Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe wis ik de Magento-cache handmatig?
Hoe wis ik de Magento-cache uit het dashboard?
Magento versie 1.9 en ouder
Magento versie 2

Hoe je Magento Cache wist

Trefwoorden: Magento 

Hoe wis ik de Magento-cache handmatig?
Hoe wis ik de Magento-cache uit het dashboard?
Magento versie 1.9 en ouder
Magento versie 2

Wanneer u het woord cache hoort, denkt u waarschijnlijk aan geld.En met betrekking tot Magento kan dit helemaal waar zijn.De cache is een verzameling middelen die worden opgeslagen voor later gebruik.U kunt het vervolgens gebruiken om de browservaring van een gebruiker te versnellen en de lading op de server te verminderen.Met de cache bewaart uw webtoepassing veelgebruikte gegevens en informatie.

Op deze manier kan het op verzoek eenvoudig de gegevens bereiken.Een voorbeeld van het gebruik van de cache zou vergelijkbaar zijn met het bijhouden van de bijbehorende items in een gebruikerswagentje of accountgegevens op uw site.

Als u op hostwinden wordt gedeeld of bedrijfshostingplannen, weet u misschien al dat er een is Inode beperking van die plannen. De bestanden voor de Magento-cache tellen mee voor deze limiet. Om te voorkomen dat u de max Inode-limiet Op gedeelde of zakelijke hosting wilt u de cache wissen.Gelukkig kan dit gemakkelijk worden gedaan.

Hoe wis ik de Magento-cache handmatig?

Als u toegang hebt tot uw CPANEL, is er een eenvoudige manier om de Magento-cache te wissen.Het enige dat nodig is, is om de bestanden binnen een map te verwijderen.

  1. Zoals altijd, vóór het aanbrengen van wijzigingen of verwijdering van items, wordt altijd voorgesteld om een back-up van uw bestanden op te slaan in uw computer voor het geval ze moeten worden hersteld.
  2. Starten, je wilt ingelogd zijn op je cpanel
  3. Nadat u bent ingelogd, wilt u navigeren naar de bestandsbeheer.Dit staat binnen het gedeelte Bestanden van uw CPANEL
  4. Navigeer in cPanel Bestandsbeheer naar het var / cache / Map, die zich in de map Magento installatiemap bevindt.
  1. Nadat u die map hebt gevonden, wilt u alle bestanden in deze map verwijderen.
  2. Als u deze bestanden verwijdert, wordt de cache voor uw Magento-installatie gewist. Dit zal ook het Inode-gebruik op uw account verlagen.

Hoe wis ik de Magento-cache uit het dashboard?

Het opruimen van de Magento-cache van het dashboard kan een andere eenvoudige manier zijn, vooral als u bang bent om de verkeerde bestanden via CPANEL te verwijderen.Magento heeft echter enkele interface-updates gehad die deze optie in de buurt hebben verplaatst.Raadpleeg de stappen die correct zijn voor uw versie hieronder.

Magento versie 1.9 en ouder

De eerste stap is om in te loggen op uw Magento-dashboard.

Nadat u bent aangemeld, navigeert u naar het Systeem Opties en van de vervolgkeuzelijst, selecteert u Cache management.

Vanuit het scherm Cache Management zie je een optie om Magento Cache naar de top te spoelen.Klikken op dat zal de cache voor Magento wissen.

Magento versie 2

Voor Magento versie 2 wil je ook in het dashboard starten en ingelogd zijn.

Nadat u bent ingelogd, is aan de linkerkant de instellingenoptie in het menu. Als u hierop klikt, wordt meer opties van die andere opties onthuld, selecteert u Cache Management.

Nadat u bij het Cache Management-scherm bent aangekomen, is er een optie in de rechterbovenhoek om Magento-cache in te spoelen.Klik dat en het wist de magento-cache voor u.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 17, 2018