Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Maak accounts als admin
Maak reseller-accounts als admin
Maak gebruikersaccounts als wederverkoper

Hoe accounts aan te maken in DirectAdmin

Trefwoorden: Reseller 

Maak accounts als admin
Maak reseller-accounts als admin
Maak gebruikersaccounts als wederverkoper

DirectAdmin Web Configuratiescherm maakt het eenvoudig om verschillende rekeningen te maken van het beheerderniveau van de beheerder of de reseller.Admins hebben volledige toegang tot de server en kunnen andere admin of reseller-accounts maken in DirectAdmin.Daarnaast kunnen wederverkopers gebruikersaccounts maken.De onderstaande gids loopt u door deze verschillende accounts te maken.

Maak accounts als admin

Stap 1: Log in op DirectAdmin als een beheerder Gebruiker op http: // Uw IP: 2222.

Stap 2: Zweven Account Manager en selecteer Maak beheerder.

Stap 3: Voer een gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord voor deze admin in en klik vervolgens op Creëer.

Stap 4: Je wordt dan opnieuw gericht op de Lijstbeheerders pagina, waar u kunt beheren of Inloggen als een administrator.

Maak reseller-accounts als admin

Stap 1: Log in op DirectAdmin als een beheerder Gebruiker op http: // Uw IP: 2222.

Stap 2: Controleer voordat u een reselleraccount maakt of een Reseller-pakket moet worden gemaakt.Als er geen bestaat of wilt u een ander pakket maken, zweven dan Account Manager en selecteer Beheer reseller-pakketten.(Sla deze stap over als u een pakket hebt dat u wilt gebruiken.)

*Opmerking: U kunt resellerpakketten importeren vanaf een ander directadmin-account op deze pagina.

Stap 3 (indien het maken van pakket): Klik op het blauw Creëer knop.U kunt nu quota's uitschakelen of instellen voor bandbreedte, schijfruimte, inodes, domeinen, e-mail- en FTP-accounts, SSH- en SSL-toegang en nog veel meer.Noem vervolgens het pakket en klik op het groen Creëer knop.

Stap 4: Hover over Account Manager en selecteer Maak reseller.

Stap 5: Voer een gebruikersnaam, e-mail, wachtwoord en domein in voor deze wederverkoper.Selecteer een pakket in het vervolgkeuzemenu.Selecteer vervolgens of u een dedicated IP wilt toewijzen (Toegewezen) of wijs een gedeeld IP toe vanaf het zwembad van de server of het zwembad van de reseller (Gedeelde - Server, Shared - Reseller's IP).Dan klikken Creëer.

Stap 6: Je zult dan opnieuw worden gericht op de Lijst wederverkopers pagina, waar u kunt beheren of Inloggen als een wederverkoper.

Maak gebruikersaccounts als wederverkoper

Stap 1: Log in op DirectAdmin als een wederverkoper Gebruiker op http: // Your-IP: 2222, OF Inloggen als een beheerderen selecteer vervolgens het Toegangsniveau van de reseller vanaf de bovenkant van de pagina.

Stap 2: Controleer voordat u een gebruikersaccount maakt of een Gebruikerspakket moet worden gemaakt.Als er geen bestaat of wilt u een ander pakket maken, zweven dan Account Manager en selecteer Gebruikerspakketten beheren.(Sla deze stap over als u een pakket hebt dat u wilt gebruiken.)

*Opmerking: U kunt gebruikerspakketten van een ander directadmin-account op deze pagina importeren.

Stap 3 (indien het maken van pakket): Klik op het blauw Pakket toevoegen knop.U kunt nu een quota's uitschakelen of instellen voor bandbreedte, schijfruimte, inodes, domeinen, e-mail- en FTP-accounts, DNS-besturing, SSL-toegang en nog veel meer.Selecteer vervolgens een Huid, Taal, en Verpakkingsnaam voor het pakket en klik op het groen Opslaan knop.

Stap 4: Hover over Account Manager en selecteer Voeg een nieuwe gebruiker toe.

Stap 5: Voer een gebruikersnaam, e-mail, wachtwoord en domein in voor deze gebruiker.Selecteer een pakket in het vervolgkeuzemenu.Selecteer vervolgens een specifiek of willekeurig, gedeeld IP.Beschikbare IP-opties zullen verschillen op basis van de reseller die deze gebruikersaccount _._ ten slotte maakt, klik op Verzenden.

Stap 6: Je zult dan opnieuw worden gericht op de Lijst gebruikers pagina, waar u kunt beheren of Inloggen als een gebruiker.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021