Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe een uurlijks-instantie te vernietigen
Waarom annuleer ik geen uurlijks-instantie zoals andere VPS-services?

Annuleer een uurlijk vps

Trefwoorden: VPS 

Hoe een uurlijks-instantie te vernietigen
Waarom annuleer ik geen uurlijks-instantie zoals andere VPS-services?

Zodra u klaar bent om een VPS -service per uur, er is een manier om ervoor te zorgen dat het onmiddellijk wordt geannuleerd.U wilt de vernietigingsoptie voor uw server onder acties gebruiken.De optie Destroy is een exclusieve optie om een VPS per uur te annuleren.Het zorgt ervoor dat ze onmiddellijk kunnen worden geannuleerd.Hiermee kunt u onmiddellijk een uur VPS annuleren.

Hoe een uurlijks-instantie te vernietigen

Om een uurlijks VPS te annuleren, ga dan naar de Cloud Control Portal.Klik vervolgens op Acties> Vernietigen voor uw server aan de rechterkant van de server die u wilt annuleren.

Voor de server die u wilt annuleren, wilt u naar acties> vernietigen om een uurlijk VPS permanent te annuleren.

Zodra u op Vernietiging hebt geklikt, is er een pop-up op het scherm dat u vraagt om de tekst in te voeren "Verwijder mijn server en alle gegevens verwijderen".U moet in alle CAPP's precies in de manier waarop het is aangetoond dat deze moet worden bevestigd.Dit bevestigt dat u erkent dat dit alle gegevens op de server permanent zal verwijderen.

Deze actie is niet omkeerbaar, dus wees er zeker van dat u uw server en alle gegevens op de server wilt vernietigen voordat u doorgaat.

U moet dit venster opdagen om opduiken wanneer u op Vernietiging klikt.

Nadat u de gevraagde verklaring hebt ingevoerd, moet u klikken op Bevestigen.Hiermee wordt de server permanent verwijderd.

Voer de gevraagde zin in alle CAPS in als volgt 'Verwijder mijn server en alle gegevens'

Je moet dan iets zien dat lijkt op de kennisgeving hieronder die de server is verwijderd.Dit zal u vertellen dat u een uurlijks VPS hebt geannuleerd.

Je moet dan beëindigen van verwerking voor de server.

Dit zal bevestigen dat uw server onmiddellijk wordt vernietigd en geen extra tijd heeft, terwijl het annuleringsaanvraag in behandeling zou zijn.

Waarom annuleer ik geen uurlijks-instantie zoals andere VPS-services?

U zou niet om de volgende redenen een traditionele annuleringsaanvraag voor de server willen indienen.

  • Een annuleringsaanvraag wordt niet onmiddellijk bevestigd
  • De vernietigde optie zou onmiddellijk zijn
  • Wanneer u een annuleringsverzoek maakt, moeten er enkele extra stappen worden ondernomen om de service geannuleerd te hebben.
  • Als deze stappen niet worden ingenomen, blijft de server actief en wordt de actieve tijd toegevoegd aan de kosten van de uurserver.
  • De optie Vernietigen is exclusief voor uw uurlijkse VPS om ervoor te zorgen dat ze onmiddellijk kunnen worden geannuleerd.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021