Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Ondersteunt u PHP, MYSQL en / of PERL?

Trefwoorden: cPanel 

Bij het kiezen van een hostingprovider is het belangrijk om te begrijpen welke software ze direct ondersteunen en aanbieden.We worden vaak gevraagd of we PHP, MySQL en PERL op onze diensten ondersteunen.Het korte antwoord hierop is ja, dat doen we.Een paar definitieve punten met betrekking tot dit worden hieronder vermeld.

  • Al onze servers ondersteunen PHP, MySQL en Perl volledig.BASE-besturingssysteem Installaties in een VPS of Dedicated zijn minimale installaties en hebben specifieke pakketten nodig die na de inzet worden geïnstalleerd.Als u CPANEL / WHM, met uw VPS- of Dedicated Server inclusief, worden deze pakketten samen met het bedieningspaneel geïnstalleerd en beheersbaar / configureerbaar van WHM na de inzet.
  • Al onze plannen omvatten onbeperkte MySQL-databases.Onze gedeelde servers hebben een maatlimiet van 50m voor het importeren van databases via PhpMyAdmin, maar we helpen u graag met het importeren van grotere databases van elke grootte.We vragen of de databases van meer dan 50 meter groot worden geüpload naar uw account via FTP.Zodra je het hebt gedaan en ons de naam van het .SQL-bestand en de database hebt gegeven waarvan je wilt dat het geïmporteerd is, zullen we het proces voor je afronden van de backend van de server.
  • PHPMYADMIN is geïnstalleerd op alle servers die CPANEL / WHM gebruiken. Dit omvat al onze gedeeld, bedrijfs- en resellerservices. Deze applicatie is er om u te helpen bij het maken en onderhouden van uw MySQL-databases.

Zoals altijd, als u nog vragen heeft over dit of een van onze producten, neem dan contact met ons op via onze 24/7 livechat, en we helpen u graag.

Geschreven door Hostwinds Team  /  april 4, 2018