Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vindt u het AutoDJ-beheer
Wat kan ik beheren over de AutoDJ?

AutoDJ-beheeroverzicht

Trefwoorden: autodj 

Waar vindt u het AutoDJ-beheer
Wat kan ik beheren over de AutoDJ?

Als u uw autodj wilt weerhouden om de afspeellijst af te spelen of te wijzigen, wordt het afgespeeld. Dit kan worden gedaan vanuit het gedeelte Autodj Management. Samen met het starten en stoppen van de AutoDJ kunt u de instellingen wijzigen die u instelt wanneer de AutoDJ voor het eerst is gemaakt.

Waar vindt u het AutoDJ-beheer

Eenmaal ingelogd, De AutoDJ-beheer pagina is te vinden in de zijbalk in het SHOUTcast-regelpaneel onder de Beheer sectie. Als u een AutoDJ hebt die in het verleden is opgezet, krijgt u enkele opties voor het beheer van de AutoDJ.

Wat kan ik beheren over de AutoDJ?

Met de AutoDJ-beheer Pagina in uw SHOUTCACE-bedieningspaneel zijn er een paar dingen die u kunt doen. De Begin en Hou op Staat u in staat om in te stellen of de AutoDJ op uw SHOUTCAST-station is afgespeeld of niet. De Bewerken / bijwerken knop brengt u naar een pagina waar u de instellingen kunt bewerken wanneer de Autodj was oorspronkelijk gemaakt. Voor een beschrijving van de waarden op deze pagina en hoe u deze kunt instellen, raadpleegt u de gids voor het instellen van een autodj. Met de Beheer de actieve afspeellijst, U kunt de nummers op de afspeellijst toevoegen, verwijderen of zelfs opnieuw rangschikken die momenteel door de Autodj wordt gebruikt. De laatste optie, Verwijderen, kunt u de AutoDJ verwijderen. Net als op de Shoutcast-hosting is er slechts één autodj toegestaan per keer. Je kunt dit gebruiken om een eerdere autodj te verwijderen, zodat je kunt maak een nieuwe.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  mei 29, 2018