Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Hoe u nieuwe gebruikers toevoegt in Odoo

Trefwoorden: Odoo 

Nu uw Odoo-installatie is voltooid, willen we zeker weten hoe we meer gebruikers kunnen toevoegen of uitnodigen. Hierdoor hebben ze ook toegang tot de service.

Nieuwe gebruikers toevoegen en uitnodigen om Odoo, wilt u het vervolgkeuzemenu naar links gebruiken en klik vervolgens op Instellingen zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Ga naar de optie Instellingen

Vervolgens voert u het e-mailadres in van de gebruiker die u op de server wilt uitnodigen.

Nodig nieuwe gebruikers uit voor Odoo

Voeg vervolgens de e-mail van de gebruikers toe die u wilt uitnodigen aan uw server, en ze ontvangen een uitnodigingslink. Zodra de gebruiker is gemaakt, kunt u de gebruiker configureren door op de toegangsrechten te klikken, net boven waar u het e-mailadres hebt ingevoerd. Dit zal nieuwe gebruikers uitnodigen om te odoo.

Klik vervolgens op de gebruiker die u heeft aangemaakt.

Beheer toegangsrechten pagina voor gebruikers.

U kunt de gebruiker van deze pagina beheren, hun naam, wachtwoord, e-mail en andere informatie op het account wijzigen. Zodra deze gebruikers een wachtwoord aanmaken, moeten ze nu inloggen op de server. U kunt zelfs een nieuwe gebruiker maken en een e-mail voor hen instellen om meteen toegang te krijgen tot de server. Geen uitnodiging is nodig.

Geschreven door Gregory Gilbert  /  oktober 28, 2019