Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Waar vindt u de Domain Resolver Checker
Een domeinresolutiecontrole uitvoeren
Accounts beëindigen
Hoe u een bericht naar de accounts verzendt

Domain Resolver Checker in WHMCS

Trefwoorden: WHMCS 

Waar vindt u de Domain Resolver Checker
Een domeinresolutiecontrole uitvoeren
Accounts beëindigen
Hoe u een bericht naar de accounts verzendt

Naarmate de tijd doorgaat in uw White Label Reseller-reis met hostwinds en terwijl u WHMCS gebruikt, krijgt u nieuwe klanten, hoewel u ook sommige klanten kunt verliezen. Het kan niet eenvoudig zijn om de klanten achter te houden, vooral als u een groot bedrag hebt. Gelukkig heeft WHMCS een manier om te controleren of er domeinen in uw WHMC's zijn die niet naar een van uw servers wijzen. Dit kan helpen bij het identificeren van de rekeningen die niet langer worden gebruikt en om ruimte vrij te maken.

Waar vindt u de Domain Resolver Checker

Stap een: Log in op uw WHMCS Administratieve Dashboard

Stap twee: Navigeer in het menu bovenaan naar Gereedschap -> Domain Resolver

Stap drie: Als u selecteert Domain Resolver, U wordt naar de hoofdpagina gebracht voor de domeinresolvercontrole. Dit heeft een vervolgkeuzelijst en een knop om te controleren

Een domeinresolutiecontrole uitvoeren

Stap een: Navigeer naar de Whmcs Domein Resolver Checker-pagina in uw administratieve dashboard met behulp van de bovenstaande stappen.

Stap twee: Van de Drop-down menu, selecteer de server die u wilt controleren. (Dit zijn servers die zijn toegevoegd via WHMCS Connect)

Stap drie: Nadat u de server heeft geselecteerd, of Controleer alles, Klik op Voer Check uit om de controle te starten

Afhankelijk van het aantal servers dat wordt gescand, kan dit enige tijd duren. Eenmaal klaar, brengt het u naar een lijst van alle rekeningen / domeinen die tijdens de cheque worden gevonden.

Accounts beëindigen

Stap een: Vanuit de Domain Resolver Checker, nadat u het Controleren, ziet u een lijst met de domeinen die niet naar de server verwijzen

Stap twee: Selecteer in de lijst elk domein / hosting-account dat u wilt beëindigd. Selecteer vervolgens Eindig op de server.

Stap drie: Na het selecteren Beëindigen op server, zal er een dialoogvenster zijn om de beëindiging te bevestigen. Dit is in het geval dat er per ongeluk op de knop is geklikt. Als u klaar bent om verder te gaan, kunt u selecteren, Ja.

Na het selecteren Ja, wordt u naar een pagina geleid die de Accounts beëindigen en bevestiging dat de rekeningen met succes zijn beëindigd.

Hoe u een bericht naar de accounts verzendt

Stap een: Van de Domain Resolver Checker, na de Controleren is uitgevoerd, ziet u een lijst met de domeinen die niet naar de server worden omgezet

Stap twee: Selecteer in de lijst met domeinen de accounts waarmee u een bericht wilt verzenden naar. Selecteer vervolgens Bericht versturen.

Stap drie: Vul het e-mailbericht in zoals u zou willen voor de accounts die niet naar uw servers worden omgezet

Onderaan kunt u een opgeslagen e-mailsjabloon voor het bericht laden. Dit is vooral handig als dit vaak gebeurt.

Stap vier: Eenmaal klaar met het invullen van het formulier, selecteert u het blauw Bericht versturen knop. Hierna wordt u naar een bevestigingspagina gebracht die de verzonden e-mails weergeeft.

Geschreven door Hostwinds Team  /  November 27, 2018