Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


E-mailpictogrammen in cPanel

Definitie van e-mailpictogrammen in cPanel

Trefwoorden: cPanel 

E-mailpictogrammen in cPanel

Met het e-mailgedeelte in CPANEL kunt u de e-mailgerelateerde functionaliteit beheren voor uw domeinen die aan uw account zijn gekoppeld.

In dit artikel zullen we elke optie en het bijbehorende pictogram kort bedekken.

E-mailpictogrammen in cPanel

Emailaccounts: Hier kunt u e-mailaccounts beheren en instellen voor domeinen die zijn gekoppeld aan uw CPANEL-account. Voeg een nieuw e-mailaccount toe, wijzig het wachtwoord van uw e-mailaccount, stel uw e-mailclient in zoals Outlook, Thunderbird of een andere e-mailtoepassing en meer met dit gebied.

Expediteurs: Met deze interface kunt u e-mail-expediteurs instellen om e-mails naar een andere bestemming te doorstaan. E-mail-expediteurs hebben geen gebruikersnaam of e-mailadres en worden alleen gebruikt om e-mailberichten door te sturen. We raden u ten zeerste aan E-mail ophalen Met een mailbox als u e-mails naar Gmail of een andere provider naar voren gaat, telt als SPAM-tellingen als het verzenden van spam en kan deze aanzienlijke vertragingen veroorzaken of zelfs blokken tegen uw domeinnaam zijn bij het verzenden van een e-mail.

E-mailroutering: Deze interface route de inkomende e-mail van een domein naar een specifieke server.

Auto-responders: U kunt een e-mailaccount configureren om geautomatiseerde e-mailberichten te verzenden. Dit is geweldig als je weg bent van je e-mail en de afzender wilt informeren dat je weg bent.

Standaard adres: U kunt deze interface gebruiken om het standaard e-mailadres in te stellen. Dit is handig om een bericht te vangen dat naar een ongeldig e-mailadres is verzonden en als een catchall wordt gebruikt.

Mail lijst: U kunt deze interface gebruiken om een lijst met meerdere e-mailadressen te maken om berichten naar te verzenden of om een mailinglijst van Softaculous op te zetten.

TRACK LEVERING: Met deze interface kunt u de leveringsroute van een e-mail volgen. Als u problemen heeft met het verzenden of ontvangen van e-mails, is dit een geweldige plek om te kijken.

Algemene e-mailfilters: Hier kunt u filters maken en beheren voor uw hoofd e-mailaccount.

E-mailfilters: Maak en bewerk e-mailfilters voor een e-mailadres dat is gekoppeld aan uw cPanel-account.

Authenticatie: Met deze interface kunt u verificatiemethoden inschakelen, zoals DKIM en SPF.

Adres importeur: U kunt deze interface gebruiken om e-mailaccounts of doorstuurservers te importeren.

Apache spamassassin: Via deze interface kunt u Spamassassin inschakelen en deze configureren. De score is conteminuïteitief, dus hoe lager het nummer, hoe hoger de instelling. U kunt ook uw Whitelisted and Blacklisted-accounts instellen via deze interface als u spamassassin samen met de bovenstaande filters gebruikt om SPAM automatisch te bestrijden.

Versleuteling: Schakel GnuPG in om e-mailberichten te versleutelen met de openbare sleutelbenadering.

Kalenders en contacten: Deze interface biedt informatie die helpt bij de configuratie van CalDAV- en CardDAV-clients, zodat u op afstand toegang hebt tot uw agenda en contactpersonen.

Als je niet kunt vinden wat je nodig hebt in onze kennisbasis, kijk dan naar de onderkant van de startpagina van uw CPANEL.U moet een link zien die "Documentatie" of een CPANEL-pictogram "of een CPANEL-specifieke vragen in detail op hun startpagina zal aanpakken.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 22, 2017