Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar u het huidige schijfgebruik kunt vinden
Informatie over het huidige schijfgebruik uitgelegd
IO Statistics Explained

Uw huidige schijfgebruik controleren in WHM

Trefwoorden: WHM 

Waar u het huidige schijfgebruik kunt vinden
Informatie over het huidige schijfgebruik uitgelegd
IO Statistics Explained

Als u een constant groeiende website hebt of veel bestanden uploaden via CPANEL / WHM, wilt u ervoor zorgen dat u de maximale schijf die u kunt gebruiken niet overschrijden.Alsof uw schijfruimte op de server is afgestemd, werken de sites op de server en sommige CPANEL / WHM-functies mogelijk niet correct totdat de schijfruimte wordt opgeruimd of toegevoegd.U kunt echter op elk moment het huidige schijfgebruik op uw server van WHM controleren.

Waar u het huidige schijfgebruik kunt vinden

Stap een: Log in op uw WHM Administratieve Dashboard

Stap twee: Typ van de zoekbalk in de linkerbovenhoek in, typ in "Systeemgezondheid_ "en druk op Enter. Vanuit de lijst zal er _ zijnToon huidig schijfgebruik, als een van de opties.

Stap drie: Klik op Toon huidig schijfgebruik, en u wordt naar een pagina geleid met wat korte informatie over het schijfgebruik op uw server.

Informatie over het huidige schijfgebruik uitgelegd

Van de Schijfgebruik Pagina, er zijn twee delen van informatie om te bekijken. De eerste is de Informatie over het huidige schijfgebruik. Dit is het belangrijkste en heeft de meest relevante informatie voor wanneer uw schijf snel vult. In het gedeelte van de huidige schijfgebruiksinformatie ziet u de Apparaat naam, Grootte van de schijf, hoeveel is geweest Gebruikt, hoeveel ruimte is Beschikbaar, een gemakkelijke lees Percentage van wat is gebruikt, en de Koppelpunt waar de schijf is gemonteerd. Bij het identificeren van de schijf die u gebruikt, helpt het om naar het koppelpunt te kijken, aangezien dit u de directory zal vertellen die voor die schijf wordt gebruikt.

IO Statistics Explained

Als u wilt weten hoe intensief uw schijven of partities worden gebruikt, kunt u ook het IO (Input / Output) Statistieken voor de apparaten. Dit wordt een tabel met de Apparaat, hoeveel blokken het systeem schrijft en leest per seconde (Trans./Sec), wat helpt bij het meten van het vermogen van de partitie / schijf om te werken. De Blokken lezen toont de outputsnelheid van het apparaat, Blokken geschreven toont de invoersnelheid voor het apparaat. In de Totaal aantal blokken gelezen en geschreven, kunt u zien hoeveel informatie de harde schijf heeft gelezen of geschreven.

Geschreven door Hostwinds Team  /  februari 14, 2019