Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Log in op het gebruikerspaneel

CentOS Web Panel Gebruikersaccount Inloggen

Trefwoorden: CentOS Web Panel 

Log in op het gebruikerspaneel

Bij het werken met Centos-webpaneel is een gebruikersaccount beter geschikt voor sommige taken. Deze taken omvatten het beheren van subdomeinen, het beheren van gebruikersaccounts, het instellen van FTP-accounts, plus nog veel meer. Deze gids laat u zien hoe u zich aanmeldt bij gebruikersaccounts binnen CentOS-webpaneel.

Log in op het gebruikerspaneel

Centos Web Panel wordt geleverd in twee vormen: de administratieve kant en de gebruikerszijde.U logt u aan bij de gebruikerszijde in een zeer vergelijkbare methode als u de beheerderskant zou doen, maar we zullen een andere poort gebruiken.Hier is een voorbeeld-URL met behulp van de poort "2083" om toegang te krijgen tot het gebruikerscontrolepaneel.

192.168.32.194:2083

of

yourdomain.com/cwp

U moet het IP- of domeinnaam gebruiken die aan uw server is gekoppeld. Wanneer u deze URL bezoekt, krijgt u het aanmeldscherm van CWP Control WebPanel te zien.

Log in door de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het account in te voeren, klik vervolgens op Log in. U kunt het beheerderspaneel gebruiken om een wachtwoord te wijzigen als u dit bent vergeten. Bekijk onze gebruikersbeheer artikel voor meer informatie over het beheren van gebruikers binnen CentOS Web Panel.

Nadat u bent ingelogd op het gebruikerspaneel, kunt u nu doorgaan met de nodige wijzigingen, bewerkingen, modificaties of andere processen die u op zoek was om te bereiken.

Geschreven door Hostwinds Team  /  december 18, 2018