Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


AutoSSL inschakelen voor een domein
Auto-vernieuwing inschakelen

Schakel AutoSSL in in CentOS Web Panel

Trefwoorden: CentOS Web Panel,  SSL 

AutoSSL inschakelen voor een domein
Auto-vernieuwing inschakelen

SSL-coderingscertificaten zijn een prevalente methode om uw site te beveiligen. Centos Web Panel (CWP) helpt bij het automatiseren van SSL-certificaten voor domeinen op uw server. Dit artikel wordt gedetailleerd hoe Autosl in het Centos-webpaneel inschakelt.

Belangrijke notitie:

Deze methode problemen lieten versleutelen!SSL-certificaten.Als u weet dat u een hoger niveau van validatie nodig heeft dan de certificaten die zijn verstrekt door LETEN's CodePt, moet u een SSL-certificaat verkrijgen dat geschikt is voor uw behoeften.

AutoSSL inschakelen voor een domein

Voordat we de AutoSSL-functie daadwerkelijk voor een van onze domeinen kunnen gebruiken, moeten we deze eerst configureren. Houd er rekening mee dat u AutoSSL moet inschakelen voor elk nieuw domein dat wordt toegevoegd.

Stap 1: Meld u aan bij uw Centos Web Panel Admin Dashboard. Dit wordt gedaan door navigeren naar het IP-adres van uw server met behulp van poort 2030. Het ziet er zoiets uit:

192.168.1.183:2030

Eenmaal ingelogd, zou u uw CWP-dashboard.

Stap 2: Klik op de

drop-down menu. Klik vervolgens op de

Koppeling. Dit zal je naar de SSL-certificaat module.

Stap 3: Klik op de AutoSSL (GRATIS) tabblad.

Stap 4: Selecteer de gebruiker die het domein beheert waarvoor u AutoSSL inschakelt. Selecteer vervolgens het domein dat u wilt inschakelen. Er zal een vertraging zijn terwijl CentOS Web Panel achtergrondprocessen uitvoert om te bepalen of het domein gekwalificeerd is om te worden ingeschakeld. Houd er rekening mee dat de selectie van domeinen wordt gekleurd op basis van hun status.

Groen: het domein heeft een actief certificaat geïnstalleerd.

Wit: De status is momenteel onbekend of is momenteel geselecteerd en heeft geen certificaat uitgegeven, maar blijft in aanmerking komen.

Rood: het domein kan geen certificaat ontvangen.

Bekijk hier de kleurverschillen:

Stap 5: Klik op de

Knop om het SSL-certificaat op het domein te installeren. Bovendien zal deze actie Autosl Automatic Renewal inschakelen. Eindelijk ontvangt u een Geslaagd melding in de rechterbovenhoek van de pagina wanneer deze is voltooid.

Auto-vernieuwing inschakelen

Stap 6: Klik op de Configureer tabblad op de SSL-module bladzijde. Dit brengt u naar het Waarschuwingen en automatisch vernieuwen configuraties tabblad.

Stap 7: Controleer de Activeren box en laat andere instellingen hetzelfde. Klik Opslaan om veranderingen door te voeren. Ten slotte krijgen uw domeinen automatisch nieuwe certificaten.

Gefeliciteerd! U hebt Autosl en Auto-verlenging ingeschakeld!

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 29, 2018