Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Beste webhostingservices voor u (Hostwinds Ultimate Guide)

Trefwoorden: Web Hosting 

Prestaties, beveiliging, ondersteuning en kosten zijn de vier belangrijkste redenen die u moet kiezen voor hostwinds voor uw webhostingservices.Ons team wil dat je de diensten hebt die je nodig hebt om succesvol te zijn.Als zodanig bieden we u het beste van alles!

Ga aan de slag met het bouwen van uw website

- Grow met hostwinds Shared Hosting> Business Hosting> SSD Cloud> Dedicated Servers, zodat u uw doel kunt bereiken voor uw site of de volgende Amazon.com kunt zijn.

- Begin met het bouwen van uw website met weebly-website-bouwer of installeer WordPress met slechts een paar klikken.

- Laten we u helpen bij het migreren van uw site met een gratis migratiedienst, zodat de begon gemakkelijk en snel is.

- We ondersteunen HTML- en PHP-websites volledig op elke gedeelde of bedrijfshosting.

- We bieden ook veel besturingssystemen, zoals lamp, ubuntu, centos, cpanel, ramen en nog veel meer met elke SSD-cloud of dedicated server.

We hebben datacenters in Seattle, WA en Dallas, TX, in de VS en Amsterdam, Nederland, voor een publiek in de buurt van Europa.

- Gedeelde en zakelijke hosting is Linux gebaseerd en ondersteunt PHP, PERL en HTML

- SSD Cloud en Dedicated Servers ondersteunen de meeste besturingssystemen, zoals verschillende versies van Centos, Ubuntu, Windows, Fedora, Debian en nog veel meer.

- SSD Linux Cloud kan NGINX, Python, PHP, PERL, NODE.JS op verschillende besturingssystemen ondersteunen.

- Hostwinds biedt u verschillende toepassingen met één klik die u op elk gewenst moment kunt installeren naar uw SSD-cloud.

- Hostwinds blijven de weg leiden om snelle servers en lage prijzen te bieden die bij een budget past en ideale prestaties en snelheid bieden.

Sommige feiten over hostwinds

Prestaties en snelheid zijn essentiële items om te overwegen om ervoor te zorgen dat uw website bezoekers een positieve ervaring en terugkeer hebben.We zijn toegewijd aan uw succes.We hebben servers gebouwd met snelheid in gedachten, meer specifiek met vele handige gidsen op de optimalisatie van websites, bedrijfsdienst met lidespeed, SSD-stations en 1 Gbps-poortsnelheden.Daarnaast maken we het gemakkelijk om de latentie van uw locatie naar een van onze datacenters te testen, allemaal vanaf de datacenterpagina van onze website.

We zijn er trots op een uptime-garantie van 99.9999%, zodat uw site altijd klaar is om uw bezoekers te begroeten.

Upgrade middelen op elk moment

U kunt uw webhostingplan op elk gewenst moment upgraden.Dus of u nu maar aan het starten bent, met uw eigen bedrijf, of meerdere SSD Cloud-servers nodig hebt met loadbalancing, hostwinds Web Hosting Services kunnen aan uw behoeften en budget voldoen.

Verschillende gegevenscentrumlocaties

Bereik uw op de VS gebaseerde websitebezoekers van Dallas, TX of Seattle, WA, voor een gedeeld, bedrijf, SSD-cloud of dedicated server (op basis van beschikbaarheid).Bereik bovendien uw internationale websitebezoekers met een gedeeld, zakelijk of SSD-cloudplan in Amsterdam, Nederland.

We zijn toegewijd aan uw succes

Na het aan de slag met hostwinds, hebben we verschillende natuurlijke migratiepaden voor u en zullen zelfs een gratis migratie uitvoeren binnen de eerste 60 dagen na elke nieuwe service.

Veel van onze klanten zijn begonnen met gedeelde hosting en later geüpgraded naar zakelijke hosting om meer middelen te ontvangen om beter-toegenomen websiteverkeer, meer e-mails per uur, litespeed-webserver te hanteren en de andere voordelen van het gebruik van bedrijfshosting om hun sites te blijven groeien.

Uitgaan van daar is comfortabel met elke SSD Cloud 4 of hoger om de middelen te hebben die u nodig hebt om uw site en succes te blijven laten groeien.Als de 10 lagen van SSD-cloud niet kunnen voldoen aan uw behoeften, hebben we verschillende dedicated servers om uit te kiezen die u uw toegewijde bronnen voor u geven wanneer u ze nodig hebt.Bovendien hebt u alle beschikbare functies om te gebruiken in uw eigen cloudportaal, zoals load balancers, DNS-management, firewalls, snapshots, extra volumes, objectopslag (om slechts een paar te noemen).

Aantal gedeelde en zakelijke hostingaccounts per server

We beperken het aantal rekeningen als 60 per server voor gedeelde webhostingservices en 50 rekeningen per server voor zakelijke webhostingdiensten.

Beveiliging is een prioriteit

Hostwinds biedt Autosl voor elk gedeeld of bedrijfswebhostingaccount, zodat uw SSL-certificaat binnen 24 uur wordt gereed met het wijzen van uw domein naar uw website-hostingaccount.

We bieden u ook een virusscanner voor uw account om uw account te scannen op virussen.Met deze meegeleverde tool kunt u e-mail scannen, uw volledige startmap scannen, uw openbare webruimte scannen en uw openbare FTP-ruimte scannen.We voeren ook virusscans uit en bewaken onze servers 24/7 voor u.

Onze SSD Cloud-servers en dedicated servers bieden u volledige root-toegang om uw server op elke gewenste manier te installeren en te configureren.Daarnaast hebben we verschillende handige kennisbasisleiders voor het geval u hulp nodig heeft met het installeren en configureren van een firewall.Bovendien kunt u op aanvraag ook scans op uw server uitvoeren op een managed services met hostwinds.Ten slotte kunt u ook de Windshield-service bestellen als u hulp nodig hebt bij het beveiligen van uw SSD-cloud.

Het is essentieel om uw applicaties up-to-date te houden en sterke wachtwoorden te gebruiken voor uw server, e-mailaccounts, inloggegevens en toepassingen.Bovendien raden we u aan om uw wachtwoord om de paar maanden te wijzigen om uw site veilig en veilig te houden.

Back-ups en het herstellen van uw account van een back-up

Hostwinds biedt u veel back-upopties.

Gedeelde en bedrijfshosting Hiermee kunt u een volledige CPANEL-back-up maken en een dagelijkse back-up van uw volledige account opslaan gedurende maximaal 364 dagen.

We bieden u ook incrementele back-ups met behulp van objectopslag voor elke SSD-cloud of dedicated server.Met hostwinds kunt u de integriteit van uw back-ups controleren om ervoor te zorgen dat u uw volledige server van een back-up kunt herstellen.U kunt ook verzoeken dat we een of alle bestanden voor u herstellen als u een back-upservice hebt door een ondersteuningskaartje te openen met uw verzoek.

We kunnen ook snapshot back-ups bieden, zodat u op elk gewenst moment een momentopname van uw volledige SSD Cloud-server kunt maken binnen de cloudportal.U kunt deze momentopname gebruiken om uw server te herstellen wanneer u maar wilt.Met Snapshot-back-ups kunt u ook een nieuwe server van de snapshot maken, zodat het maken van maximaal 25 servers tegelijkertijd kan worden gedaan met een paar klikken van een knop, allemaal via uw eigen cloudportaal.

Alle back-ups die u aan uw account hebt toegevoegd via uw back-upservice zijn in ons zeer beschikbare cluster van back-upservers.Deze back-ups hebben een lage latentie om uw account te herstellen van objectopslag of een snapshot ongelooflijk snel.

SSL-certificaten

Hostwinds biedt u de mogelijkheid om te profiteren van een opgenomen SSL-certificaat voor uw gedeelde of bedrijfshosting.Bovendien kan elke SSD Cloud of Dedicated Server-client functies gebruiken, zoals Laten we coderen om een SSL-certificaat (of een SSL-certificaat van een andere provider) te installeren.

We bieden ook RapidSSL ($ 75 / jaar) en Wildcard Rapid SSL ($ 150 / jaar) -certificaten voor de extra beveiliging die u mogelijk op zoek bent als u vertrouwen opgebouwd met uw websitebezoekers.We helpen u graag bij het installeren van deze SSL-certificaten voor elke beheerde service als onderdeel van onze ondersteuning.

Veilige bestandsoverdrachten

Hostwinds staat geen SFTP of SSH toe op een gedeeld of bedrijfswebhostingaccount.Als u echter het gebruik van SFTP of SSH nodig heeft, heeft een van onze SSD Cloud-servers of dedicated servers met volledige toegang om alle applicaties te installeren die u nodig hebt of uw server op welke manier dan ook in te stellen of configureert.

We bieden een VPN voor aankoop, zodat wanneer u verbinding maakt met internet, u verbinding kunt maken met een beveiligde VPN-server voordat u gegevens via FTP, via een e-mail of tijdens het bladeren door het web verzenden.Een VPN zorgt ervoor dat uw verbinding over een gecodeerde verbinding blijft en verborgen is voor de slechte acteurs.

Automatische updates voor websiteprogramma's

Als eigenaar van uw website is het belangrijk om te begrijpen dat u alle toepassingen zoals WordPress up-to-date moet houden.Dit is een integraal onderdeel van het hebben van web die uw site host.Hostwinds biedt automatische updates voor veel toepassingen, zoals WordPress, inclusief updates van thema en plug-in om in te stellen op Automatisch bij het installeren van uw aanvraag via een applicatiemanager die softaculous wordt genoemd.Als u wilt dat u uw aanvraag zelf bijwerkt en WordPress hebt geïnstalleerd door softaculous, helpt een 'refresh'-pictogram dit proces snel en eenvoudig te maken.

Ondersteuning voor u wanneer u het nodig hebt

Hostwinds biedt ondersteuning in Live Chat vanaf elke pagina op onze website.We gebruiken een ticketsysteem voor uw accountbeveiliging, verantwoordelijkheid voor iedereen die betrokken is bij acties die worden ondernomen, efficiënt procesverzoeken in de volgorde waarin ze zijn ontvangen en ervoor te zorgen dat er een volgen op zijn plaats is voor kwaliteitsborging en continuïteit van uw diensten.We zullen altijd ons best doen om aanvragen op te lossen en te werken aan een resolutie.

Doe mee in een livechat vandaag om uit de eerste hand te ervaren hoe we oprecht om onze klanten geven en 100% gericht zijn op hun succes.

We maken het gemakkelijk om op elk moment contact met ons op te nemen, u hebt hulp nodig.

Technisch ondersteuningsteam

Ons team van experts is goed thuis in Linux als Windows.Hostwinds blijven ondersteuning bieden voor klanten die meer dan negen jaar op alle gebieden van de wereld verblijven.Met veel lagen experts bij de hand om u te helpen, zijn we ervan overtuigd dat we u snel, vriendelijk en behulpzame ondersteuning kunnen bieden voor vele jaren.

Gratis website migraties

We zijn erg trots om een gratis migratie voor alle rekeningen binnen de eerste 60 dagen aan te bieden.Dat maakt het verhuizen van uw diensten veel gemakkelijker!Als gevolg hiervan hebben we duizenden nieuwe en bestaande klanten geholpen aan de slag met hun diensten.

Ons migratiebeleid is te zien in onze uitgebreide kennishandleiding, zodat u klaar bent om aan de slag te gaan zodra uw service klaar is voor gebruik.We zullen u vragen om een nieuw migratieverzoek door uw klantengebied in te dienen en ons team van deskundigen daar vanaf daarheen te laten.

Prijzen van diensten en kortingen

Elke nieuwe service die u bestelt, krijgt korting op de eerste factuur.Veel hostwinds-clients genieten van de waarde van het hebben van een ultiem gedeeltelijk webhostingplan omdat ze webhostingservices voor één primair domein en een onbeperkt aantal add-on-domeinen ontvangen.De prijzen kunnen variëren, afhankelijk van de factuurcyclus die u kiest.Houd bij het bestellen van uw nieuwe service in gedachten dat hoe langer de factuurcyclus, hoe langer de korting op de eerste factuur staat.Zorg ervoor dat u de normale prijs voor uw tweede factuur aan u hebt getoond tijdens het afrekenen.De normale prijs wordt van kracht op de tweede factuur.

Voor de huidige hostwinds-klanten is het belangrijk om de facturatiedata van de verjaardagsfacturering te bekijken voor nieuwe diensten tijdens het afrekenen voor de lengte van uw eerste factuurbedrag.

Aanmelden en opslaan met een langere factureringscyclus

We moedigen onze klanten aan om de factureringscyclus te kiezen die het meest geschikt voor hen is.We bieden een korting op de eerste factuur en u kunt opslaan met een maand, drie maanden, zes maanden, 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden factureringscyclus.

Rechte terugbetalingsbeleid

Vanaf 11 september 2019 zijn we begonnen met het toestaan van een proratieve terugbetaling van ons aanbod.Deze geproreerde terugbetaling zou van toepassing zijn, afhankelijk van de tijd waarin u een restitutie annuleert en verzoekt.

Cloudflare CDN opgenomen in CPANEL.

We bieden u graag het voordeel van het gebruik van CloudFlare voor een gedeeld of bedrijfswebhostingplan om uw site te versnellen en u nog krachtigere functies te geven.

Aantal sites met Web Hosting Services

Het enige echte verschil tussen onze basis-, geavanceerde en ultieme plannen voor de gedeelde of bedrijfshosting is het aantal sites waarvoor u webhosting kunt hebben.

Basic zorgt voor één website als het primaire domein om webhosting te hebben.Geavanceerd zorgt voor een primair domein en drie addon-domeinen (totaal van vier sites).Ten slotte maakt het uiteindelijk een primair domein en een onbeperkt aantal addon-domeinen om webhosting te hebben.

Door een website toe te voegen Als addon-domein kunt u e-mailaccounts maken, uw site bouwen met behulp van weebly, WordPress installeren met een paar klikken en profiteren van de schat aan functies die zijn opgenomen in uw account.

Domeinnaamregistratie is een essentieel onderdeel van het bezitten van uw website en is een extra kosten apart van webhosting.Gedeelde en bedrijfshostingklanten die een factuurcyclus van een jaar of langer kiezen, kunnen hun domeinnaam naar hostwinds registreren of overbrengen.

Grondstof gebruik

Afhankelijk van het aantal e-mails dat u nodig hebt om per uur te verzenden, hoe druk uw site is, en als u aangepaste applicaties of scripts moet installeren, heeft hostwinds een service die aan uw webhostingbehoeften kan voldoen.

Als uw SSD-cloud meer middelen nodig heeft om een toename van het verkeer te behandelen, kunt u op elk moment upgraden via uw cloudportaal.

Geen technische vaardigheden nodig

U kunt uw site bouwen met weebly of met een vereenvoudigde toepassing zoals WordPress Zoals snel, zodra uw gedeelde of bedrijfshosting service klaar is voor gebruik.Het gebruik van een Drag-and-Drop-website Builder is een snelle manier om aan de slag te gaan.

E-maildiensten inbegrepen

U kunt ook een onbeperkt aantal e-mailaccounts maken voor een van uw domeinen of addon-domeinen zodra uw service klaar is voor gebruik.Nadat u uw e-mailaccount hebt toegevoegd, hebt u toegang tot Webmail vanaf elke computer met een internetverbinding en deze instellen op uw computer, telefoon of tablet voor iPhone- of Android-apparaten.Veel professionals waarderen deze service, omdat dit in staat stelt om e-mails van hun domeinen te verzenden.

Software-installatie voor besturingssysteem of CMS

Elk shared of Business Web Hostingplan wordt geleverd met softaculous autoInstall, die u de mogelijkheid biedt om meer dan 400 applicaties op een van uw domeinen of addon-domeinen te installeren.

We bieden ook veel one-click-besturingssystemen, applicaties, isos en sjablonen voor uw SSD-cloud die u opnieuw kunt installeren zodra uw server klaar is voor gebruik.

Configuratieschermopties

Elke gedeelde of bedrijfsweb hosting-service omvat het populaire CPANEL-bedieningspaneel om uw webhostingaccount eenvoudig te beheren.Met CPANEL kunt u e-mailaccounts instellen, applicaties installeren met behulp van softaculous, uw site optimaliseren, uw site-statistieken bekijken, virusscans uitvoeren en uw apps bijgewerkt.Er zijn veel CPANEL-functies die u kunt gebruiken.Mogelijk kunt u cPanel gebruiken zodra uw account is ingesteld en klaar voor gebruik.

Met hostwinds SSD-cloud en dedicated servers kunt u volledige controle over uw server hebben om elk bedieningspaneel te configureren en te installeren dat u nodig hebt.Om het nog eenvoudiger te maken om aan de slag te gaan, kunt u een server opnieuw installeren of maken van de cloudportal met een bedieningspaneel zoals CPANEL, PLESK, WEBMIN, VIRTUALMIN, VESTACP, CENTOS-webpaneel in ISP-manager met een paar klikken.

Webserveropties

Onze gedeelde webhosting omvat het gebruik van een Apache-webserver.

Voor maximaal 500% snellere snelheden, kunt u een bedrijfshosting gebruiken om de Web Server van LiteSeSpeed te gebruiken.

U kunt de lampstack, Lemp Stack, of Mean Stack voor elke SSD-cloud opnieuw installeren om aan de slag te gaan met een webserver van uw keuze.

Client feedback

Ons team is altijd op zoek naar manieren om te verbeteren, en we nemen feedback van onze klanten zeer serieus terwijl we doorgaan met het bouwen van nieuwe functies.Hostwinds erkent het belang van het luisteren naar onze klanten en het begrijpen van hoe we onze ondersteuning en diensten voortdurend kunnen verbeteren.

Een van de vele sterke punten van hostwinds is het vermogen van onze medewerkers om te luisteren naar wat onze klanten vragen en verbeteringen dienovereenkomstig te maken om aan uw steeds groeiende eisen te voldoen.We zullen altijd uw belangen in gedachten hebben en onvermoeibaar werken om onze diensten en ondersteuning te verbeteren om uw webhosting-reis elke dag continu te verbeteren.

Het is nederig om te weten dat je hostwinds overweegt voor je webhostingservices.Maar voor ultramoderne hardware, deskundige hulp en 24/7/365-ondersteuning, kiest u hostwinds.

Onze klanten komen eerst

Opgericht in 2010, begon hostwinds vanaf het begin van de hostingindustrie vanaf het begin met een reeks nieuwe normen: het aanbieden van kwaliteitshostingdiensten tegen een redelijke prijs.Daarnaast zorgt ons toegewijde personeel ervoor dat onze klanten gerespecteerd zijn, tevreden en te allen tijde verzorgd en verzorgd.

Hoewel onze state-of-the-art hardware en betrouwbare hosting naast geen zijn, is het echt onze opmerkelijke klantenservice die ons onderscheidt in een zee van concurrenten.Over de jaren heen hebben we verschillende prijzen ontvangen voor onze ongeëvenaarde klantenservice.

We beloven u op te zetten voor succes met toonaangevende hosting en ondersteuning.

Je kunt in ons vertrouwen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021