trots op deze service aan te bieden voor nieuwe bestellingen.

Is Hostwinds WordPress Veilig hosten en aan de minimumvereisten kunnen voldoen?

Ja, Hostwinds WordPress Hostingaccounts voldoen aan de minimumvereisten van PHP 7.3 of hoger, MariaDB 10.0 of hoger, Apache webserver met mod_rewrite module, en HTTPS ondersteuning.

Zodra uw service klaar is voor gebruik, wordt een domein gevalideerd (DV) SSL Certificaat wordt automatisch voor u geïnstalleerd zonder extra kosten. Het is actief binnen vierentwintig uur van u die uw domeinnaam naar uw account wijzend.

U kunt ook een SSL certificaat van uw Hostwinds Client Area als u een e-commercesite heeft of een SSL met meer functies.