Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Een e-mailaccount aanmaken

E-mail aanmaken van gebruikers van CentOS Web Panel

Trefwoorden: CentOS Web Panel 

Een e-mailaccount aanmaken

Gebruikersaccounts binnen Centos-webpaneel beheert e-mailaccounts van het Centos Web Panel Control Web Panel. Deze gids zal Centos-webpaneel gebruiker e-mailcreatie om hostwinds-klanten te helpen gebruiken Cloud VPS of Toegewijde server.

Een e-mailaccount aanmaken

Stap 1: Log in op het CWP-configuratiescherm met het gebruikersaccount. Deze gebruiker moet het domein bedienen dat u wilt gebruiken voor het e-mailadres.

Stap 2: ** Klik op

de vervolgkeuzelijst aan de linkerkant. Klik vervolgens op de

Koppeling. Dit leidt u naar de ** lijst met mailbox rekeningen pagina voor de huidige gebruiker.

Stap 3: Klik op de

Knop.Een overlay verschijnt bovenop de pagina waar u aan bent.

Stap 4: Voer de eerste helft van het e-mailadres in dat u wilt maken in de E-mailadres doos. De @ (at) teken wordt automatisch toegevoegd, dus voer het hier niet in.

Stap 5: Selecteer het gewenste domein in de vervolgkeuzelijst. Houd in gedachten dat u slechts één domein hebt om uit te kiezen als slechts één domein is gekoppeld aan dit account.

Stap 5: Voer de maximale opslagruimte in die voor dit account beschikbaar moet worden gemaakt. U kunt onbeperkte opslag toestaan door een 0 (nul) hier. Onthoud dat u een waarde invoert in KB hier, maar de lijst met accounts wordt weergegeven in MB.

Stap 6: Voer een veilig wachtwoord in het Wachtwoord doos. U moet ervoor zorgen dat het een goed beveiligd wachtwoord is, aangezien de inlogpagina van webmail openbaar is. CWP-besturingswebpaneel wordt automatisch ingevuld met een gerandomiseerde wachtwoord, maar u kunt de uwe gebruiken.

Stap 7: Klik op de

Om het e-mailaccount te maken. Een Account gemaakte melding succesvol wordt in de rechterbovenhoek weergegeven.

U bent succesvol in Centos Web Panel Gebruiker Email Creation. Je kunt nu inloggen naar deze e-mail adres en begin het te gebruiken.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 28, 2018