Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een URL-omleiding maken (Virtualmin)

Hoe maak je een omleiding in Virtualmin

Trefwoorden: Virtualmin 

Een URL-omleiding maken (Virtualmin)

VirtualMin is een Webmin-module die typisch wordt gebruikt om meerdere virtuele hosts te beheren via een enkele interface, vergelijkbaar met CPANEL.Het ondersteunt meerdere functies, zoals het maken / beheren van Apache Virtual Hosts, MySQL Database Creation / Management, het genereren van DNS-zones, het beheren van mailboxen, en nog veel meer.Net als CPanel, kunt u ook de omleiding van URL's beheren die zijn gekoppeld aan uw server met behulp van de intuïtieve interface van VirtualMin.

Omdat ik zeker weet dat je weet, is de focus van dit artikel om uit te leggen hoe je een omleiding in virtualmin maakt.Dit artikel impliceert dat u VirtualMin al hebt geïnstalleerd.Als u dit nog niet hebt gedaan, kijk dan naar het volgende artikel: Hoe Virtualmin (CentOS 7) te installeren.

Een URL-omleiding maken (Virtualmin)

Voordat we aan de slag moeten, moet je eerst inloggen bij VirtualMin / Webmin.Als u niet zeker bent hoe u inlogt bij Webmin of VirtualMin, raadpleegt u de volgende gids: Hoe in te loggen op Webmin. Nadat u bent ingelogd, gaat u verder met de volgende stappen om de URL-omleiding te maken.

  1. Selecteer het domein dat u de omleiding wilt instellen op het vervolgkeuzemenu
  2. Selecteer Serverconfiguratie
  3. Selecteer Website-omleidingen
  1. Klik op de knop A nieuwe website toevoegen.
  1. Vul de gevraagde informatie in.
  2. Zodra u tevreden bent, klikt u op Maken

Zolang er tijdens dit proces geen fouten waren, zou de omleiding nu moeten zijn. Voordat u dit in uw browser controleert, zorg er dan voor om uw browsercache te wissen.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 22, 2017