Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Vereisten voor het toevoegen van domeinen
De gebruiker aanmelden
Gebruiker die het domein toevoegt
Na het toevoegen van het domein

Gebruiker die domeinen toevoegt in CentOS -webpaneel

Trefwoorden: DNS,  CentOS Web Panel 

Vereisten voor het toevoegen van domeinen
De gebruiker aanmelden
Gebruiker die het domein toevoegt
Na het toevoegen van het domein

Wanneer gebruikers instellen in CentOS-webpaneel (CWP), moeten ze af en toe domeinen aan hun plan toevoegen. Deze handleiding behandelt het toevoegen van domeinen vanuit het gebruikerspaneel in het CentOS-webpaneel.

Vereisten voor het toevoegen van domeinen

  • CentOS Web Panel geïnstalleerd en opstelling
  • De gebruiker account aangemaakt met een gekoppeld domein
  • De nameservers opgezet voor uw server
  • Wijzig de nameservers van uw domein om de instellingen van uw server te gebruiken
  • Een pakket waarmee addon-domeinen moeten worden toegevoegd

De gebruiker aanmelden

Stap 1: Log in op het gedeelte Gebruikerspaneel van Centos Web Panel. Toegang tot het gebruikerspaneel door uw server IP-adres in te typen en toe te voegen 2082 als een haven. Het kan er zo uitzien:

"`1.2.3.4:2082"`

Een beveiligingsfout kan worden weergegeven als SSL-certificaten op de server zijn geïnstalleerd.Volg de instructies in uw browser om door te gaan met de fout.Deze fout is normaal omdat u navigeert naar een IP-adres terwijl het certificaat een domeinnaam verwacht.Ten slotte ziet u de volgende inlogprompt.

Stap 2: Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de gebruiker die u gaat gebruiken. Als u dit vergeten bent, gebruikt u het beheerdergebied aan beheer die gebruiker en verander het wachtwoord. Dit toont u het dashboard van het gebruikerspaneel.

Gebruiker die het domein toevoegt

Stap 3: Klik op het vervolgkeuzemenu. Klik vervolgens op de link. Dit brengt je naar de Lijst met add-on-domeinen bladzijde.

Notitie: deze sectie zal niet vermeld uw hoofddomein, aangezien deze pagina alleen Addon-domeinen laat zien.

Stap 4: Klik op de knop - de Nieuw domein toevoegen overlay wordt over uw huidige pagina weergegeven.

Stap 5: Voer het domein in dat u wilt toevoegen in het Domein doos. Niet toevoegen www of een ander subdomein. U kunt deze later toevoegen vanaf de DNS-beheerpagina.

Stap 6: Wijzig vervolgens het pad als u een niet-standaardoptie wilt gebruiken. Laat anders het standaardpad staan. Controleer de genereer Autossl box als u AutoSSL wilt inschakelen voor dit domein. U kunt altijd AutoSSL inschakelen later.

Stap 7: Klik op de tekstvakken om het proces te voltooien.Je ontvangt een Succes melding in de rechterbovenhoek van de pagina als het domein succesvol is toegevoegd.

Na het toevoegen van het domein

Gefeliciteerd! U hebt nu een addon-domein toegevoegd aan uw gebruikerspaneel in Centos-webpaneel. U ziet nu het domein op de Lijst met add-on-domeinen bladzijde.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 29, 2018