Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Domeinen.Wat zijn zij?
Wat is hosting?Waarom heb ik het nodig?
Laten we samenvatten!
Hier is een ander voorbeeld.
Gerelateerde webhosting tutorials:

Verschil tussen webhosting en domeinnaamregistratie

Trefwoorden: Web Hosting,  DNS 

Domeinen.Wat zijn zij?
Wat is hosting?Waarom heb ik het nodig?
Laten we samenvatten!
Hier is een ander voorbeeld.
Gerelateerde webhosting tutorials:

Domeinen.Wat zijn zij?

Een domeinnaam geeft u een manier om een website te identificeren en een positieve, gedenkwaardige naam voor mensen te geven om uw website op te halen.Soms heb je een domeinnaam nodig voor je webhosting om goed te functioneren.Domeinen zijn echter gewoon namen die u zich registreert om "bezit".

Het is in wezen hetzelfde als handelsmerk van de naam van uw bedrijf.Natuurlijk wil je die naam bezitten, dus mensen weten wie je bent.Maar het kopen van de naam geeft u niet de "Business Location".In plaats daarvan moet je een plek hebben om je bedrijf te beschrijven, een manier te hebben voor websitebezoekers om je te vinden, en je verhaal aan de wereld vertellen.Dat is waar Web hosting komt in het spel.

Wat is hosting?Waarom heb ik het nodig?

U hebt ergens nodig om uw afbeeldingen, beschrijvingen van uw website te houden met behulp van tekst- en websitepagina's.Je kunt dat niet doen met slechts een registratie van een domeinnaam.Het zou het beste zijn als je een plek had om deze informatie op te slaan.In het geval van hostwinds, zit dit in een van onze datacenters op een server.Om dat te doen, koop je "Web Hosting " plannen.U huurt in wezen een computer om te communiceren met het World Wide Web.

Onze gedeeld, bedrijf, VPS en Dedicated Server Hosting-plannen worden geleverd met speciale "IP" -adressen. Wat zijn IP-adressen, maar?

Denk er zo aan.Wil je je vriend over hebben, maar ze weten niet waar je woont.Ze hebben jouw nodig adres zodat je vriend je weg naar je kan vinden.Dus ze zetten het in hun kaart-app om de beste route naar waar je woont.

Als je er echter niet overal woont, zou je geen adres hebben voor je vriend om naar toe te gaan.Elke plaats heeft een adres en elk adres vereist een plek.Dus als je geen plaats hebt, kun je geen adres hebben.Dit is hoe hosting werkt. U huurt een locatie en de locatie wordt geleverd met een adres of een "IP" die verwijst naar waar die locatie is.

Laten we samenvatten!

  • Domeinen zijn gekochte namen voor uw hosting-service.
  • Je hebt een locatie nodig voor je naam om betekenis te hebben.
  • Het IP-adres is de daadwerkelijke plaats van de hosting-service.
  • Elke hosting-service moet worden geleverd met een adres, dus computers weten waar het zich bevindt.

Hier is een ander voorbeeld.

Stel dat je een telefoon hebt.Wat heeft het waar we om geven?

  • Een getal
  • Een eigenaar

Jij bezit de telefoon.Het heeft een cijfer.Mensen associëren dat telefoonnummer met je naam.Om beter te kunnen onthouden wie dat nummer en die telefoon bezit, plaatst mensen uw naam als contact en zet u vervolgens op een manier om contact met u op te nemen, uw nummer.Wanneer ze contact met u willen opnemen, kunnen ze uw naam opzoeken in plaats van uw nummer.Uw telefoon weet dat uw naam dat nummer heeft, het heeft het nummer nodig om u te bellen, dus in plaats van de naam, gebruikt uw telefoon het nummer om met uw telefoon te communiceren.

  • De telefoon = de computer die de server host.
  • Het nummer = het IP-adres.
  • Uw naam = uw domeinnaam.

Gerelateerde webhosting tutorials:

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021