Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Hoe u voorkomen dat bestanden in uw directory worden vermeld
Andere alternatieven

cPanel-indexen

Trefwoorden: cPanel 

Hoe u voorkomen dat bestanden in uw directory worden vermeld
Andere alternatieven

Dit artikel gaat over het gebruik van CPANEL om de indexering van uw mappen te beheren. Om de vermelding van de inhoud van uw map te voorkomen, is dit een manier om ervoor te zorgen dat uw website bezoekers niet in staat zijn om de inhoud van een map te bekijken die geen indexbestand bevat, zoals index.php, index.html, index.htm , of een andere bestandsnaam die kan dienen als uw startpagina. Dit artikel is bedoeld voor een gedeelde hosting, zakelijke hosting, reseller hosting of andere klanten die een CPANEL-licentie hebben gekocht via hostwinds gebruiken CPANEL op een van onze gedeelde webhosting-services. Hostwinds-klanten kunnen opmerken dat bij het bekijken van een map, alle bestanden in die map of map worden weergegeven in een website-bezoeker.

Hoe u voorkomen dat bestanden in uw directory worden vermeld

Log in op uw CPANEL-account

Navigeer naar het gedeelte Geavanceerd

Zoek het indexenpictogram

en klik erop

Klik op de naam mapnaam, zoals

en niet het mappictogram (

)

Controleer het keuzerondje naast geen indexering om te voorkomen dat uw bestanden worden weergegeven bij het bezoeken van uw website.

Klik op de knop Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.

Herhaal dit proces voor alle andere mappen die u hebt gemaakt en die geen indexbestand bevatten, om te voorkomen dat de bestanden worden weergegeven wanneer u uw mappen bezoekt voor document roots zoals public_html, aangezien deze publiekelijk toegankelijk zijn voor weergave vanuit elke webbrowser

Als u de bestanden in uw directory wilt weergeven, selecteert u eenvoudig Default System Setting, Standard Indexing (alleen bestandsnaam), Fancy Indexing (bestandsnaam en beschrijving)

Andere alternatieven

Als een bestand met de naam .htaccess bestaat in uw directory_html, maak dan eerst een back-up van dit bestand, zodat u het eenvoudig kunt herstellen.

Maak of bewerk het bestaande .htaccess-bestand in de map Public_html of map die u wilt beperken van een lijst met bestanden die u wilt laten zien

Voeg de volgende regel toe aan uw .htaccess-bestand:

Options -Indexes

Sla het bestand op en bekijk uw wijzigingen door de map in uw webbrowser te bezoeken.

Als we u op enigerlei wijze kunnen helpen, dient u op elk gewenst moment een ticket in te dienen of bij ons in een livechat.Wij zijn 24/7/365 beschikbaar, en we zijn toegewijd aan het succes van onze klant;Elke klant is echt belangrijk voor ons.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 5, 2018