Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Ik geloof dat ik ze correct heb bewerkt.Hoe controleer ik?

Mijn registrar accepteert de DNS-servers die ik heb ingevoerd niet

Trefwoorden: DNS 

Ik geloof dat ik ze correct heb bewerkt.Hoe controleer ik?

Uw registrar accepteert mogelijk niet uw domein vanwege configuratiebeperkingen voor de DNS-zones.Dit gebeurt vaak met landspecifieke domeinen.Voordat u een domein naar het landspecifieke domein wijzen, moet u voldoen aan hun speciale vereisten.

Als u merkt dat u dit probleem inhoudt, volgt u deze korte stappen herhaaldelijk in:

  1. Controleer het opnieuw dat u alle informatie correct hebt ingevoerd, verzoek en bevestig en bevestig dat u de hostwinds-ondersteuning hebt die u de juiste naamservers hebt toegepast of "A" -record voor uw hosting
  2. Als uw huidige registrar ondersteuning biedt, bereik ze met het verzoek om uw DNS-zones op de juiste manier te bewerken.
  3. Bereik naar het team van het hostwinds-ondersteuning via uw klantengebied om een ticket te openen voor onze technische ondersteuning.Mogelijk wilt u de naam, gebruikersnaam en het wachtwoord van de huidige registrar verstrekken, omdat onze technische ondersteuning zal helpen bij het op verzoek van uw DNS-records voor u te bewerken.

Ik geloof dat ik ze correct heb bewerkt.Hoe controleer ik?

Stel dat u uw DNS-zones en / of nameservers hebt bewerkt, en u wilt bevestigen dat ze correct zijn geplaatst buiten de registrar zeggen dat ze zijn.U kunt een WHOIS-cheque of een propagation-cheque van externe hulpmiddelen doen om dit te doen.

Voer een WHOIS-controle uit door te navigeren naar WHOIS.com en voer uw domein in.Dit toont u een overvloedige hoeveelheid informatie, maar het belangrijkste is dat het de huidige registrar en nameservers weergeeft.

Voer een propagation-cheque uit door te navigeren naar WhatsMydns.com.U kunt een controle op meerdere records uitvoeren, zoals uw "A" -record en "NS" (nameservers) records.

Notitie: Eenmaal ingesteld, moet je misschien een moment wachten om te propageren om te beginnen.Volledige propagatie kan 24-48 uur duren.U moet echter gegevens opmerken die binnen een uur of twee op sommige locaties correct kunnen wijzen.

Geschreven door Hostwinds Team  /  juni- 5, 2021