Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Cloudflare
PHP PEAR-pakketten
Site Software
Optimaliseer website
MultiPHP Manager
MultiPHP INI-editor
Softaculous Apps Installer

Definitie van pictogrammen voor software / services

Trefwoorden: cPanel 

Cloudflare
PHP PEAR-pakketten
Site Software
Optimaliseer website
MultiPHP Manager
MultiPHP INI-editor
Softaculous Apps Installer

Het software-gedeelte in CPANEL verleent u toegang om nieuwe software voor uw site te installeren en momenteel geïnstalleerde software te beheren.Laten we gaan over elk van de pictogrammen en wat ze kunnen doen voor uw site.

Cloudflare

Met de cloudflare-interface kunt u behalen als cloudflare is ingeschakeld voor domeinen die aan uw account zijn gekoppeld.CloudFlare biedt u meer controle over beveiligingsinstellingen met betrekking tot uw domeinen, zorgt voor een sterkere bescherming tegen kwaadwillende site-aanvallen en u helpen met meer prestatievoordelen.De voordelen omvatten het caching van uw site voor snellere laadtijden, mijnende scripts, of met een ontwikkelingsmodus om caching te omzeilen, zodat u op uw site kunt werken en onmiddellijk wijzigingen kunt zien.Houd er rekening mee dat u een cloudflare-account nodig hebt om deze interface te gebruiken.

PHP PEAR-pakketten

Met deze interface kunt u momenteel geïnstalleerde PEAR-pakketten beheren, PEAR-pakketten installeren en PEAR-modules doorzoeken. PEAR-pakketten zijn vooraf gebouwde en open-source PHP-scripts en -modules die u op uw website kunt gebruiken. U kunt meer leren over PEAR-pakketten in het PHP-extensie en Application Repository-website.

Site Software

Met de Site Software-interface kunt u CPANEL-add -s (CPADDONS (genaamd CPADDONS), u wilt op uw CPANEL-service toevoegen, beheren, upgraden. Dit zijn softwarepakketten die kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw websites, zoals het uitvoeren van blogs, bulletinboards, e-commerce software, gastenboeken of andere beschikbare software.

Optimaliseer website

De Optimize Website-service helpt de snelheid van uw website te verhogen door alle inhoud die u opgeeft voor uw bezoekers te comprimeren, zodat deze in een kleiner, gecomprimeerd formaat kan zijn om sneller naar uw gebruikers te worden verzonden. De mod_deflate Apache-module moet zijn ingeschakeld, dus controleer of u problemen ondervindt met deze service.

MultiPHP Manager

Met deze optie kunt u wijzigingen in welke versie van PHP uw website opneemt. Vanwege beveiligingsbezwijnen, zijn de enige versies Hostwinds-ondersteunen PHP-versies 5.6, 7.0, 7.1 en 7.2. PHP-versies 5.4 en ouder hebben beveiligingsproblemen en kunnen niet veilig worden beschermd tegen kwaadwillende pogingen. MULTIPHP-manager is niet beschikbaar op alle servers, dus als u het niet hebt vermeld, laat het ons dan weten, en we zullen met u samenwerken bij het opzetten van een server die Multiphp heeft ingeschakeld.

MultiPHP INI-editor

Met de MultiPHP INI Editor kunt u uw PHP-instellingen op een gelokaliseerd niveau configureren. Veel instellingen kunnen niet worden overschreven aangezien het serverbrede instellingen zijn, maar sommige instellingen kunnen worden gewijzigd afhankelijk van de service. Neem gerust contact op met onze technische ondersteuning als u vragen heeft over uw PHP INI-instellingen.

Softaculous Apps Installer

Softaculous is een applicatie-installatieprogramma dat wordt geleverd met alle gedeelde services van Hostwind.Met behulp van deze service kunt u website-bouwers zoals WordPress of Magento installeren met een paar snelkoppelingen van knoppen.Om meer te weten te komen over softaculous, kijk eens naar onze Softaculous Overzicht of een van onze andere saffele gidsen.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 23, 2017