Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wat veroorzaakt 508 Resource-limieten bereikt Fout
Overzicht van het gebruik van bronnen

508 Resourcelimieten bereikt

Trefwoorden: http errors 

Wat veroorzaakt 508 Resource-limieten bereikt Fout
Overzicht van het gebruik van bronnen

Het bericht voor website-eigenaren 508 Resource Limits bereikt kan gebeuren voor de gedeelde hostingklanten vanwege een paar redenen. Deze fout betekent in het algemeen dat het tijd kan zijn om uw website te blijven laten groeien en een upgrade van een bedrijfswebhostingplan, zodat uw websitebezoekers niet met dit soort fouten worden begroet. Meestal is dit te danken aan beperkingen van het geheugengebruik en toegangsprocessen voor uw account.

Wat veroorzaakt 508 Resource-limieten bereikt Fout

Step One: Log in op uw cPanel-account en bekijk het CPU- en gelijktijdige verbindingsgebruik van uw cPanel-account.

Stap twee: Dit is te vinden in het gedeelte Metrische gegevens en wordt gebruikt om te bevestigen of uw site de afgelopen 24 uur is beperkt

Stap drie: Zodra dit scherm is geopend, wilt u de details bekijken

Stap vier: Deze pagina toont u het huidige gebruik op basis van het geselecteerde tijdsbank in de vervolgkeuzelijst. Dit wordt standaard vermeld als de afgelopen 24 uur en kan worden gewijzigd in een ander interval. De pagina Details bevat het volgende:

  • CPU gebruik - Dit geeft aan hoeveel CPU dat uw account momenteel gebruikt. Wanneer dit 100% bereikt, gebruikt uw account alle beschikbare CPU's. Elke zal aanzienlijke vertragingen ervaren, aangezien nieuwe processen in de wachtrij zullen staan om dit percentage te verminderen totdat uw processen zijn verlaten en voltooid. Het bereiken van 100% CPU zal tijd-outs veroorzaken wanneer u een nieuw verzoek ontvangt en kan overmatige traagheid veroorzaken.
  • Inodes Gebruik - Dit toont u het aantal bestanden en mappen op uw account. Als u veel inodes heeft, kan dit aangeven dat u veel bestanden hebt, die kunnen leiden tot meer middelen die worden gebruikt. U wilt bepalen welke map de meeste bestanden bevat en ervoor zorgen dat deze nodig zijn om het aantal inodes u op uw account te verlagen. Zet altijd een back-up op uw computer voordat u bestanden verwijdert.
  • I / O-gebruik - De Input / Output geeft de schijfactiviteit op uw account aan. Afhankelijk van het type site dat u heeft en hoe uw bestanden worden opgevraagd, wordt elke keer dat u gebruikmaakt van de server de snelheid van het verzoek meegerekend in het I / O-gebruik terwijl de gegevens naar het RAM worden overgebracht.
  • IOPS - Invoer- / uitgangsbewerkingen per seconde "is de limiet van het aantal bewerkingen dat u kunt lezen / schrijven per seconde totdat processen stoppen en de volgende seconde wachten.
  • Toegangsprocessen - het aantal processen van PHP en andere scripts die tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd. Zodra het proces is voltooid van een bezoekersverzoek van een website, eindigt het proces. Als dit nummer hoog is, is het een goede zaak als uw websitebezoekers op uw website bladeren, uw website bezoeken of uw verkeer groeit. Als dit nummer laag is en u op uw resourceslimieten raakt, wilt u ervoor zorgen dat al uw applicaties, plug-ins, thema's, enz., Wordt up-to-date en dat uw scripts geoptimaliseerd zijn om meer paginaverzoeken te verwerken. Nogmaals, alvorens onderhoud of updates uit te voeren, is het belangrijk om een back-up van uw websitebestanden en -databases te maken.
  • Aantal processen - Dit is het aantal processen dat tegelijkertijd kan worden uitgevoerd voordat ze in de wachtrij worden geplaatst.
  • Fysiek geheugengebruik - Dit geeft de hoeveelheid RAM aan die u op uw account kunt gebruiken.

Stap vijf: Op de pagina CPU en gelijktijdig gebruik ziet u ook het Momentopname koppeling. Dit kan nuttig zijn als u weet wanneer uw website-bronnen beperkt waren en graag meer informatie zouden willen zien over wat er in deze tijd gebeurde.

Overzicht van het gebruik van bronnen

Step One: Uw site had in de afgelopen 24 uur geen problemen - wat aangeeft dat u in de afgelopen 24 uur geen problemen met uw account had.

Stap twee: Uw site is beperkt in de afgelopen 24 uur - als u een rapport van een foutmelding of time-out ontvangt bij het bezoeken van uw site, werd ten minste één resourcemility bereikt in de afgelopen 24 uur. Inzicht in waarom dit gebeurde is belangrijk. Misschien wilt u rekening houden met het upgraden naar een bedrijfshostingaccount zodat u nog veel meer middelen hebt om te gebruiken en die beschikbaar zijn. Het hebben van een groeiende website is fantastisch en hostwinds is hier om je te helpen groeien en succesvol te zijn.

Stap drie: Uw site kan binnenkort opleving raken - als u een van de limieten voor uw account nadert, waarbij proactief en het identificeren is welke resourcetimiet het risico loopt, zal u u laten blijven op site traagheid, time-outs of een foutmelding.

Als we u op enigerlei wijze kunnen helpen, dien dan een ticket in of voeg altijd lid te worden in een LiveChat.Wij zijn 24/7/365 beschikbaar, en we zijn toegewijd aan het succes van onze klant;Elke klant is echt belangrijk voor ons.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 6, 2018