Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Definitie van Vesta-functies

Trefwoorden: VestaCP  

Vesta Configuratiescherm of Vesta, is een eenvoudig en capabel managementpaneel voor websites, e-mail, databases en de gebruikers en systemen. Deze handleiding dekt de beschikbare opties over de bovenkant van het beheer van Vesta.

Vesta heeft een eenvoudige maar krachtige interface.

Pakketjes - geeft een vermelding van de beschikbare gemaakt gebruikersaccounttypen en laat u deze maken / wijzigen / verwijderen.

IK P - geeft een vermelding van het IP-adres van de server (ES) en kunt u ze toevoegen / verwijderen en eigenaar / gebruikersgroepen instellen.

Grafieken - Toont dagelijkse / wekelijkse / maandelijkse / jaarlijkse grafieken voor gemiddelde belasting, geheugengebruik, bandbreedte, enz.

Statistieken - Toont maandelijkse of algemene statistieken, zoals het aantal web- / mail- / SSL-domeinen, accounts, databases, enz.

Logboek - Activiteitenlogboek voor wijzigingen aangebracht in Vesta

Updates - toont softwareversies voor geïnstalleerde programma's en zorgt ervoor dat Auto-update wordt ingeschakeld en handmatig bij het bijwerken van programma's.

Firewall - Toont de firewallregels en maakt het mogelijk om voor hen toe te voegen / verwijderen, evenals de fail2BAN-aanbieding.

Apps - Links naar Softaculous om de installatie van website-apps mogelijk te maken, inclusief WordPress, PrestaShop en vele anderen.

Server - geeft een vermelding van de serverprocessen en hun RAM / CPU / UPTIME; maakt het configureren / stoppen / opnieuw opstarten voor hen.

Gebruiker - Lijsten Gebruikersaccounts voor Vesta en maakt het mogelijk bestaande gebruikers toe te voegen en op te schorten / verwijderen.

Web - Geeft een lijst van webdomeinen en maakt het mogelijk om bestaande webdomeinen toe te voegen en te bewerken / op te schorten / bekijken / bekijken / verwijderen.

DNS - Geeft domeinzones weer en maakt het mogelijk om records toe te voegen en weer te geven / records toe te voegen / bestaande DNS-zones te bewerken / opschorten / verwijderen

Mail - geeft een lijst met e-maildomeinen en maakt het mogelijk om Accounts toe te voegen / Accounts toevoegen / Bewerken / Schorten / Verwijderen Bestaande e-maildomeinen.

DB - Geeft databases weer, koppelingen naar PhpMyAdmin, en staat toe om bestaande databases toe te voegen en te bewerken / op te schorten / te verwijderen.

Cron - Lijsten Cron-taken (geplande programma's) en maakt het mogelijk om bestaande cron-taken toe te voegen, bewerken / opschorten, / verwijderen.

Back-up - Lijsten vastgelegd back-ups en toegestaan om nieuwe back-up te downloaden / herstellen / verwijderen.

Geschreven door Evan Winter  /  oktober 16, 2019