Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar u de optie kunt vinden om een pakket toe te voegen
Een pakket toevoegen

Een pakket toevoegen aan WHM

Trefwoorden: WHM 

Waar u de optie kunt vinden om een pakket toe te voegen
Een pakket toevoegen

Bij het maken van een CPANEL-account via WHM, vraagt u om een pakket voor het nieuwe account. Indien onbekend met CPANEL / WHM, kan dit verwarren. In wezen is dit een groep gemeenschappelijke instellingen die de CPANEL-accounts met behulp van het pakket zullen delen. Dit kan het ook gemakkelijker maken om een groep CPANEL-accounts te wijzigen die hetzelfde pakket delen. Deze gids is bedoeld voor hostwinds-klanten die een hebben Cloud VPS of Toegewijde server met een cPanel-licentie.

Waar u de optie kunt vinden om een pakket toe te voegen

Stap een: Log in op uw WHM Administratieve Dashboard

Stap twee: Typ "_packages_" in het zoekveld van de linkerbovenhoek in

Stap drie: Dit geeft echter een paar opties weer, selecteert u echter vanuit de lijst Voeg een pakket toe

Stap vier: Dit brengt u naar een pagina waar u de details van het nieuwe pakket dat wordt toegevoegd, kunt aanpassen

Een pakket toevoegen

Stap een: Het eerste veld om in te vullen is de Verpakkingsnaam. Dit wordt gebruikt om dit pakket eenvoudig te identificeren bij het maken van nieuwe CPANEL-accounts.

Stap twee: Daarna zullen er een paar verschillende opties zijn om uit te kiezen. Dit zijn de beperkingen die zijn ingesteld voor de accounts die met dit pakket worden gemaakt.

 • Schijfquota (MB) - Dit is de maximale bestandsopslag op schijf die u toestaat voor de cPanel-accounts in megabytes. Je hebt ook de optie om Onbeperkt in te stellen, waarbij de accounts niet beperkt zijn tot hun bestandsopslag.
 • Maandelijkse bandbreedte (MB) - Dit is de maandelijkse bandbreedtebreedte toegestaan voor de CPANEL-accounts.
 • Max. FTP-accounts - Dit regelt het maximale aantal FTP-accounts in het CPANEL-account. U kunt een nummer opgeven of als onbeperkt laten.
 • Max. E-mailaccounts - U hebt ook de mogelijkheid om de e-mailadressen te beperken die op de CPANEL-accounts kunnen worden gemaakt of als onbeperkt verlof voor geen limiet.
 • Max. Quotum per e-mailadres (MB) - Vergelijkbaar met het schijfquotum zou dit echter van toepassing zijn op elk individueel e-mailadres dat op de server is gemaakt. Dit kan helpen om het aantal e-mails te beperken, is toegestaan voor het opslaan op de server.
 • Max. E-maillijsten - Dit bepaalt het maximale aantal e-maillijsten dat met dit pakket onder elk cPanel-account kan worden gemaakt.
 • Max. Databases - U kunt op een bepaald moment ook het aantal databases op een CPANEL-account beperken.
 • Max. Aantal subdomeinen - Bij elk CPANEL-account is er de mogelijkheid om subdomeinen van een van de domeinen in dat account te maken. Met deze optie kunt u beperken tot een bepaald aantal subdomeinen die kunnen worden gemaakt, of u kunt zo onbeperkt vertrekken.
 • Max. Geparkeerde domeinen - Met een geparkeerd domein kunt u nog steeds een gehost domein op de server hebben, maar tijdelijk zonder inhoud. Met deze optie kunt u de maximale geparkeerde domeinen beperken die op elk CPANEL-account kunnen staan.
 • Max. Toegevoegde domeinen - Elk addon-domein zou in wezen een ander domein zijn dat wordt gehost naast het primaire domein voor het CPANEL-account. Met deze optie kunt u het aantal addon-domeinen beperken dat kan worden gemaakt.
 • Maximaal doorgestuurd e-mail per uur per domein - Om te helpen beschermen tegen de server die voor spam wordt gebruikt, kunt u ook een maximale e-mailgrens instellen per domein.
 • Maximaal percentage mislukte of uitgestelde berichten dat een domein per uur mag verzenden - Dit is een andere functie waarmee bescherming tegen spam mogelijk maakt. Deze instelling kan alleen worden gebruikt om een bepaald percentage van mislukte of uitgestelde berichten per uur toe te staan.

Stap drie: Ten slotte zullen er enkele extra instellingen zijn die kunnen worden ingesteld voor het pakket dat u maakt

 • Toegewijd IP - Het selecteren van dit selectievakje Wijs ied CPANEL toe die is gemaakt met dit pakket een nieuw speciaal IP van die beschikbaar op de server. (Dit vereist dat er gratis IP-adressen beschikbaar zijn. Anders worden ze gedeeld)
 • Shell-toegang - Hierdoor krijgen de cPanel-accounts Shell / SSH-toegang tot de server.
 • CGI-toegang - Hiermee kunt u de CPANEL-accounts toestaan onder dit pakket gemaakt om CGI-scripts te gebruiken.
 • Digest Authentication bij het maken van accounts - Met deze instelling kan cPanel Web Disk worden geopend met een niet-versleutelde verbinding en platte tekst.
 • cPanel-thema - Dit is het standaardthema dat is geselecteerd voor de CPANEL-accounts die met dit pakket worden gemaakt.
 • Lijst met functies - Voor extra aanpassing van wat het cPanel-account kan doen, kunt u Feature Manager gebruiken om de functies in een functielijst in te stellen.
 • Locale - Dit stelt de standaardtaal in voor de aangemaakte cPanel-accounts.

Stap vier: Nadat u klaar bent met het invoeren van de informatie voor het nieuwe pakket, op de onderkant, klikt u op de Toevoegen knop.

Stap vijf: Nadat het pakket met succes is toegevoegd, zal er een kleine melding in de rechterbeneden-rechts zijn. Ga door met het maken van nieuwe CPANEL-accounts met dat pakket.

Geschreven door Hostwinds Team  /  februari 26, 2019