Hostwinds Tutorials

Zoekresultaten voor:


Inhoudsopgave


Wijzig de installatiedetails van WordPress

Bewerk WordPress-details van Softaculous

Trefwoorden: WordPress,  Softaculous 

Wijzig de installatiedetails van WordPress

Als u WordPress hebt geïnstalleerd met behulp van softaclous apps-installatieprogramma en moet u de details van een bestaande WordPress-installatie voor uw hostwinds-service bewerken, is deze gids voor u.Ongeacht of u de toegang van uw hostingplan tot softaculous gebruikt of cpanel gebruikt met een VPS of dedicated server en een softaculous licentie hebt gekocht, zal de methode die we in deze gids dekken, voor u.

Wijzig de installatiedetails van WordPress

Nadat u toegang hebt tot uw CPANEL-account, scrolt u naar het tabblad Software en selecteer Softaculous Apps Installer.

Selecteer daarna het blauw Installaties knop. Dit brengt u naar de beschikbare WordPress-installaties en hun bijbehorende rootrekeningen.

Onder het tabblad WordPress ga je het potlood selecteren in de verre rechts van het WordPress-installatieaccount dat u wilt bewerken.

Zodra u dit scherm hebt bereikt, heeft u nu de mogelijkheid om alles WordPress-gerelateerd en meer te wijzigen.In het eerste gedeelte kunt u de directorylocatie van uw WordPress-installatie wijzigen (dit verplaatst de bestaande bestanden niet, maar nieuwe bestanden worden in de nieuwe bestemming geplaatst).De URL van de gemaakte WordPress-site kan worden gewijzigd en de database-naam, gebruiker, wachtwoord en host.Upgrades kunnen worden beheerd voor WordPress, Plug-ins en thema's, terwijl u ook de mogelijkheid biedt om extra bestanden / mappen te selecteren.

Het tweede gedeelte bevat alle beheerdersaccount en plug-in (s) informatie. In het beheerderse-subsectie kunt u het beheerderswachtwoord wijzigen nadat u de gebruikersnaam hebt ingevoerd en een gebruikersnaam instellen. Binnen de Plugin-subsectie, u en beperking inlogpogingen, schakelt u Classic Editor en WpCentral in, zodat u meerdere WordPress-sites kunt beheren.

Last but not least bevat het gedeelte Info alle informatie over de WordPress-installatie. Dit omvat de meeste van de bovengenoemde informatie vermeld in het eerste gedeelte.

Geschreven door Tanzey Wawa  /  November 12, 2019