Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Definitie van metrische pictogrammen

Trefwoorden: cPanel 

Het gedeelte Metrics, eerder bekend als de sectie Logs, is waar u uitgebreide informatie kunt vinden over het status / het verkeer van websites dat is gekoppeld aan uw CPANEL-account. U kunt hier ook foutengerelateerde informatie vinden, samen met andere statistieken die u nuttig kunt vinden.

In dit artikel zullen we even elke optie bekijken die beschikbaar is via het gedeelte Metrics.

Bezoekers - Deze interface geeft maar liefst 1.000 van de meest recente Apache-logboekvermeldingen weer voor een website die is gekoppeld aan uw cPanel-account.

Fouten - Dit toont de laatste 300 fouten voor uw website (s).

Bandbreedte - Toont het bandbreedtegebruik voor uw site (s).

Ruwe toegang - Met deze interface kunt u zien wie uw site heeft bezocht zonder diagrammen of grafieken weer te geven.U kunt een rits-versie van de toegangslogboeken van de server voor uw site downloaden.

AWstats - Produceert en toont visuele statistieken over bezoekers van uw site.

Analoge statistieken - produceert een simplistische samenvatting van de bezoekers van al uw site.

Webalizer - Een zeer diepgaande statistiekprogramma dat diagrammen en grafieken kan produceren over bezoekers van uw site.

Webalizer FTP - Vergelijkbaar met Webalizer kan deze interface echter diagrammen en grafieken maken over bezoekers van uw site met behulp van het FTP-protocol.

Metrische editor - Hiermee kunt u kiezen welke statistiekenprogramma's die u zult gebruiken bij het bekijken van site-statistieken, alleen als u dit is toegestaan.

CPU en gelijktijdig verbindingsgebruik - hulpmiddel voor het monitoren van bronnen waarmee u gedetailleerde informatie kunt bekijken over problematische processen en databasequery's die op uw account worden uitgevoerd. De informatie kan u vervolgens helpen bepalen waarom een resourcelimiet is geactiveerd.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 23, 2017