Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een e-mail aanmaken
Een e-mailalias maken

Hoe u een e -mail kunt instellen in het webpaneel van CentOS

Trefwoorden: CentOS Web Panel 

Een e-mail aanmaken
Een e-mailalias maken

Wanneer u Centos-webpaneel gebruikt, moet u e-mails beheren bij het toedienen van de server. Deze gids gaat verder met het maken van beheerder Email Creation binnen Centos Web Panel en is bedoeld voor klanten van hostwinds met een dedicated server of cloud VPS-server.

Een e-mail aanmaken

Stap 1: Als u nog niet bent ingelogd, meld u aan bij uw CWP7-dashboard.Standaard wordt dit gedaan door navigeren naar het IP-adres van uw server en aan het einde van het poortnummer van "2030" aan het einde te brengen.Het ziet er zoiets uit:

192.168.1.183:2030

Eenmaal ingelogd, zou u uw CWP7-dashboard.

Stap 2: Klik op de vervolgkeuzelijst aan de linkerkant en klik vervolgens op Designaal naar de pagina E-mailaccount toevoegen.

Stap 3: Voer het e-mailadres in dat u wilt maken in het E-mailadres doos. Plaats geen @ -symbool, aangezien u dat in de volgende sectie zult selecteren.

Stap 4: Selecteer het domein waarvoor u het e-mailaccount wilt maken in de vervolgkeuzelijst.

Stap 5: Voer een wachtwoord in voor het account dat moet worden aangemaakt.

Stap 6: Klik Mailbox maken om het aanmaken van het e-mailadres te voltooien.

U heeft nu een e-mailadres aangemaakt met CentOS Web Panel. U zou een bericht boven het e-mail aanmaken vorm vermeldt het succes van het verwezenlijking van de mailbox.Als het het eerste e-mailadres is dat u op dit domein hebt ingesteld, ziet u ook een e-maildomein uwdomein.com aangemaakt bericht.

Een e-mailalias maken

Een alias is handig als u een afzonderlijk e-mailadres wilt dat naar een bestaande inbox gaat. Een voorbeeld hiervan zou de alias hebben admin@voorbeeld.com wordt geleverd aan het bestaande administrator@example.com e-mailadres. Dit bespaart u opslagruimte en stelt u nog steeds in staat om meerdere e-mails in te stellen.

U kunt ook een e-mailadres van alias gebruiken om alle e-mails te vangen die naar uw server zijn verzonden op adressen die niet bestaan. Eenvoudigweg het creëren van een alias van *@example.com en het naar een bestaand e-mailadres leiden, zou fungeren als een jokerteken. Het opzetten is net zo eenvoudig als het aanmaken van een e-mailadres.

Stap 1: Maak op dezelfde pagina het e-mailadres in de bovenstaande stappen, maak een nieuwe e-mailalias sectie en voer het eerste deel van het adres in dat u wilt instellen als een alias in de alias adres doos. Plaats zoals eerder geen @ teken hier.

Stap 2: Selecteer het domein dat u wilt maken van de alias-e-mail in de vervolgkeuzelijst Domein Selectie.

Stap 3: E.typ zoveel e-mailadressen als u wilt in het voorwaarts. Scheid elke extra e-mail met een komma.

Stap 4: ** Klik op de ** Areias maken knop.

U heeft geen aliasadres aangemaakt. Net als wanneer u een e-mailadres heeft gemaakt, zou u een succesbericht moeten ontvangen bovenaan de formulieren.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 7, 2018