Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Vereisten:
CentOS Web Panel installeren
CentOS Web Panel instellen

CentOS Web Panel installatieproces

Trefwoorden: CentOS Web Panel 

Vereisten:
CentOS Web Panel installeren
CentOS Web Panel instellen

Na het installeren van CentOS Web Panel in het Cloud Control Portal, Er is een kort proces om te voltooien. Deze gids gaat over het Centos Web Panel Setup-proces en Cover Installing Centos Web Panel op een nieuwe Cloud VPS-server.

Vereisten:

Installeer van Centos-webpaneel van de cloudbedieningsportal - het installatieproces dat moet worden voltooid - we raden u ten zeerste aan om een snapshot-back-up van uw server te maken voordat u wijzigingen in uw server aanbrengt als u uw serverserver opnieuw wilt installeren vanuit een snapshot-back-up.

CentOS Web Panel installeren

Maak verbinding met uw server via ssh van een hulpprogramma zoals stopverf of de Mac OS-terminal om op afstand toegang te krijgen tot uw server. U ziet de groene tekst als de server nog steeds uw installatie van Centos Web Panel instelt. Anders zou u het welkomstbericht van het CentOS-webpaneel moeten zien dat lijkt op de hieronder weergegeven:

We kunnen nu doorgaan naar de CentOS Web Panel Setup.

CentOS Web Panel instellen

Stap 1: Navigeer naar de aanmeldingspagina van Centos Web Panel in uw browser. Deze URL is het IP-adres van uw server en krijgt toegang tot poort 2030. Het ziet er als volgt uit:

"` http://192.168.101.13:2030 "`

Uiteindelijk kunnen we een bijbehorende domeinnaam gebruiken in plaats van het IP-adres, maar voor deze gids is dit voorlopig. De pagina Centos Web Panel wordt weergegeven.

Stap 2: Log ten slotte in op het Admin-paneel met behulp van de gebruiker "` root "` en het wachtwoord voor het root-account.Een e-mail wordt verzonden naar een hostwinds-account in het bestand wanneer een nieuwe VPS is gemaakt.Deze e-mail heeft het wachtwoord voor het root-account.Na een succesvolle login ontvangt u de Dashboard van CentOS-webpaneel.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 26, 2018