Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Spelinstellingen
Spelmodus
Game Moeilijkheidsgraad
Hardcore-modus
Schakel Monsters in
Schakel dieren in
Schakel NPC's in
Sta speler v.s. toe Spelersgevecht
Schakel The Nether in
Vlucht toestaan
Sta opdrachtblokken toe
Minuten time-out bij inactiviteit van speler
Voorraad
Meer informatie

McMyAdmin-spelinstellingen configureren

Trefwoorden: McMyAdmin 

Spelinstellingen
Spelmodus
Game Moeilijkheidsgraad
Hardcore-modus
Schakel Monsters in
Schakel dieren in
Schakel NPC's in
Sta speler v.s. toe Spelersgevecht
Schakel The Nether in
Vlucht toestaan
Sta opdrachtblokken toe
Minuten time-out bij inactiviteit van speler
Voorraad
Meer informatie

U kunt uw server met McMyadmin 2-panel op vele manieren beheren en configureren, omdat het panel zeer eenvoudig te gebruiken is.U kunt in het bijzonder bepaalde regels, omgevingen en werelden maken die wild verschillen van de standaard Minecraft-gameplay die in een enkele speler wordt gevonden.

Om u te helpen bij het krijgen van uw server op maat gemaakt aan uw verlangens, gaan we over elke sectie in de configuraties, zodat u precies weet welke opties beschikbaar zijn en wat ze op uw server zouden doen.

Spelinstellingen

Spelmodus

De spelmodus bepaalt het algemene gevoel van de server in kwestie.

Survival is het standaardmodel voor Minecraft, dat vereist dat uw gebruikers helemaal opnieuw beginnen. Ze moeten materialen verzamelen, overleven tegen monsters, de wereld verkennen en diep met de grond te verdiepen om alle middelen die ze nodig hebben te vinden. Om alles in het spel te bouwen, moeten uw spelers alle vereiste materialen verzamelen en de componenten zo nodig zijn.

Creative is een modus van Minecraft die zich minder concentreert op gameplay en meer op Sandbox-creaties.Hiermee kunnen gebruikers bouwen met behulp van een aantal materialen zonder ze te verzamelen of te maken en kunnen spelers geweldige, grote projecten met gemak maken.Spelers kunnen niet normaal worden verslagen en kunnen rond de kaart vliegen om grote torenhoge structuren te bouwen.

Avontuur is een modus voor gebruik als de wereld die u gebruikt of gebouwd is bedoeld voor alle andere spelers om te communiceren met als ontdekkingsreizigers en avonturiers, in plaats van bouwers en makers. Gebruikers kunnen geen blokkades met gereedschappen vernietigen, noch kunnen ze blokken plaatsen. Ze kunnen alleen items ambachten en kunnen alleen communiceren met mobs, items of schilderijen. Dit is een geweldige manier om een wereld te creëren die je wilt dat je gebruikers verkennen, maar niet verpesten.

Game Moeilijkheidsgraad

Deze instelling bepaalt hoe gevaarlijk het in jouw wereld is en hoe moeilijk het zal zijn voor je spelers om het te overleven tijdens overleving en avonturenmodi.

Vreedzaam betekent dat er natuurlijk geen vijandige mobs binnen het spel kan spawnen, en degenen die gedwongen worden om te spawnen (of al bestaan op de server), worden onmiddellijk uit het spel verwijderd. Die mobs die niet worden verwijderd, zoals wolven die kunnen worden getemd, zullen de speler aanvallen, maar ze niet beschadigen. Hoewel mobs geen spelers niet kunnen aanvallen en verslaan, en de hongerbar nooit leegt, kan het nemen van overmatige herfstschade de spelers verslaan.

Gemakkelijk betekent dat vijandige mobs zullen spawnen, maar ze zullen minder schade aanrichten dan normaal. De hongerbar kan ook uitputten, maar zal de speler achterlaten met tien gezondheidspunten om te overleven. Bovendien kunnen spelers niet worden vergiftigd door mobs en kunnen dorpsbewoners niet worden omgezet in zombies.

Normaal is het standaardmodel voor Minecraft. Alle mobs zullen normale schade aanrichten en als de hongerbar depletes, zullen spelers de gezondheid verliezen tot 1 gezondheidspunt. Dorpelingen Mobs Wie Zombies Defat heeft een kans van 50% om in Villager Zombies te veranderen.

De hardheid maakt het spel zeer uitdagend voor spelers, omdat alle vijandige mobs veel meer schade verdragen dan normaal. Spelers kunnen ook verhongeren als ze te lang honger hebben. Bovendien kunnen zombie-mobs deuren afbreken, spawn-wapening zombie golven wanneer aangevallen, en dorpsbewoner mobs worden altijd veranderd in dorpsbewoner zombies wanneer ze verslagen worden door zombies. Spider Mobs kunnen ook spawnen met speciale statuseffecten die ze gevaarlijker maken voor spelers.

Hardcore-modus

Hardcore-modus is in eerste instantie ontworpen voor games met één spelers, waar wanneer een speler verslagen is, de game-wereld waarin ze zich bevinden, of slechts een toeschouwer mag zijn en niet respawn zal worden. In een multiplayer-context betekent de hardcore-modus dat spelers van de server worden verbannen als ze verslagen zijn. De aanbeveling is om deze configuratie op nee in te stellen tenzij in specifieke omstandigheden.

Misschien heb je bijvoorbeeld een Adventure-modus of Survival Mode-spel waarbij het object van de kaart is om te overleven tot het einde. Als u het heeft ingesteld op de hardcore-modus, kunt u veel spelers proberen te overleven tot het einde, met de laatste overlevende is de winnaar. U kunt vervolgens de server resetten en het opnieuw doen indien nodig.

Schakel Monsters in

Deze instelling bepaalt of monstermobs zoals zombies en skeletten op de server zullen spawnen. Dit kan nuttig zijn als u een overleving of avontuurlijke wereld wilt hebben, maar niet wilt dat monsters normaal gesproken spawnen. Deze instelling is standaard ingesteld op Ja, maar als u al het plezier wilt verkennen, knutselen en mijnbouw zonder het gedoe van monsters, kunt u deze instelling omdraaien naar Nee.

Schakel dieren in

Dit zal bepalen of vriendelijke dieren zoals koeien en katten op de server mogen spawnen. Je zou willen dat dit is ingesteld op Nee, zodat dieren niet in veel creatieve of adventure-servers spawnen. Op deze manier dwingen je avontuurlijke spellen spelers om met de materialen te werken die je geeft, en je creatieve games kunnen soepeler zonder de server lopen met behulp van bronnen om de dieren te beheren.

Schakel NPC's in

Deze instelling zal het paaien van neutrale NPC-mobs zoals dorpelingen toestaan of voorkomen. Dit kan voorkomt dat zombies van overweldigende gebieden in harde game-modi simpelweg door het aanvallen van weerloze dorpsbewoners aan te vallen en het vermogen voor gebruikers in de adventure-modus te voorkomen van de handel met dorpsbewoners voor items die u niet wilt hebben.

Sta speler v.s. toe Spelersgevecht

Speler vs. Player (PVP) is een prevalent thema voor Minecraft-servers en met de instelling kunt u bepalen hoe u wilt dat dat moet worden behandeld.Veel servers die zich concentreren op exploratie, avontuur of samenwerking zullen deze instelling vaak draaien, zodat spelers elkaar niet kunnen aanvallen.Dit zorgt er ook voor dat een ongewenste speler niet hun hele tijd aan het aanvallen van weerloze spelers kan doorbrengen en hun genot van uw server verpest.

Aan de andere kant, misschien wil je een hardcore-avontuurwereld, waar spelers een verheven doel aan het einde voor een beloning moeten bereiken.Je zou speler vs.-speler kunnen maken en ervoor zorgen dat ze elkaar kunnen vechten voor het recht om te bepalen wie de echte Victor is.Veel servers laten ook Gladiator-gevechten of arena-spellen voor spelers om in te vechten tijdens overlevingsmodi, dus het is helemaal aan jou en wat voor soort servercultuur die je wilt bevorderen!

Schakel The Nether in

De Nether is een speciaal niveau van Minecraft dat alleen via speciale portals kan worden bereikt. Dit gebied is diep ondergronds, met veel meer gevaren dan de belangrijkste wereld en veel grotere beloningen. Vanwege deze geweldige beloningen zullen vaak veel servers de Nether uitschakelen om te voorkomen dat spelers er toegang toe krijgen. De andere meest voorkomende reden is om de Nether in Creative-modus uit te schakelen, waardoor ze op serverbronnen worden bespaard, die geen hele tweede wereld hoeven te huren.

Vlucht toestaan

In de creatieve modus kunnen spelers gemakkelijk rond de kaart vliegen door tweemaal snel te springen. Standaard, in Survival en Adventure-modi, willen veel servereigenaren hun spelers allemaal op hetzelfde niveau van eerlijkheid zijn als het gaat om het spel. Deze optie zorgt ervoor dat iedereen die uw server probeert te hacken, helemaal niet in staat zal zijn om rond te vliegen.

Sta opdrachtblokken toe

Opdrachtblokken zijn speciale blokken die Minecraft-opdrachten kunnen uitvoeren bij geactiveerd. Deze blokken zijn natuurlijk niet toegankelijk in de overlevingsmodus zonder cheats te gebruiken. Veel serverademins zullen deze functie uitschakelen, omdat de opdrachten worden uitgevoerd als de beheerdersgebruiker op de server, en als zodanig een opdracht in de Minecraft-opdrachtenlijst kan worden uitgevoerd wanneer het blok wordt gebruikt.

Deze blokken zijn geweldig voor de Adventure-modus, waar de kaartbouwer blokken kan instellen om speciale opdrachten uit te voeren, zoals het wijzigen van het weer of de tijd van de dag waarop spelers het activeren (hetzij met opzet of per ongeluk). Gezien hun kracht zijn ze echter bijna altijd niet toegestaan op bijna alle servers, vooral in de modi Survival en Creative.

Minuten time-out bij inactiviteit van speler

Dit bepaalt hoe lang spelers mogen blijven ingelogd maar inactief op de server voordat ze automatisch zijn uitgelogd in de server. Dit is vooral handig op servers met meer spelers die op uw server willen spelen dan toegestane slots voor spelers. Veel servers zullen de inactieve time-outs instellen op 5, 10 of 15 minuten, afhankelijk van de vraag van andere spelers om mee te doen. Aangezien elke actieve speler op de server ook het aantal middelen verhoogt dat nodig is om door te gaan met het uitvoeren van het spel, kunnen deze timers helpen de lading van de server te verminderen door inactieve spelers te verwijderen.

Voorraad

Terwijl de 16-bit graphics van Minecraft charmant voor sommigen zijn, verlangen velen hun spellen om er meer gedetailleerder uit te zien of thematische stijlen in hun wereld te hebben.Met behulp van een resourcepack kan men de server-prompt spelers hebben om een resourcepakket te downloaden en deze uit te voeren wanneer ze inloggen op uw server, waardoor uw server een onderscheidend gevoel geeft in vergelijking met normale.Je kunt een resourcepakket krijgen dat het thema donker en gotisch, helder en fantastisch, gruis en realistisch of bombastisch en kleurrijk maakt.

Om een resourcepakket met MCMYADMIN te gebruiken, moet u een openbaar toegankelijke link hebben naar een .zip-bestand van het resourcepakket. Als er bijvoorbeeld een resourcepakket is genaamd Testpack op Testdomain.com, hebt u een link nodig zoals http://www.testdomain.com/testpack.zip geplaatst in dit gebied.

Soms, vooral als je een service als Dropbox gebruikt om het bestand te hosten, moet je aan de server aangeven dat de link mag worden gedownload. Voeg in dit geval? Dl = 1 toe aan het einde van het domein, zoals in het volgende voorbeeld:

https://www.dropbox.com/s/testuser/TestPack.zip?dl=1

Sommige HD-textuurpakketten kunnen normaal niet werken, omdat ze bepaalde plug-ins of services vereisen die zijn geïnstalleerd met de server of met de spelclients van de spelers.Hostwinds kunnen het niet helpen oplossingen op te lossen als een resourcepakket niet werkt aan de dienst, en als zodanig raden we aan om te controleren bij de maker van het resourcepakket of met McMyAdmin-ondersteuning.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over onze services, bekijk dan de hostwinds minecraft-serversinformatiepagina.

Als u een nieuwe Minecraft-server hebt gekocht en niet weet wat u vervolgens wilt doen, aarzel dan niet om ons te bekijken Aan de slag met de McMyAdmin-handleiding.

U kunt ook controleren of uw Minecraft-server actief is door de McMyAdmin-serverstatus.

We hebben ook gidsen die alle configuratie-opties voor uw uitleggen McMyAdmin-voorkeuren, McMyAdmin-functies, en McMyAdmin Server-instellingen.

Als u een lijst met opdrachten nodig hebt om voor uw server te gebruiken, bekijk dan onze McMyAdmin Console gids.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 19, 2018