Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Vereisten
CentOS Web Panel installeren
CentOS Web Panel instellen

CentOS Web Panel installatieproces

Trefwoorden: CentOS Web Panel 

Vereisten
CentOS Web Panel installeren
CentOS Web Panel instellen

Na het installeren van CentOS Web Panel in het Cloud Control Portal, Er is een kort proces om te voltooien. Deze gids gaat over het Centos Web Panel Setup-proces en Cover Installing Centos Web Panel op een nieuwe Cloud VPS-server.

Vereisten

  • Installatie van CentOS -webpaneel Van de cloudbesturingsportal
  • Het wordt ten zeerste aanbevolen dat een snapshot -back -up van uw server wordt gemaakt voordat u wijzigingen in uw server aanbrengt

CentOS Web Panel installeren

Maak verbinding met uw server via ssh van een hulpprogramma zoals stopverf of de Mac OS-terminal om op afstand toegang te krijgen tot uw server. U ziet de groene tekst als de server nog steeds uw installatie van Centos Web Panel instelt. Anders zou u het welkomstbericht van het CentOS-webpaneel moeten zien dat lijkt op de hieronder weergegeven:

We kunnen nu doorgaan naar de CentOS Web Panel Setup.

CentOS Web Panel instellen

Stap 1: Navigeer naar de aanmeldingspagina van Centos Web Panel in uw browser. Deze URL is het IP-adres van uw server en krijgt toegang tot poort 2030. Het ziet er als volgt uit:

http://192.168.101.13:2030

Uiteindelijk kunnen we een bijbehorende domeinnaam gebruiken in plaats van het IP-adres, maar voor deze gids is dit voorlopig. De pagina Centos Web Panel wordt weergegeven.

Stap 2: Meld u ten slotte in op het admin -paneel met behulp van de gebruiker "root" en het wachtwoord voor het rootaccount.Een e -mail wordt verzonden naar elk HostWinds -account in bestand wanneer een nieuwe VPS wordt gemaakt.Deze e -mail heeft het wachtwoord voor het rootaccount.Na een succesvolle login krijgt u de Dashboard van CentOS-webpaneel.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 26, 2018