Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Welk type inhoud zal mijn site bevatten?
Basis versus geavanceerd versus ultiem
Welke is het beste voor mij?
Is e-mail een belangrijk onderdeel van mijn hosting?
Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Kies de beste webhostingservice (Shared, Business, VPS, Cloud, Dedicated Server)

Trefwoorden: Web Hosting 

Welk type inhoud zal mijn site bevatten?
Basis versus geavanceerd versus ultiem
Welke is het beste voor mij?
Is e-mail een belangrijk onderdeel van mijn hosting?
Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Met zoveel keuzes voor webhostingservices, zoals Shared en Business webhosting, Cloud- en VPS-servers en zelfs Dedicated-servers, lijkt het misschien ontmoedigend om de juiste webhostingservice te kiezen. Bij Hostwinds heb je al deze opties voor je webhostingservices, die elk zijn afgestemd op verschillende specifieke behoeften. Om te beginnen te beoordelen welke van onze services het beste bij u past, zijn er enkele basisvragen die u kunnen helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Welk type inhoud zal mijn site bevatten?

Met weinig scripts of meer statische inhoud, is onze gedeelde webhostingservice een geweldige, kosteneffectieve optie voor de meest basale sites.Het is compatibel met PHP- en PERL -scripting evenals basis HTML, CSS en JavaScript.WordPress -sites die niet veel plug -ins of thema's hebben, of beperkt zijn tot eenvoudige, werken ook goed voor deze hosting.Er is een PHP -geheugenlimiet van 256 MB, en u kunt maximaal 10 toegangsprocessen in één keer draaien bij deze service, dus als u migreert van een andere host en uw site binnen die bereiken valt, Gedeelde webhosting zou geweldig moeten zijn voor uw behoeften.

Onze Zakelijke hosting Heeft hogere PHP -geheugenlimieten (512 MB) en maakt 20 toegangsprocessen mogelijk als u een robuustere service nodig hebt.Dit zou meer geschikt zijn voor sites met meerdere scripts die tegelijkertijd worden uitgevoerd of grotere WordPress-installaties met meer resource-intensieve thema's/plug-ins of veel plug-ins.

Als u een Linux- of Windows -server nodig heeft waar u volledige toegang tot root/beheerder nodig hebt, is de mogelijkheid om commerciële of aangepaste software, PHP -extensies en modules te installeren, of meerdere rekenkernen of hogere hoeveelheden RAM nodig heeft, dan een Virtual Private Server (VPS) of Toegewijde server kan geschikt zijn voor u.

Als u op zoek bent naar de volgende stap van CPANEL-hosting na onze bedrijfshosting, raden wij een beheerde Tier 5 Linux VPS aan met 4 CPU-kernen, 8 GB RAM, 150 GB SSD-schijfruimte en 3 TB van bandbreedte, zodat u deMiddelen die u nodig hebt en hebben een soepele overgang naar een VPS.

Basis versus geavanceerd versus ultiem

Welke is het beste voor mij?

Onze basis-, geavanceerde en ultieme opties voor gedeelde en zakelijke pakketten bepalen hoeveel domeinen u kunt hebben op een individueel hostingpakket.De basispakketten zorgen ervoor dat een enkel domein wordt gehost.De geavanceerde mogelijk maakt maximaal vier domeinen te worden gehost (een primair domein en 3 addon-domeinen).Het ultieme pakket heeft geen limiet aan het aantal gehost domeinen.

Alle bronnen voor de service (CPU, RAM en schijfruimte) worden gedeeld tussen alle gehoste sites, dus als u veel sites hebt, kan het raadzaam zijn om een VPS of dedicated server te kiezen.Met een VPS- of Dedicated Server kunt u middelen toewijzen op basis van de behoeften van elke site in plaats van één set middelen over iedereen te delen.

Is e-mail een belangrijk onderdeel van mijn hosting?

Onze gedeelde en zakelijke webhostingservices worden geleverd met een e-mailservice via uw CPANEL-account.Er zijn echter e-maillimieten die van invloed kunnen zijn op welk plan goed voor u zal werken.Gedeelde webhosting heeft bijvoorbeeld een e-maillimiet van 25 uitgaande e-mails per uur, terwijl onze bedrijfshosting 250 uitgaande e-mails per uur per domein mogelijk maakt.

Als je merkt dat je iets buiten deze limieten nodig hebt, heb je een VPS of Dedicated Server nodig.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Onze gedeelde en zakelijke webhostingservices hebben onbeperkte schijfruimte, wat betekent dat de bestanden die worden gebruikt om uw sites (en opgeslagen e-mails) zo groot of klein te maken als u nodig hebt.In plaats van je bestandsgrootte te beperken, is er een inode-limiet op zijn plaats.Dit betekent dat je een limiet hebt op de aantal van bestanden op uw hosting in plaats van de bestandsgrootte.Onze gedeelde webhosting heeft bijvoorbeeld een inode limiet van 250.000, terwijl onze bedrijfshosting een inode limiet van 600.000 heeft.Voor context gebruikt een verse WordPress 5.3 met geen thema's of plug-ins, ongeveer 2.095 inodes.

Onze VPS-opties hebben geen inode limieten en worden gemeten op schijfruimte en de bronnen die u kiest bij het maken van uw server.In tegenstelling tot onze gedeelde en zakelijke diensten, wiens limieten inflexibel zijn, kunt u altijd meer schijfruimte toevoegen aan uw VPS in de vorm van volumes of uw VPS upgraden, zodat u meer middelen hebt.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021