Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Hoe maak je een Catch All e-mailadres in Virtualmin

Trefwoorden: Email,  Virtualmin 

E-mail is meestal een integraal onderdeel van de meeste moderne websites, vooral als u contactformelen hebt of een winkelwagen gebruikt om uw website te verkopen.Het kan een beetje verwarrend of tijdrovend worden om elk adres afzonderlijk te beheren als u meerdere e-mailadressen hebt die u moet bijhouden voor uw website (s).In sommige gevallen is het vaak gemakkelijker om alle e-mail te laten routeren naar één e-mailadres, zodat u alle mailgerelateerde aspecten van een website van één mailbox kunt beheren.

U kunt hiervoor expediteurs gebruiken.Multiple-expediteurs kunnen echter rommelig worden en belachelijk zijn om te handhaven, afhankelijk van het aantal e-mailadressen.Zoiets is meestal een taak die het best geschikt is voor een "Catch-All"-e-mailaccount.In dit artikel zullen we gaan over het maken van een catch-all e-mailadres in VirtualMin.Dit artikel impliceert dat u VirtualMin al hebt geïnstalleerd.Als u dit nog niet hebt gedaan, kijk dan naar het volgende artikel: Hoe Virtualmin (CentOS 7) te installeren.

Voordat we aan de slag moeten, moet u inloggen op uw VirtualMin- of Webmin-account.Als u niet zeker bent hoe dit moet doen, of het leren is uw jam, bekijk het volgende artikel, dat u moet helpen met: Hoe in te loggen op Webmin.Zodra u bent ingelogd, raadpleegt u de onderstaande stappen om een e-mailadres in virtualmin in te stellen.Zodra dit op zijn plaats is, wordt het de standaardbestemming voor elke e-mail die naar het ingestelde domein is verzonden, tenzij anders aangegeven.

  1. Selecteer in het gedeelte VirtualMin het domein in het vervolgkeuzemenu waarvoor u een e-mailadres van de catch-all-e-mail wilt instellen.
  2. Selecteer de optie Gebruikers bewerken
  1. Selecteer de naam van het account dat u het e-mailadres van de vangst wilt maken
  1. Selecteer de optie E-mailinstellingen
  2. Typ @ yourdomain.tld in het extra e-mailadressen.
  3. Wanneer u tevreden bent, klikt u op de knop Opslaan.

Dit adres is nu het standaard vangst-alle e-mailadres voor dit domein, wat betekent dat alle e-mail nu wordt doorgestuurd.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 21, 2017