Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Hoe een virtuele server te verwijderen in Virtualmin

Trefwoorden: Virtualmin 

Op een gegeven moment wilt u misschien een virtuele server in VirtualMin verwijderen. Er zijn verschillende redenen waarom u dit misschien wilt doen. Gelukkig is dit proces vrij eenvoudig en eenvoudig. Deze gids laat u zien hoe u een virtuele server in VirtualMin wilt verwijderen. Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit deze gids haalt, had u dat al moeten hebben Virtualmin geïnstalleerd op uw server en be ingelogd met Webmin-toegang. Na een standaardinstallatie van Webmin / Virtualmin is de login-URL meestal yourdomain.tld**:10000**, vervangen yourdomain.tld met uw daadwerkelijke domein / website-naam.

BELANGRIJK: Houd er al voordat u verder gaat, voordat een virtuele server is verwijderd, alle bestanden, databases en gebruikers permanent verwijderd en kan niet worden hersteld zonder een back-up te gebruiken.Zodra u klaar bent om door te gaan, raadpleegt u de volgende stappen.

  1. Klik op de Virtualmin sectie.
  2. Klik op de domeinnaam voor de virtuele server die u wilt verwijderen in de vervolgkeuzelijst. Dit voorbeeld laat zien tutorials.hostwinds.com.
  3. Selecteer Uitschakelen en verwijderen van de beschikbare opties
  4. Klik op de Verwijder virtuele server module
  1. Als je zeker die u de virtuele server wilt verwijderen, klikt u op de Ja, verwijder het knop.

De virtuele server die u hebt geselecteerd, moet nu worden verwijderd en is niet langer toegankelijk.

Als u vragen moet hebben of hulp wilt, neem dan contact met ons op via livechat of door het indienen van een ticket met ons technische ondersteuningsteam.

Geschreven door Michael Brower  /  juni- 21, 2017