Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een e-mailaccount aanmaken

E-mail aanmaken van gebruikers van CentOS Web Panel

Trefwoorden: CentOS Web Panel 

Een e-mailaccount aanmaken

Gebruikersaccounts binnen Centos-webpaneel beheert e-mailaccounts van het Centos Web Panel Control Web Panel. Deze gids zal Centos-webpaneel gebruiker e-mailcreatie om hostwinds-klanten te helpen gebruiken Cloud VPS of Toegewijde server.

Een e-mailaccount aanmaken

Stap 1: Log in op het CWP-configuratiescherm met het gebruikersaccount. Deze gebruiker moet het domein bedienen dat u wilt gebruiken voor het e-mailadres.

Stap 2: Zoek e-mailaccounts vervolgkeuzemen op de linker navigatiebalk en klik vervolgens Emailaccounts. Dit brengt u naar de Lijst met mailbox -accounts en e -maildwiers bladzijde

Stap 3: Klik Voeg een nieuwe mailbox toe. Er verschijnt een pop -upvenster.

Stap 4: Voer de eerste helft van het e-mailadres in dat u wilt maken in de E-mailadres doos. De @ Symbool wordt automatisch toegevoegd, dus voer het hier niet in.

Stap 5: Selecteer het gewenste domein in de vervolgkeuzelijst. Houd in gedachten dat u slechts één domein hebt om uit te kiezen als slechts één domein is gekoppeld aan dit account.

Stap 5: Voer de maximale opslagruimte in die voor dit account beschikbaar moet worden gemaakt. U kunt onbeperkte opslag toestaan door een 0 (nul) Hier.

Notitie: Hoewel de waarde in KB staat, wordt de lijst met accounts weergegeven in MB.

Stap 6: Voer een veilig wachtwoord in het Wachtwoord doos. U moet ervoor zorgen dat het een goed beveiligd wachtwoord is, aangezien de inlogpagina van webmail openbaar is. CWP-besturingswebpaneel wordt automatisch ingevuld met een gerandomiseerde wachtwoord, maar u kunt de uwe gebruiken.

Stap 7: Klik Toevoegen om het e -mailaccount te maken.

Een Account gemaakte melding succesvol wordt in de rechterbovenhoek weergegeven.

U bent succesvol geweest in CentOS Web Panel Email Creation.U hebt nu toegang tot uw e -mail in het webpaneel van CentOS.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 28, 2018