Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Overzicht van het CyberPanel-configuratiescherm

Trefwoorden: CyberPanel 

CyberPanel is een relatief nieuwer configuratiescherm dat voor u beschikbaar is om uw VPS- of Dedicated Server te downloaden en te helpen bij een eenvoudig beheersbare webserver. Wat helpt bij het instellen van Cyberpanel uit elkaar, is dat het standaard is om een versie van Litespeed te gebruiken als de onderliggende webserver in plaats van Apache of NGINX.

In het algemeen is Litespeed een goed geoptimaliseerde webserver, in staat om grote hoeveelheden aanvragen met een goed ontworpen caching-systeem met de naam LSCACHE, maar typisch vereist een extra licentie voor gebruik. Cyberpanel is echter beschikbaar om gratis te installeren en heeft twee edities: Cyberpanel en Cyberpanel ent.

De basis Cyberpanel Install maakt gebruik van openlitespeed voor de webserver, een open-source implementatie van Litespeed, met alle functies die voor u beschikbaar zijn.

Het Cyberpanel ent. Installeer gebruikt Litespeed Web Server Enterprise, die gratis is voor één domein, maar aanvullende domeinen zouden de aankoop van een vereisen CyberPanel Enterprise-licentie.

U kunt de gedetailleerde vergelijking van LiteSePeS tussen de twee versies vinden hier Om te helpen bepalen welke versie van Cyberpanel het beste voor u zou werken.

Enkele van de andere opvallende kenmerken van CyberPanel (in beide edities) zijn als volgt:

  • Laten we SSL-installatieprogramma coderen om SSL-certificaten gemakkelijk voor uw domeinen te krijgen
  • Automatische installatieprogramma's voor WordPress, Joomla en Prestashop
  • Git-opslagplaatsbijlage en implementatie via Git-webhooks
  • Ingebouwde DNS- en e-mailserverfuncties om uw eigen DNS-zones en e-mailaccounts te hosten
  • FirewallD- en SpamAssassin-beheer om uw server te beveiligen
  • Een opdrachtregelinterface om met CyberPanel te communiceren als u alleen Shell-toegang hebt

Geschreven door Hostwinds Team  /  augustus 22, 2019